Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darth100

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok okosat ebben az esetben nem lehet mondani, legfeljebb egy virtuális együttérző ölelést küldeni Attilának, aki egy nyereményautó boldog tulajdonosa volt 40 napig. De már elmúlt.  Sziasztok! Okulásként, vagy talán valami utolsó szalmaszál miatt, ami a csalódottságomon…..
Darth100 2018.08.16 08:55:38
@herk: majdhogynem órára pontosn kint volt, hogy mikor sorsolják és mikrotól lesz fent a nyertesek listája, mert én nem nyertem, de ellenőriztem :D
Direkt azért játszott a hülyéje (mert nem lehet máshogy hívni), mert autónyeremény volt és utána még csak nem is ellenőrzi, nevetséges az egész, méghogy ügyvéd :D
Biztosítós ügyeket talán még a többinél is nehezebb egy levél alapján megítélni, aolyan sokat számítanak a körülmények, de azért az nagyon extrém, hogy az ügyintéző nem értesíti a kárvallottat, aki érdeklődésre azt a választ kapja, hogy nem fizetnek, mert nem tudják elérni a saját ügyfelüket (?),…..
Darth100 2017.10.05 10:32:51
@cmx85s: Hát nekem majdnem fél milliót fizetett ki az Union cascora szó nélkül.
Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz.…..
Nehéz örökség, nehéz olvasmány. Mese az szőrén-szálán eltűnt MKB Bank Zrt. széfrül meg az MKB Bank Zrt. hitelszámlárul (Aesopus nyomán) Néhai Naív Ügyfél széfet és számlát hagyatékozott rám: a széfben sellőkönny volt, a számlán meg háromcsilliárd galaktikus…..
Tanulságos történet, melyből ismét kiderül, hogy néha muszáj elszántan ügyet intézni, végeláthatatlanul telefonálgatni, felülvizsgálatot kérni, pecsétes papírt követelni, aztán azt jól megőrizni a örökkévalóságnak. Más tartozását kifizetni viszont nagyon nem…..
Darth100 2015.12.21 16:08:40
@sarostehen_: Mondjuk itt nem az aruhitellel volt probléma, hanem a hozzá tartozó hitelkártyával, aminek a befizetését máshova könyvelték, ha jól értem?! vagy a másik tartozását írták ő hozzá vagy mi. Kicsit zavaros az egész. Amúgy, ha megszüntette a hitelkártyát az első alkalommal, akkor mit akarnak behajtani?? A megszűnésről állítanak ki papírt, elveszik és megsemmisítik a kártyát. Valami nagyon nem kerek ebben a történetben.
Nakéremszépen. Az AMC és a comment:com közös játékában a Fear The Walking Dead nézői közül egy szerencsés a párjával/barátjával/klónjával együtt elutazhat LA-be, ahol eltölt majd 3 napot, kap 500 dollár költőpénzt, megmutatják neki a várost, ahol a Fear the Walking Dead…..
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
Darth100 2015.02.12 12:35:07
Darth100 2015.02.20 11:07:33
Egyszerű szerintem a válasz is RaveAce kérdésére, amennyiben nem változott az utóbbi időkben az érintett helyszínen a táblázás, mostanában már ritkábban járok arra. Sokszor inkább azt tapasztaljuk, hogy a lakott terület határa messze az utolsó ház után van, így ez jó…..
Mibe is kerül egy határozat elleni fellebbezés? Milyen költségekkel jár? Mik jöhetnek közbe? A. nagyon röviden összeszedte, hogy Vele mi történt, és tételesen leírta a költségeket.Talán mások okulására: 2009. januárban történt közlekedési szabályszegés végett…..
autózz! Májusi hókotró 2011.05.21 12:44:00
Hétvége van, süt a nap, menjetek kirándulni, de előtte gyorsan fussátok át M levelét, és próbáljatok meg választ találni kérdéseire. Az izraeli autós kérdésre én sejtem mi a lehetséges megoldás, és itt a sofőr nem a márkára gondolt, de majd meglátjuk Ti mit…..
Darth100 2011.05.22 10:38:14
@tyberius:

Nekem is ez jutott eszembe, hogy egy utcára kocsiba ült?! na jó lehet nem otthonról indul, ezt még meg lehet érteni, de könyörgöm, a bort nem féltette? :D

Amúgy meg ezek a hókotrók általában nem mennek gyorsan pláne, a belvárosban, de azért, ha már a kitolatok elé, akkor nem 15-el közelítem meg a következő sarkot.

Valószínűleg az egészet el lehetett volna intézni egy kösz, bocs jelzéssel, intéssel, füstjelekkel, és akkor talán a zsidózó sem kapja fel a vizet.

Sosem értem meg azokat akik, ha annyira sietnek, hogy még egy állítólagos kis fékezést is fél perces dudálással hálál meg, akkor arra hogy van idejük, hogy megálljanak anyázni meg fényképezni.

Szóval megérdemelték egymást :D