Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mattüveg

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 50 az új 30? Az semmi, de a negyveneseknek csak három napot szabadna dolgoznia! "We are here. We are ready. We are the perennials.” – szól az új ötvenesek, az évelők generációjának mottója. Kristóf Györgyi, a Hammel & Hochreiter interim szakértője és vezetői stratégiai tanácsadója szerint…..
mattüveg 2020.10.11 10:51:57
@gazoló: ma már ilyen nincsen, minden későbbi vezérihgazgató vagy bankelnök már napvilágra jöttekor a markában tartja a kinevezést, némelyik szülés azért tart olyan hosszú ideig, mert amíg a kölök után a sok részvény meg tulajdoni lap, a szülész stáb nyugodtan elmehet teázni, aztán uzsonnázni. Az SZFE-n is azért áll a bál, mert eddig annak a sok jöttmentnek csak köllött valami rittyentőset rittyenteni, aztán ha volt benne testömegéhez viszonyítva 15 dkg-nyi tehetség, bekerült, a jelenkori születési jelöltek meg hiába vezetik vissza Felcsútig a családfájukat, vagy a Népstadionig, ha nem volt szikra, mentek a hamuba. Ez a Hochizé még jegyszedő se lehetne manapság itthon, nemhogy villa, meg Paszternák Mi maradna Récsölnek? Bezony. Úgyhogy ne tessen engem ilyen izével zsibbasztani. Persze lehet, hogy egész másról van szó, de most éppen ez jutott az eszembe erről. Meg a valamint.
Azé' azon mélyen elgondolkoztam hogy 1941-ben Vlagyivosztokon keresztül akart Amerikába menekülni. Erre meg nem az jutott az eszembe, hogy manapság, modern korunkban meg már Gulág sem kell, elég a panellakás+részletfizetéssel társuló munkanélküliség. Persze a helyzet sokkal, de sokkal vidámabb. Minden nap meg vagyunk védve hol ettől, hol attól, hol a migránsoktól, hol felelőtlen szájalástól, hol a vírustól.... ja attól nem. Járvány időszakban kiütközik a szakszerűségi követelmények, feltételek biztosításával szembeálló kényszeres tolvajlás. összeférhetetlensége. Így aztán egy élmény az élet. Szóval senkinek nem lehet egy szava sem. Mindenki meg van védve. Egy élmény az élet. A szócséplésnek meg nincs helye. Minden a legjobban van. Ahogy Pangloss mester is megmondta. Csak sok az élhetetlen. Az meg nem a rendszer hibája.
      A magyar államhatalom újfasiszta gnómokat, alkoholista kurvapecéreket és közönséges bűnözőket uszít menekültekre, ellenzékiekre, néha egyszerűen csak nőkre, zsidókra, cigányokra, általában azokra, akik élnek és mozognak.     A magyar államhatalom százmilliárdos tételeket játszott át az…..
mattüveg 2017.02.21 16:28:02
mattüveg 2017.02.21 16:54:50
@christvhu:

nem diktatúra. rosszabb annál. egy diktatúrában feketén-fehéren elválnak a színek. ami itt van, az maga a struktúrába szervezett szürkeség. És nincs rosszabb, mint belefulladni a szürkeségbe. Itt alattomban kínozzák, ölik, gyilkolják a szellemet, itt hősként ünnepeltetik a sunyi tolvajt, itt rendszerszintű a manipuláció, újra létfeltétel a megalkuvás, ami beleivódik minden napba, minden órába és minden családba és minden gyermekbe és a jövőbe. Persze lesz még Tiborc-tó, meg Lőrinc megye, meg Én országom és Kövér klán és Saját Láb, csak a kissek és nagyok, fehérek és feketék, kovácsok és molnárok meg a többiek lesznek egyre kevesebben, mert egyre többen belevesznek a szürkeségbe, mert nem érti senki, mi az: kékítőt old az ég vizében.
mattüveg 2017.02.21 17:12:14
@Szilágyi Imre:

ezt már nem büszkeségnek híják, hanem kevélységnek. azért pedig megver az Isten.
Mint a példád is mutatja.
Kedves Nép, Drága Választók, Imádott Tagságunk! Mi, az MSZP örömmel és boldogsággal jelentjük, megvan a győzelmi recept 2018-ra! Míg látszólag a kirakatban tutyimutyiskodtunk, addig a szellemi elit a Háttér Boszorkánykonyhájában megalkotta a tutit. Bizton állíthatjuk, Orbán nem egyszerűen bukni…..
mattüveg 2016.07.15 05:10:12
@rdos:

"És ahogy legtöbb szavunk így a réz is ősi és magyar és Kárpát-medencei."

