Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.sanders

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára többen is olvashattátok a blogra felkerült írások alatt „anathea” nevű olvasónk rendszeres hozzászólásait, észrevételeit. Az már korábbi kommentárjaiból is kiderülhetett róla, hogy rendkívüli tapasztalatokkal rendelkezik és részt vesz olyan találkozókon, amiken fontos tárgyalások és…..
mr.sanders 2016.04.10 17:22:39
@Joe81: szia,
Rengeteg infó van már a neten vegáknak és vegánoknak is.
Face csoportok, komplett receptes oldalak. Küldök párat, ha gépnél leszek.
Én magam többször is áttértem húsevésről vega kosztra, főleg etikai okokból, legutóbb 3 éve, abból 1 év vegán kaja, azaz csak növény.
Nem vagyok gyenge, de nem vagyok túlsúlyos sem, sőt, az utóbbi 1 évben lett egy kis pocakom is, amit most igyekszem ledolgozni.
Tévhit, hogy hús nélkül nincs erő. Van sok ismert vegán sportoló, hosszútávfutó, izomemberek, pl. Frank Medrano.
Viszont nem elég a kifli tojással, sok nyers gyümi, sali, változatosan kell étkezni.
Aki nem szeretne lemondani a hús feelingről, még az is megoldható, szejtánnal (búzahús). A tofut nem annyira komálom a gmo szennyezés miatt, de az is egy alternetíva.
Hajrá!
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
mr.sanders 2013.03.15 22:05:18
divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1115-russian-tv-1
Felkerült a film angol felirattal !
Egy tüntető hallgató arról számolt be társainak és tudósítónknak, hogy a metróaluljáróban kapcsolták le a nyomozóiroda emberei, majd körülbelül öt órán keresztül faggatták a 6. kerületi kapitányságon - neveket akartak hallani, illetve a diákság által tervezett utcai…..
Nem csattogott a szalagvágó olló, fű alatt megnyílt a Margit híd budai hídfőjébe fúrt kerékpáros alagút. (Tenczer Gábor kolléga átbiciklizett rajta, és írt egy posztot.) Kedden a legforgalmasabb fővárosi kerékpárúton közlekedők egyszer csak azt vehették észre, hogy nem…..
Bordán Lili (Battlestar Galactica) után újabb magyar színésznő kapott kvázi főszerepet egy Észak-Amerikában készülő sorozatban: Osvárt Andrea a Transporter-franchise (A szállító) sorozatváltozatában lesz állandó szép arc. A 12 részes sorozat a Cinemaxnál forog majd, a…..
mr.sanders 2011.05.22 17:49:47
www.imdb.com/name/nm0652619/
Úgy tudom, hogy Olaszországban eléggé ismert és népszerű színésznő lett.
Valószínűleg ott sem csak a babérjain ült, hanem továbbképezte magát, pl. megtanult angolul is.
Én csak gratulálni tudok neki.