Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flash

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..
Két jármű is elütött egy nőt Kőbányán Zebrán akart átmenni egy nő a budapesti Gyömrői úton. Először egy teherautó aztán egy személyautó is elgázolta. Meghalt. index.hu Szabályok betartása, közlekedési kultúra. Kettő azok közül, ami nem kifejezetten van jelen a hazai…..
Remélem, hogy az elmúlt négy napban senki nem otthon poshadt a számítógép előtt, hogy aztán éjjel foszforeszkáljanak a szemei! Bár ahogy elnézem a kommenteket meg a statisztikákat, így is túl sokan vártatok újabb sztorira kiéhezve. Bali, aki a lenti levelet küldte, már…..
autózz! Szőke nő vezetni tanul 2007.10.11 13:40:00
Már régen mutogattunk videót, de ha már tegnap úgyis előjött ismét a női sofőr vs. férfi sofőr téma, muszáj ezt is beszúrni a blogra. Természetesen a szereplők nem kitalált személyek és akinek inge, az vegye magára. Ja és ne igyatok vagy egyetek közben, mert a röhögés…..
autózz! Mi a faszt dudálsz??? 2007.10.10 14:29:00
Zöld lámpa, hölgysofőr nézegeti magát a tükörben (hmmm, de ismerős ez valahonnan), Roland dudál, hölgysofőr anyázkodik, Roland bemutat. Avagy megdobnak kővel, dobj vissza vascsővel. És ez még rímelt is.Egy szokványos délutáni napnak indult, amikor autóval elindultam a…..
autózz! Bebaszom a képedet! 2007.10.05 15:02:00
Bali ma a Hungária körúton járt és sikerült egy olyan helyzetet kialakítania, hogy kerekedjen belőle egy jó kis kiszállós-beszólós-fenyegetős sztori, amit aztán elküldhet nekünk.2007. október 5., Magyarország, Budapest, Hungária körút észak felé, az Árpád-híd előtt nem…..
flash 2007.10.08 17:06:08
dwdHU! flash@vipmail.hu e-mail cimen keresztül vedd fel velem a kapcsolatot a faszi ügyében légy szíves, lehet tudok segíteni.
Roland hívta fel a figyelmünket az alábbi rövid videóra, egy újabb ok, hogy betartsuk a szabályokat. Érdemes odafigyelni a bal oldalon sétáló gyalogosra is... ..
autózz! Seggfejek vagyunk mind! 2007.09.07 00:12:00
Roppantul nagy örömünkre szolgál, hogy az olvasóinknak van véleménye. Nos, levélírónknak véleménye az van, ha más nincs is neki. A megszólítást és aláírást ezúttal nem mi szedtük ki, gondolt ránk ez az áldott jó lélek, hogy ne kelljen holmi törléssel sem időt…..
Alma Ata csípett el nekünk egy újfajta oktatási módszert, biztos valami haladó tanfolyam lehet, aminek a keretein belül megtanítják, hogy a péntek délutáni csúcsforgalomban hogyan lehet tartani a lépést a robogósokkal. Meg a villamosokkal...Először is bocs a kép minősége miatt,…..
flash 2007.10.01 02:03:47