Tisztán tükrözi mindezt a rézeleje szavunk, amit egy pálinkafőző szabdságharcos nemzetnek ismerni, tudni és értékelni kell, még ha nem is issza meg:)
mattüveg 2016.07.15 05:32:21
@rdos:

Azt írod, hogy nem vagyunk egyformák. Talán csak nem azt akarod mondani, hogy te megiszod a rézelejét?

Sosem értettem a mezőgazdasághoz. A vízgazdálkodáshoz annyit értek, hogy inkább a jó sört és a kiváló, de marketing mentes bort iszom, mintsem a drága vizet, lábmosásra meg a cuvee-t, fürdésre pedig a rosét használok.
mattüveg 2016.07.15 05:55:24
@Rodeo36:

Nem iszom szevenapot.
Ahogy mondtam, az egész a te dolgod, én csak mattüveg vagyok, legjobb formámban is csak térelválasztó, ebből következik hogy spárgát sem eszem, keretben meg nem találom a helyem. Minden más úgy lehet, ahogy írod.
Mindenórás Tábornok urunk, ez az ország és kontinens őrző Nemzeti Rambó megint megmondta. És ha ő megmondja akkor az meg van mondva, hisz éleslátásáról az Óperenciás tengeren túl is híres. Ezért kérdezik. Pont őt.  Szóval már az van, hogy ezek a migráncsok nem csak…..
mattüveg 2015.12.22 09:38:59
@Gábris szomszéd:

"_Én nem tartozom a kétharmad megszavazói közé. :) _"

Igazat szóltál. Te a 3/4 megszavazói közé tartozol.
Legyünk pontosak.
mattüveg 2015.12.22 11:00:26
@parti_giano:

A teológusnak elsősorban a tautológiához kell érteni, de mégsem nevezheti magát tautológusnak.
mattüveg 2015.12.22 19:38:57
@taga20:

Már tolni kell a tragacsod, hogy karkötőnek ajánlgatod?:)
Abszolút többséget szerzett a török választásokon Viktorunk egyik ÚJ Legjobb Barátja, Erdogan. A győzelemhez két apróság kellett neki: - A radikálisoknak megmutatni, hogy ott nem karaktergyilkossággal bombázzák a kisebbségeket, hanem harci repülővel. - Nem ellenmédiát…..
Varánusz Kúrunk vazze'? 2015.10.06 12:34:29
A politikus védett állat mifelénk. Annyira, hogy nem bántják őket a rendőrök sem ha kisétálnak kúrni-szopatni egyet az unalmas plenáris ülésről. Miért is tennék? Nem közemberek ők, hogy gecifoltos lepedők közé keverjék őket a prostihálózat felderítése közben. Ők…..
mattüveg 2015.10.09 10:37:47
@elmeherceg:

Mindig ez a leghatékonyabb. Amikor a marhaságra megérkezik a méltó válasz, akkor affektálva undort mímelni attól a szartól, amit magad hordtál össze.
Pici frusztrációt érzek a levegőben. Jó, lehet nem picit. Röszkénél tarthatatlanná vált a helyzet, a nyugati sajtó tele van Viktor fikával, a Pápa a menekültek befogadására int, nyomasztó tud ez lenni, na. A fideszkeresztény ember meg frusztráltságában és tehetetlen dühében…..
mattüveg 2015.09.09 23:30:35
@KUHULIN:

"_@100 kóbor kutya: Nagyon erőltetett. Kínos még olvasni is..._"

