Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ThetrueStella

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha egy régi fogadóórán egyszer már mondtam volna, de gyerekkoromban mindig is egy dolog akartam lenni... Rendőr. Azon belül pontsabban rohamrendőr. Ideológiát ne keressetek benne, egyszerűen csak az pajzsos, sisakos egyenruha volt az, ami már kölyökként megfogott.Alapjában még…..
Több hétnyi meló után sikerült végre bónuszküldetésestül is teljesen végig vinni a zseniális Kingdom Rush játékot. Legalábbis a szabadon elérhető pályákat. Tényleg ajánlom nektek, ezért még pénzt is fizettem volna. A Tower Defense zsánerben eddig ez volt szerintem a legjobb.…..
ThetrueStella 2012.04.29 16:14:11
@freddyD: Ne is akard tudni nagyon az elején. A 8. szinten. Pedig eddig azt hittem egész jó vagyok a Stratégiai játékokban, de annyira mégsem. Ez nagyon jó játék. És nincs kétség affelől hogy addiktív és nehéz, de nagyon szórakoztató!
ThetrueStella 2012.04.30 11:01:57
@freddyD: Köszi! Remélem így menni fog, és akkor enyém lesz a királyság! :)
Hétfőtől egészen mostanáig tartott egy szlovén (elő)nyaralás, az éppen ott zajló divízió 1-es hoki vb apropójából, de persze azért jártuk a várost, sőt, egy napra még Bled városát is meglátogattuk. Majd jönnek élménybeszámolók meg videók, mindenesetre két infót már…..
Egy (nagyobbacskára nőtt) blog életében "természetes" fejlemény eljutni addig, hogy blogos pólót nyomtasson, majd adjon el a rajongóinak.    Na ez az pont, ahova mi nem szeretnénk eljutni. Nem mintha nem tudnánk valami őrült menő cuccot összehozni. Csakhogy mi tudunk…..
ThetrueStella 2011.12.15 23:24:54
@Yooha: Svarcit a tv-nél keresd :) Remélem nem lőttem le a poént :D
Egy kis ízelítő a 6. széria legóembereiből.Most még a Halálcsillag is jobb hely nyaralás szempontjából. A Sötét Oldalon is van némi fény... Garantáltan jobb lesz a kedvetek és megjön a nyári hangulat, ha beléptek Fabuland egyik kedves  fagyizójába. Ha mást nem…..
ThetrueStella 2011.08.05 11:55:16
Csupán pár órás hír: a LEGO megszerezte a DC Comics valamennyi karakterének (így a korábbi Batmanen túl pl. Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Green Lantern) meglegósítási jogát. Az első példányok az új licenszből már holnaptól láthatók lesznek a San Diegoi-i Comic Con-on,…..
ThetrueStella 2011.07.20 20:49:35
Folytatva a múltba merengést (de nem a vasfüggönyös sorozatot, mert arra csak szerdán, speciális szelektív kiadásként kerítünk sort), a kedvenc rovatomat gyarapítjuk egy újabb képpel. Ezúttal Blodymoon, aki régi és aktív olvasónk – valamint kiváló tumbász!…..
ThetrueStella 2011.05.23 19:25:25
ThetrueStella 2011.05.24 10:44:48
@bloodymoon: DEHOGY GÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ugrattunk egyetértek a töbiekkel kicsit sem gáz
Általában igyekszem kerülni azokat a témákat, amelyek nagy valószínűséggel végigfutnak a nem legós blogokon is, hiszen úgyis látjátok/láttátok már őket, sok újdonságerejük nincsen. Így nem számoltunk be a múlt héten Friedemann Wachsmuth nagyszerű Super 8-as…..
ThetrueStella 2011.05.24 10:37:40
@tutuka: Igazad van szép is jó is bár szerintem HANGSÚLYOZOM SZERINTEM nem sok értelme van. Bár az is igaz hogy ez Lego
A régi képeknek nehéz ellenállni. Biztos a korral jár, de úgy alakult mára, hogy a napi reader-rutinom scanzennel indul, a shorpyval folytatódik, és ha megkérdeznéd, melyik a kedvenc oldalam, azt fogom mondani, hogy a fortepan az. Éppen ezért nagyon szeretném, ha kockagyárnak is lenne…..
Pénteken csak emlegettünk pár csodálatosan sikerült teherautót a korból, a héten pedig teljes posztokat szentelünk az egykorvolt szocialista blokk járműiparának.Erősen kezdünk. Bár híve vagyok a nagy szavaknak, és ezért inflálom is őket rendesen, most kivételesen el kell…..
ThetrueStella 2011.05.23 09:35:43