Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paó

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkben a társasházi kéménybélelés témájába kóstolunk bele egy medveolvasónk kérésére. Nálatok minden oké a kéménnyel és a kazánnal?..
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
Subba Faszombat: Papagájman 2015.10.17 18:54:56
A bristoli Ted Richards még gyorsan megőrült nyugdíj előtt, a papagájai tiszteletére levágatta a füleit, meg majd csőrt akar az orra helyére, de közben meg ott vannak azok a szarvak, amitől kurvára nem néz ki papagájul. Na mindegy. Ma ő a faszombat nyertese B) ..
Paó 2015.10.17 18:57:47
11 és 14 évesen verik kenterbe az összes pedofil csúnyáját, AWWW: Főnökeid B)..
Paó 2015.07.22 21:05:27
Katz Felcsúton járt: ..
Paó 2015.07.02 20:28:21
Végül is,  már vagy 2 éve Aurélióként emlegetik a fiúk a Klubból ..
Paó 2015.06.16 20:00:28
Subba Mosómedve mos 2015.04.17 15:50:37
Jój, a kis kezeivel hogy tapicskol Tváju Máty Gjósa! ..
Paó 2015.04.17 18:06:46
Subba Mindenki másképp csinálja 2015.03.22 14:56:18
Amit sosem akartál tudni, de valahol sejtetted: És még faszkorbácsot sem adhatok, mert az nekik lágy csiki O.o..
Ha elütésről van szó, nálam hozzáértőbbet nem nagyon lehet a magyar internet ugarán találni, ezért is sírtam magam könnyesre (bármilyen gyerekes is ez) a Nők Lapja Cafe online kiadásán tegnap, ahol ugyanis sikerült elírni Dömsödi Gábor "Friderikusz és Hajdú Péter…..
Ennél jobb mikroblog nincs az interneteken Hobbim: olvasás, kirándulás marika néni, gyűjti még a székeket? igen, hozza csak be! a tévé elé tolt ventilátor elé tolt monitor elé tolt fotel elé tolt görgős szék ..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
Meghalt Donnie Andrews, egykori Baltimore-i drogos bérgyilkos, akiről a Drót Omar Little nevű (zseniális) karakterét megfomálták. A férfi 58 éves volt, a szíve vitte el, jelentette a Baltimore Sun. Andrewsnak nem volt egyszerű gyerekkora, szemtanúja volt egy gyilkosságnak például,…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
A Dexter hetedik évadához készített második előzetes legfontosabb momentuma, amikor Deb azt mondja, hogy eridj a holttestől Dexter, de persze ez nem feltétlenül a nyitójelenet része (pedig logikus lenne), hanem egy tök más szituációban hangzik el. A Do No Harm című Jekyll and…..
Paó 2012.06.22 19:35:17
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Paó 2012.06.11 16:53:35
Fiona sitten? Michael a megmentő, yeah. A legfaszább nyári sorozat visszatér a USA Networkre, lehet örülni. ..
Paó 2012.05.31 21:40:11
Tudom, hogy kettészedik az évadot, de akkor is, a Burn Notice tipikus nyári sorozat, amit a dögmelegben is lehet szeretni. Egy teaserünk van.  ..
Egy átépített Ladán mindenképpen megakad az ember szeme, pláne ha az a Tuning Show első olyan autója, amelybe be is ülhetett. Teljesen más világ ez, mint a központi standon bőgetett Koenigsegg, és a mellette tanácstalanul toporgó riporterlány – de erről majd később. A…..
A kamionosok és kurvák alkotóitól, Barbie és Ken Farsang! Legyél Ken, azt kenj meg egy Barbit!! ..
Én csak egy pillanatot láttam belőle, nem mertem megnézni. Ne klikkelj tovább! ..
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
Paó 2012.01.31 18:42:35
@merjünknagyotálmodni: Nagyon jó volt! Röhögök.
olyan ritkán éri meg kommenteket olvasni, minden elismerésem.