Hát még te milyen kínos vagy bazmeg, ahogy erőlteted a menthetetlent. faszfej.
       Nem tudok nem írni erről.       Tegnap egy MTA-doktori védésen voltam az Akadémián. Állnak az emberek a folyosón, a családtagokon kívül mindenkit ismerek, sokukat tinédzser koromból, ami elég rémisztő, mert nem mostanában voltam tinédzser. A jelölt gyakorlatilag…..
A Krisztus központú keresztény kalendárium fő ünnepe után, a hétvége eseményeit elnézve úgy érzem ráférne még itt a feltámadás pár dologra. Mer'hogy az van, hogy fodbalokos nemzetünk tagjai a belefeccölt tízmilliárdok, stadionprogram, akadémiásítás ellenére sem…..
mattüveg 2015.04.08 14:11:13
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Hogy lehetsz ennyire tapintatlan? A nagy csontvázkutakodás közben ráleltek 500 milliárdra. Elkölthetőre. Most miért csinálod a fesztivált? Az a Bajnai volt különösen mocsadék! 1 Ft-ért egzecíroztatta az egész mszp-s bagázst, és még a zsét is otthagyta csontváz helyett a komódban, balra a mandzsettagombok mellett. Ráadásul a nokiás dobozában egy Nokia telefon volt. Skandalum!
mattüveg 2015.04.09 06:00:36
@dr. jenőke (jenőke):

"Megmentet ország leszünk."

Látom, működik a tudatalatti.

Ha valaki meg nem mentet bennünket, nem leszünk megmentett ország. Valami mindig hiányzik belőle. Hol a saját erő, hol csak egy t. Sosem kerül fel az i-re a pont. Vagy éppen felteszik, vagy az egész i-t elveszik vagy hozzáteszik. Lehet baj, de lehet megváltás. (iota effektus, és milyen jól rímel rá az idióta)
A t-re visszatérve (t=tempus=idő)már nem is tudom kívánatos-e a befejezett múltidő.
mattüveg 2015.04.09 06:04:00
@jöttem:

"Elképesztő, hogy mennyire nem érzem a koromat."

A korommal mindig csak a baj van.
        Ez nem lesz könnyű.         Dr. Béndek Péter a Polgári Konzervatív Párt elnöke kemény szavakkal ostorozza a balliberális értelmiséget. A filozófus-pártelnök úr legfőbb vádpontja az, hogy a balliberális értelmiség nem sokat tett le az asztalra a "közéleti…..
mattüveg 2015.04.07 05:08:18
@csársz:

"akkor sem fogok szmájlit tenni! "

Még csak az kellene! Vigyorognánk, mint két idióta.
Legalább te őrizd meg a komolyságodat.
mattüveg 2015.04.07 05:24:15
@Kettes:

"_Ha buta emberek rossz posztjait akarom olvasgatni (és igenis akarom), akkor a cinkre szoktam menni.[...]"

Butul a nemzet, butul az ország, sírásók szorgos hada búsong: -Be kár, foglalt az országnév - Bhután!, pedig toporzékolva ágaskodik, kér, könyörög helyet és elismerést Butánia, minden szittyák ősi jussa...
mattüveg 2015.04.07 21:56:46
@Hidvégi Mihály:

Mint írtam, csak mattüveg vagyok. Ne pazarolj rám karaktert. Nem érek annyit.
Varánusz Orbán: ide rúgjatok! 2015.03.02 08:42:22
Kedves fodbalokos nemzetem, drága felcsútiak, akadémisták és egyéb egyenfrizurás ízeltlábúak! Rég nem beszéltem nektek imádott sportunkról, mert az utóbbi időben a hátulról nyújtott lábbal becsúszást nem focipályán, hanem választási kampányban és törvényhozásban…..
Kedves Vezetőnk félkegyelműsége régen nem titok, csak vannak akik ezt látnok-zseniséggel magyarázzák. Évértékelőjéből az derült ki, nem értett ő meg a világon semmit a körülötte zajló, és veszprémi eredményben kicsúcsosodó történésekből. Permanens harcot vívunk…..
mattüveg 2015.03.02 08:21:46
@Gábris szomszéd:

"...", nem árt egy pillantást vetni az Economist statisztikájára, ..."

Nem ártana az sem, ha magadra is vetnél egy pillantást.
mattüveg 2015.03.02 09:27:11
@Gábris szomszéd:

"Gyengébbek kedvéért ez a statisztika nem arról szólt, hogy bármilyen gyilkosság is "jogos" lenne a világon, hanem a tényekről, hiszen a számok nem hazudnak. Jelen esetben például azt mutatja meg, hogy Oroszország ebből a szempontból sem patásördög a világon, így felettéb nagy ökörség démonizálni őket."

A gyengébbek kedvéért, nem az összehasonlító statisztika bemutatásáról nyílt itt tanszék.

