Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajj-jajj

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Ajj-jajj 2012.10.14 17:02:19
@ynwa: Ezért nem szavazok én soha. Az RTL fizesse az első helyezettnek járó díjat, ne a nézők.
Nincs köztük kövér, az a halálom ..
Ajj-jajj 2012.10.10 07:57:37
@Don Quixote de la Ferko: Rapcsák fizikus úr volt. Nagy test, nagy erő, mondta anno, de a halál könnyedén legyőzte.
adopt Megérkezett Zoé 2012.09.09 20:57:20
Nem sokkal az után, hogy megírtam, minden oké és beletörődtem, hogy nem tudom, mikor érkezik Zoé, megérkezett. Így utólag furcsa, természetfeletti élmény, hogy Regi hányszor elköszönt tőlem aznap este. Nem szokása. Aztán neteztem kb. tízig. Tizenegykor kezdődött a ,,buli", de…..
 50 a kúton negrót talált és egyből rasszista cukrot kiált...Látszik, hogy neki sincs túl sok az észből, ellenben Mayweather pofonból, cuccból és pénzből...Jó gyerek, nincs baj de azért nem szép, hogy rossz ízű pletyka tárgya lett a magyar nép...Mikor itt volt, ő nem evett…..
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
Ajj-jajj 2012.07.07 13:38:00
@LIBOR az új vágya az átlagpolgárnak!:

Az sem volt az igazi -szerintem olyan nincs is - de viszonylagos nyugalom volt.
A jó, a rossz és a csúf. Nem nem, itt minden szereplő ronda. Jó, nem. A lényeg, hogy Miki velejéig gonosz, de van szíve, és a háttérből segíti a szeretteit. Ezt jobb, ha mi nézők tudjuk, a nagymamák és anyukák otthon kell, hogy tudják, hogy szerethessék őt. Ráadásul Klaudia…..
Ajj-jajj 2012.06.28 05:12:27
@Dagda: Olyat sem láttam, hogy olvasott volna valamelyikük, pl. egy klasszikus regényt, vagy egyszer vitatkoztak volna egy vers szépségén.A fiatalok soha sem tanulnak. A kicsi Máténak valahogy kimaradt a dackorszaka, pedig érdekes dolgokat produkálhatott volna.
Miklós állandóan hangoztatja, hogy gondoskodni fog Nóráról és Timikéről. Vajon miért kell gondoskodni egy sikeres ügyvédnőről?
Gézát ápolják a nők, és ez az ápolás úgy tűnik, az IQ-jára is kihat, mert végre értelmes tanácsot ad Zsoltnak. Illetve két fontos hír elmondásának versenyén a baba beelőzi az elhagylak-ot. 6121. rész: A Rózsában Klaudia kérdőre vonja Attilát, hogy nem szólt, hogy…..
"Kedves Cukiságosok! Csatolva küldök három képet egy fészekalj széncinege fiókáról. Az egyiken még alig pár naposak, a másikon már körülbelül egy hetesek a kicsik. A harmadikon pedig a büszke édesapa látható :)A képeket Verőcén készítettem a kertünkben. Az odút én magam…..
Napok óta keresem a lehetőséget, fórumot, hogy kibeszéljem magamból az elmúlt hét történéseit.Édesapám 64 éves, ha megéri 1 hónap múlva 65. Kedd óta lábfej amputált, de ne szaladjunk ennyire előre.Apukám kb. 10 éve cukros. Azt leszámítva önálló életet élő, jókedélyű…..
Ajj-jajj 2012.05.30 08:04:55
@Jóakaró: A pokolba vezető út is tele van jószándékkal. A cukorbeteg nem étkezhet teljes szénhidrát megvonással. Be kell tartani az előírásokat.Ingyen adják a szakrendelőben a Diétás és lábápolási tanácsok cukorbetegeknek című füzetecskét, ha az abban foglaltakat betartja a beteg, nem kerűl ilyen szörnyű helyzetbe. Az interneten rengeteg recept van (még desszertek is) cukorbetegeknek. A kórháziak viselkedéseiről csak annyit: végrehajtják a kormány népírtási programját, mely nem azonos a drasztikus Hitler módszerrel, kicsit enyhébb Orbán módszer.
Javulást kívánok a betegnek, meg kicsit több önuralmat az étkezés terén.
Ajj-jajj 2012.05.30 09:15:23
@Dr.laikus PhD: Embertelenül sokba kerül,de lehet csökkenteni. Én vásároltam egy mérleget, ami grammokban mér.Minden nap kiszámolom, hogy mennyi szénhidrát van abban amit elkészítek magamnak,önuralom kérdése, hogy betartom-e az ajánlottakat. Igen, be kell tartanom ha nem akarok megvakulni, amputált lenni. Hatszor eszem egy nap, először reggel 6-kor. Azután 3 óránként. Ajánlott szénhidrát mennyiség nekem: reggel:30, tízórai:20, ebéd:50, uzsonna:20, vacsora:40, utóvacsora:15.gr szénhidrát. Ezt nagyjából tudom is tartani.
