Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Embervad

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
„Volt egy nagy veszekedésünk, és ő felvázolta, mi mindenről kell majd lemondanunk, ha jön a gyerek” – Levélírónkban lassan kialudt a gyerek iránti vágy, amit a férje képtelen volt elfogadni. Sajnos válással végződött az ügy, de végül szerencsésen sikerül…..
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
Embervad 2012.01.13 21:14:36
  A száz esztendős fáról szóló poszt kommentjeiben többen is megjegyeztétek, milyen szép volt a régi Erzsébet híd, s milyen kár, hogy nem mehettek már át rajta. Nos - mint arra P.Mester felhívta a figyelmet - a híd egy darabja ma is "működik", ráadásul ma is hídelemként. A…..
Embervad 2012.01.10 11:26:31
Családi okokból viszonylag gyakran utazunk Romániába, egészen pontosan annak Partium nevű szegletébe, Szatmárnémetibe. Előrebocsátom, a napi érintkezés szintjén nekem az égvilágon semmilyen gondom nem volt a románokkal, soha nem büntettek meg, nem szívattak, egyáltalán, rendőr…..
Subba A nap képe: Badass 2011.12.28 13:05:00
Embervad 2011.12.29 10:32:30
Most olvasom milyen szép éjféli misét celebrált Erdő Péter bíboros úr, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke a Bazilikában. Könnyen meglehet, hogy bejgli kómát vagy töltött káposzta mérgezést kaptam, de akkor sem emlékszem az evangélium melyik részéből idézett a…..
Többheti kórházi kezelés után, pénteken hazatért londoni otthonába George Michael, aki saját szavai szerint épphogy túlélte súlyos betegségét. A 48 éves énekes világsztárt november 21-én szállották be egy bécsi kórházba tüdőgyulladással, és hírek szerint egy ideig…..
A múlt héten egy busznyi magyart hagytak Krakkóban, néhány napja több mint öt órát késett a járat, Bécsből hazafele jövet az utasok fizették a benzinpénzt. Közben az egyik sofőr a benzint lopja, a másik sztrájkol, mert fél éve nem fizették ki. Mi történik az…..
New Yorkban az autó nem érték. Egyszerű használati eszköz, amelynek velejárója, hogy sérül, karcolódik. Ép lökhárítót itt nem látsz, vagy ha mégis, akkor azt vagy egy vadiúj autón, vagy azokén, akik minden parkolásnál lefedik a lököst kimondottan erre kapható…..
Tamás bélszint rendelt az oktogoni Friday's-ben, de a második kísérletet is visszaküldette, annyira ehetetlen állaga volt. Ennek ellenére egy rövid veszekedés és rendőrséggel fenyegetőzés után kifizettették vele, amit nem fogyasztott el:Körülbelül két héttel ezelőtt, egy…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
Sikerült megszereznünk a kormányzat terveit az új nemzeti légitársaságot illetően, amit most büszkén osztunk meg veletek. Az új gépek festésénél a nemzeti jellegnek megfelelően a piros-fehér-zöld színek dominálnak majd, illetve a cég jelképe is a magasban szárnyaló…..
Subba Ilyen út? 2011.12.02 21:32:55
Embervad 2011.12.03 07:48:50
Pénteken voltam a Kürt Akadémia NET-WORKS képzésén oktatni, és így volt szerencsém meghallgatni Kozári Istvánnak, az [origo] értékesítési igazgatójának az előadását az iWiW-ről. Egy nagyon jó és nagyon tartalmas, sales-prezit mondott el - egyik oldalról nézve.…..
Fékszárny Na látod! Vagy nem? 2011.11.25 15:50:00
Kaptunk mostanában eleget a ködből: az irodám ablakából nem lehet látni a szemben lévő múzeum épületét, pedig tényleg csak az utca másik oldalán van. Ez persze nekem nem jelent nagy gondot, de mi van akkor, ha ilyen tejfölszerű ködben az ember éppen egy több tucat tonnás…..
Embervad 2011.11.28 08:58:02
@solesz: ezek a vadászgépek gyakorlatilag VFR gépek voltak, IMC-ben nem nagyon repültek. A függönyös módszert a mai napig alkalmazzák IFR képzések során, kisgépeken.
 Mint az köztudott, a napokban ismeretlenek feljelentést tettek ismeretlen tettes(ek) ellen Himnuszgyalázás miatt a Bazmeg kapcsán a Legfőbb Ügyészségen. Természetesen azonnal a Pityinger fivéreket és egy harmadik személyt hozták kapcsolatba az üggyel. A kamerát állítólagosan…..
Embervad 2011.11.26 16:19:10
Eladásra kínálja Idaho-i házát a Die Hard filmekből is jól ismert amerikai színész legenda Bruce Willis. A  csodálatos hegyvidék ölelésében található ingatlan 20 hektáros telken terül el, egészen pontosan egy Hailey nevű kisvárosban. A hatalmas összegért - 15 millió…..
Váci utca Így néz ki Gaga boltja 2011.11.22 15:15:00
 Sajnos New Yorkban, a Barney's-ban. Az egész olyan, mint valami nagy játéktár, minden kapható, ami az őrült énekesnő imidzsébe belefér, hatalmas nyalókák, ízléstelen holdjárók, haszontalan, de dizájnolt kütyük. És még jót is tesz vele, a bolt bevételét ugyanis…..
Embervad 2011.11.24 13:32:37
Az iPhone-osok egyik altípusát, a sorbanálló iPhone-ost figurázza ki a Samsung feltételezhetően vírusnak szánt reklámja kisvideója. A főszereplők az Apple hívők jól ismert sztereotípiáit testesítik meg, amint napokkal az új termék érkezése előtt kitelepülnek a…..
Nem tudom, hányan jártak gyermekkorukban katolikus misére, és közülük hányan értették a "hozsanna a magasságban" helyett, hogy "uzsonna a magasságban". Mindenesetre az is így lebegett  sokunk lelki szemei előtt. Persze lehet, hogy csak egy mennyei panelról van…..
Embervad 2011.11.24 10:23:18
Belsőség A japán belpiac csodái 2011.11.23 18:10:00
Nagy Tibor olvasónk Japánban járt, ami számára maga a nirvána, hiszen a régi japán autók nagy szerelmese. Természetesen annyit fotózott, amennyit csak bírt és tényleg érdekes, kicsit ufószerű dolgokat látott. Fogadják szeretettel képeit, megtekinthetők a képre kattintva, a…..
Az 1937-es Nemzetközi Párizsi Vásáron a Szovjetunió bemutatott egy drágakövekkel és nemesfémekkel teli térképet, megcsillogtatva mérhetetlen gazdagságát. A térkép mára megkopott, ezért a felújítás mellett döntöttek. ..
Embervad 2011.11.24 00:18:11