A kérdésem tehát -gyengébbek kedvéért- nem az összehasonlító statisztikai elemzés megalapozottságára, hanem egészen egyértelműen másra vonatkozott, ezért, ismételten megkérdezem, mint gyengébb gyengébbtől:

"-Tovább lépve: Nyemcov halálát, meggyilkolását jogossá teszik a világ más részein végrehajtott gyilkosságok?"

Választható opciók:

1. Igen
2. Nem

[A kielégítő válasz: 2. Nem]

Köszönöm szépen a részvételt.
 „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani" - mondta Lázár János, hogy elmismásolhassa az ORÖ és Farkas Flórián sajátos pénzkezelési gyakorlatát. Hogy a feljelentés nem névtelen? Lárifári. Hogy a roma…..
mattüveg 2015.03.02 06:19:28
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Sem Forgács/Forgas, sem Orica nem azt állította, amit számon kérsz rajtuk.

Sőt, önmagadnak ellentmondva azt állítod, hogy meg lehet tanítani az embereknek, miközben Forgách csak azt mondja, hogy 500 éve nincs olyan politikai elit, amely ezt megtanítaná, nem pedig azt, hogy nem lehet. Te magad is azt sejteted, ez nem lehet egyszerű dolog, hiszen 500 éve kíséri sikertelenség az országot. Orica azt állítja, hogy az egyén szintjén ez másképp csapódik le.
Ugyanakkor bár a 'tanulás határtalan', van rá példa a történelemben, hogy nem lehet megtanítani, és nem azért mert a befogadásra jelöltek nem lennének erre fogadóképesek, hanem azért mert akiknek feladata a tanítás lenne, épp mindig mással vannak elfoglalva. Történetesen saját boldogulásukkal, amiként a köznép szintén a saját boldogulásával, nevezetesen a túléléssel. Ez általában sikeres az egyének szintjén, mind a felső, mind az alávetett rétegekben, legfeljebb kihal a nyelv, megszűnik az államalakulat, de az egyének utódjai túlélnek, és részeivé válnak az új 'képződménynek', mint az avarok, a gótok, gepidák és kunok és még sokan mások is tették épp a magyar uralom alatt, az alatt a magyar uralom alatt, amikor még az elit megfelelt a társadalomban betöltött funkciójának. A mai magyar politikai elit nem tölti be ezt a funkciót, ezért a népesség túlélésre van beprogramozva. Majdnem úgy, ahogy írtad, legfeljebb százéveken lehetne vitatkozni, de az 500, amit említettél az éppen elég szemléletes, még az 1870-1900-as évek látszólag biztató eredményeinek ellenére is.
A kutya összességében mélyebben van elásva, hogysem zöld ágra vergődhetnénk ebben a kérdésben. Különben is, most nem a zöld ág, hanem a gránit a menő.

Amúgy az a cikk vissza-visszatérő olvasmány, házi feladat itt (is!), egyszer tényleg figyelmesen el kellene olvasni.
Összeült a Fidesz - Camorra, mer'hogy baj van. Az hagyján, hogy elbukták az "ország legnagyobb versenyelőnyét", de a mód ahogy ez történt nem hétköznapi: Akkora az utálat, hogy a Kipróbált Pártembert leverte egy - a magyarok leggyűlöltebb ellenségének számító - kapitalista.…..
Humoros gyerek ez a Barózó Józsi, és nem felejt. Elnökségének meghatározó momentumai lehettek az Orbánnal megszerzett tapasztalatok, így nem hagyhatta ki, hogy utolsó közös hivatalos aktusuk alatt ne törölje bele cipőjéről a kutyaszart, mintha humorbonbonba lépett volna…..
mattüveg 2014.09.14 10:29:57
@guma:

"ne röhögtesssss!

érzékeny a muránói!
na haggggyuk, mert ezt te fel sem fogod..."

Pedig igen. Nincs lenyűgözőbb, mint egy szemétre hajított NENYI-ről lekerült mattüveg fénytörése az absztr aktok tárlatán az apoláros és dipoláros fénysugarak metszéssíkján.
mattüveg 2014.09.14 10:37:52
@taga20: @parti_giano:

Az nem úgy van. Ami jár az jár és nem nyár, vagy nyír és pláne nem jég, mert úgy nem ér, ha matt, ráadásul üveg, ha már muránói is emlegetve, de nem emelgetve lett, hadd jöjjön, aminek jőni kell!:D
mattüveg 2014.09.14 11:55:48
@apro_marosan_petergabor:

"Varánusz,
mi lesz veletek, ha Soros elvonul a túlvilágra(időszerü lassan)?"

