Regisztráció Blogot indítok
Adatok
decormania

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Habos, krémes, édes kalóriabombák, mégsem hizlalnak! Létezik ilyen egyáltalán? Megtaláltam a nyár legtutibb süteményeit, filcanyag, tű és cérna legyen kéznél!..
Színes Ötletek Nyári mozaikláz 2020.06.10 13:46:00
Talán nem vagyok vele egyedül, de így a nyár kezdetén engem is utolért a mozaikozhatnék, sorra keresem itthon a kidekorálható szabad felületeket. Elsőre itt egy virágmintával ékített, dekoratív üvegtál, amely nem csupán egy kedves lakásdísz, hanem hasznos kis darab egyben. ..
Filléres őszi dekoráció tökrajongóknak, illetve nem csak nekik. Szerintem, egyszerűen zseniális, ha akad otthon néhány könyv, amit nem sajnáltok feláldozni a cél érdekében, feltétlenül érdemes belevágni (szó szerint).  További előnye, hogy rendkívül tartós és…..
decormania 2011.10.10 12:48:53
@csipcsiripp: nekem még a Júlia, Romana és tsai is eszembe jutottak, bár nem mintha lenne itthon, de azokat én se sajnálnám.
Hamarosan itt a tanévkezdés.Gyermekeinknek sokféle ragasztóra lehet szükségük az iskolában, de vajon melyiket válasszuk, mi mire alkalmas, melyik ragasztó biztonságos gyermekeink számára?Ebben segít most a Pritt! A Pritt 1969-ban hozta forgalomba első ragasztóstiftjét. Az…..
 Manapság nem lehet olyan kimagaslót, maradandót alkotni, mely nagyobbat szólna annál, mint mikor az adott művész eltávozik az élők sorából, lehetőleg minél botrányosabb körülmények között. Ilyenkor egy-két hétig nagyobb figyelmet kap, mint életében…..