Ha nagyon megkívánom az édességet, veszek Update pudingot, ami nem túl gusztusos, de ehető. Csokoládét 86%-ost veszek, ebből időnként 1 kockát eszem,néha iszom nagyon száraz v.bort, de ezt rendszeresen elfelejtem, pedig nem ártana a szívem miatt. Jó módszer a nokedlinél, sós tésztáknál a liszt egy részének kiváltása túróval. Nagyon finom így sütve a sajtos tallér,v.pogácsa. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Németországban élő gyermekemtől kapom a bekevert kenyérlisztet, ami barna és sokmagvas.Szénhidrát tartalma nem éri el a 40/100 gr-ot. Az általam hozzá adott túróval még kevesebb. Magamnak ebből sütök. Szokott hozni (rendes) német lisztet is, annak nincs feltüntetve a sz,hidrát tartalma, de nincs agyon finomítva, szürkés a színe, meg az állaga is eltér az agyon finomított magyar liszttől. Én nem veszem a magyar csökkentett sz.hidrát tartalmu lisztet, tésztákat, mert tisztességtelenek tartom az árát. Mióta nyugdíjas vagyok, azóta tudok ennyire törődni magammal, mert amikor még dolgoztam, ez nem nagyon sikerült. Gyógyszeres, II-es típusu diabéteszes vagyok, mindig reggel éhomra mérem meg a cukorszintemet, mert az is nagyon drága, pedig nem tartozom a kisnyugdíjasok közé.
  Ezt a levest nem lehet kis mennyiségben elkészíteni, és a közhiedelemmel ellentétben diétásnak sem tekinthető – legalábbis a hagyományos változat, ami fehér babot és csicseriborsót is tartalmaz (én olyan recepttel is találkoztam már, amibe tarkabab is került ezek mellett). Ilyenkor tavasszal…..
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
Ajj-jajj 2012.05.02 06:31:42
@Ad Dio: A vádlónak kell bizonyítania az állításait, nem a vádlottnak.
Ajj-jajj 2012.05.02 06:35:59
@komplikato: Politikai elit= erkölcsi selejt, ez a legnagyobb igazság a kommentek között.
Gabinak oda a kezdeti lelkesedése, miután megismeri a magyar vállalkozók egy részének szokásait. Zsolt összeveszik Zsófival Lindán, így az nem hozzá költözik. Miklós hajthatatlan, nem keveri az üzletet a barátsággal. Nóra Julinak szegezi a kérdést. 6061. rész Szokásos szex…..
Erotika most nem volt, legalábbis nem ott volt, ahonnan vártuk, hogy jön majd. Dupla rész összefoglaló érkezik, ami mindig nagyon kemény, mert a vége felé már keresem a kést, amivel eret vághatok, de tényleg. Most is csak az mentett meg, hogy lehetett röhögni szavakon, meg…..
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
Tifani túléli az allergiás rohamot, de Miklós összeveszik az anyjával, Olgával. Zsolt csak magához nyúl, Gézával szállítatja el az árut. Úgy néz ki, Andi megtalálja a megfelelő férfit, akiről álmodozott. Gizike újabb baromságot csinál Clau villájában. 6025. rész Petya…..
A Magyar Köztársaság jelenlegi elnöke 20 évvel ezelőtt csalt és lopott, most, 2012-ben pedig minderről hazudott. És erről az elnök úrnak immáron hivatalos papírja is van.A kormánypártok szerint ezzel a "Schmitt-ügy" lezárult, pedig dehogy zárult, még csak most kezdődik.Lassan…..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
 Felemás érzésekkel fogadtam az e heti hírt, mi szerint a pénzügyminiszterek Tanácsa elfogadta a Magyarország elleni szankciókat. Magyarként nyilván bosszant, hogy hazánk ellen alkalmazták először ezt a fajta szankciócsomagot. Európaiként viszont örülök, hogy van súlya az…..
  Mohácsi Viktória elhagyta az országot és politikai menedékjogot kér Kanadában, olvastam 3 napja. Egyből az Ilyen ország pedig nincs sorozatunk következő része jutott eszembe, de kiment a fejemből, nem lett belőle poszt. Aztán a hétvégi Népszabadságban találkoztam Tóth…..
Ajj-jajj 2012.03.11 13:34:04
@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: Amikor eldőlt, hogy nem delegálják tovább EU-s képviselőnek, 40 millió Ft-nak megfelelő Eurót kapott végkielégitésként. Azt hova tette? A fajtájának biztosan nem juttatott belőle, azt dülledt szemekkel és habzó szájjal a gyűlölt magyaroktól követelte. Jól tette, hogy elment, csak vissza ne jöjjön. Erzsébet nevü hugocskáját is vitte?
Az előző rész erősen kihatott ezekre a részekre is, nem sok új vonalba kezdtek bele a készítők. Claudia fel fog épülni, Hanna végigbőgi a két részt, Andi még mindig döngölni akar, és kiderül, mi az a szívesség, amit kérne. Régi ismerősöket is látunk, a két csirke újra…..
A Kossuth-díjas író bejelentette, hogy emigrál, s a jobboldal köreiben most nyilván örömünnepet ülnek, pedig a dolog végtelenül szomorú. Kertész Ákos leírta a véleményét. Ha szigorúan a tartalmat nézzük, nem ment messzebbre, mint a blog.hu baloldali kommentelői - nem…..
Tyű, hát ezek őrületesen szar részek voltak. Arra a megállapításra jutottam, hogy ha nincs Juli-Attila féle románc, vagy csirke megmentő akció, halálos unalomba fullad a egész BK. 5993. rész: Gellérthegy, busz, vörös háztető. Rita, Miki reggelizik. A nő terve mára…..
Ajj-jajj 2012.03.07 07:56:49
@Johnny336: Az a kislány, akinek a nevelése abból áll, hogy ha kérdez valamit, az ügyvéd anyja annyit válaszol, hogy moss kezet, menjél aludni, csak debil lehet. Egy ekkora gyerek nem kérdezhet olyat, hogy egy év múlva már felnőtt leszek? Az én ötéves unokám ekkora baromságokat soha sem kérdez, igaz, ő nem ment a gyerekkocsiból egyből iskolába.