Soros elsősorban nem a varánusznak, hanem a Főnöknek fontos, láss, ne csak nézz:

rewrite.origos.hu/s/img/i/1010/20101029orbanvikt8.jpg

Egyelőre fogytán a zsozso. A versenyszférában elég sok helyen nem volt fizetésemelés, mert a különadók elvitték a fedezetét.
Nem baj.
A fideszbrancs és -bagázs döglik bele előbb. A kérdés csak az, kivárja a többség hogy egymást öldössék le, vagy rábízzák a tennivalót a ziccerre.
A totalitárius diktatúrák áldozatainak európai emléknapjára.Hetvenöt éve, a szovjet fővárosban, Moszkvában szokatlan vendéget fogadtak. A náci Harmadik Birodalom külügyminisztere, Ribbentrop néptárs köszöntötte kommunista szövetségeseit. Egyezkedni érkezett, Európa népeit…..
mattüveg 2014.08.24 11:39:48
@IGAZI_kovi1970:

"Nem az izmusok ölnek. Az emberek ölnek és az aki kiadja a parancsot. "

árnyaltabban:

nem az izmusok ölnek, hanem annak papjai emberekkel öletnek embereket az izmusok nevében.
mattüveg 2014.08.24 11:43:22
@tsk:

"A kommunizmus és a nácizmus nem a paradicsomi állapotoknak vetett véget, hanem egy válsághelyzetre adtak katasztrofális választ. "

+
Megszűnik az iskolai papírgyűjtés, jött a hír tavasszal. Dehogy szűnik meg - mondja a Földművelésügyi Minisztérium, hisz az Orbán kormány sem akarja elvenni az iskoláktól a szemléletformáló élményt és a bevételt. Mi szülők meg itt állunk értetlenül, és valamit nem…..
mattüveg 2014.08.23 07:05:40
@Knósszosz:

"_Nézd, én három éve itt szopom a tájékozódás csecsét, ez mondjuk biztosan nem tetszik egyeseknek, de őszintén szólva leszarom._"

Nekem tetszik, hogy és ahogy itt cicizel. Tanúsítom: Jó is az, különösen multi-funkci üzemmódban!:DD

Képzeld el, nincs időm főzni! Lassan fényevő leszek, csak épp nem világít a fejem, mint egy villanykörte. (lehet le is van kapcsolva)

Amióta a céghez begyűrűzött a 'jólteljesítés' (+milliárdok + egyebek becsengetése a köcsögök vetésébe), azóta mindenki sportból* melózik, mert 3. éve nincs fizu emelgetés, ellenben -komfortérzetünk növelését elősegítendő- lehet a cégnél focimeccsekre jegyet venni.

* olyan tevékenységcsalád, mint egy határozatlan idejű túlélő tréning rendszertelen időközökben 10 próbával és maratonnal könnyítve.

Még négy év, és Kádár jobb besorolást kap, mint Orbán, és Aczél toronymagasan liberálisabb besorolást kap, mint ezek a önfelkent kultúrhéroszok.

Erről az önfelkentről jut eszembe, hogy flekkent kellene sütni, de majd csak holnap. Ma dolgozok, holnap eszek, holnapután iszok, holnapután meg alszom. (ja, és a rohadt ikes igék is le vannak sz@lva)
mattüveg 2014.08.23 09:08:23
@időtolvaj:

"Ez utalhat izzószál- vagy töltethiányra is:)"
Jé?! Ez önkényes kivagyiságomban eszembe se jutott!:)

"Mit szólna ehhez Vendler Zénó?"
És mit szólna az 'új' nyelvtani szabályokhoz? Elkurvulásom rögökkel ékesített sima útján nem véletlenül indultam rossz irányba:)
Varánusz Orbán, gáz, rezsimutyi 2014.08.15 05:38:00
Juhéé, a frissen kiderült információk szerint Viktorék 465 milliárdszor megvédték a rezsicsökkentést faszán. Ezt úgy tessék érteni, hogy az E.On felvásárlás dupla annyiba került, mint amit nekünk hazudtak róla, vagyis akkora pénzhegyet toltak be a cég udvarára, hogy…..
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
mattüveg 2014.07.24 15:53:07
@elmeherceg:

megnyugvással konstatálom, hogy mást sem hagy hidegen a nyugdíj elújításának az ügye:)

A dolgok pikantériája az, hogy az elképzelés szerint -jelenleg- azokat jutalmaznák nyugdíjügyben, akiket már jelenleg is jelentős mértékben tehermentesítenek a közterhek megfizetése alól gyermeknevelés címén, majd később ismét kedvezményeznének egy olyan teherviselésre hivatkozva, amelyhez a gyermektelenek fajlagosan aránytalanul nagyobb mértékben járultak hozzá.
Érdekes kiadványt fújt postaládákba a szél Miskolcon. A csurkista Magyar Fórum miskolci különszáma úgy kampányol a Fidesz mellett, hogy egyrészt nem róluk szól, másrészt nem használja a fősodor kampányelemét, KágéBélát.  De nem kell megijedni, KGbéla nélkül is…..
mattüveg 2014.05.24 13:40:29
@dr. jenőke (jenőke):

nem mondhatni, hogy stratégia nélkül.

A BKV, a MÁV és számos más vállalat, intézmény szabályos pénzszivattyúként működik. A közösből állami támogatás címén öntik a pénzt a cégekbe, intézményekbe, majd lakossági kedvezmények rendszerét fenntartva, annak többszörösét szivattyúzzák ki az alvállalkozók rendszerén keresztül a magánzsebekbe és a pártkasszába.

A FŐGÁZ államosításával ugyanezt a forgatókönyvet meccselik le. Hogyan lehet egy amúgy rentábilis céget állami támogatástól függővé tenni, majd azon keresztül egy új csatornát létesítve egyengetni a köz-kész-kéz-pénzek útját a cégen kívül, magánzsebekbe.

Eddig a német kisebbségi tulajdonos nem érezte szükségét hogy ingyenélőivel teleültesse a FŐGÁZ-t.

Az új tulajdonos -az MVM- annyira hülye a cégvezetéshez - nem csodálom, hisz csak az áttételes tolvajláshoz ért- hogy máris telepakolta a céget ki tudja mihez értő emberekkel, akik lázas tevékenységet imitálva kódorognak folyosóról folyosóra, irodáról irodára, ki az udvarra s vissza- és roppant fontos valakiknek mutatják magukat. De mi tudjuk. Mi tudjuk, hogy mielőtt behelyezték volna a valagukat a cégünkhöz jobban mentek a dolgok.
Amikor nem voltak, volt fizetésemelés is . Tavaly már nem, mert a fidesz a vezeték adók és egyéb adók formájában mindent elvont a cégtől, aminek a többségi tulajdonosa tavaly is a fővárosi önkormányzat volt. Amúgy.
Most, hogy már minden részvény állami tulajdonban van, most már a fizetésemelés is (infláció ellentételezés) az ablakban. illetve nem egészen. Az új MVM-es vagy (fideszes) seggfejek bértömege épp elvitte a 2014 évi bérfejlesztés bértömegét.
Azaz már középtávon is el fogják szegényíteni a FŐGÁZ dolgozóit, mintegy büntetésül, amiért a multinál dolgoztak. Az más kérdés, mint említettem vala, hogy a többségi rohattmulti az épp a Fővárosi Önkormányzat volt mindenkor.

Szóval így fest a Fidesz szabadságharca. Csak hogy mindenki lássa.
mattüveg 2014.05.24 15:24:17
@Mariann19:

Nem tudni, hogy mennyi idő kell arra rájönniük, hogy a gáz attól nem tud fideszes lenni, ha azt mondják: -Csitt! Sőt ha azt mondanák, 'kurvára csitt legyen' mégannyira sem változna.

Érdekes fejleményeknek nézhetnek elébe a Főgyásznál. Időnként híradózok.
mattüveg 2014.05.24 16:22:49
@Mariann19:

Ígéret doszt, a jövő zárolva.
Remélem nem maradt ki senkinek a hír, hogy tegnap az emberi erőforrás minisztérium elment az emberi erőforrás kölcsönzőbe, és bejelentette kölcsönigényét.: Tessék nekem olyan embereket adni, akik készség szinten tudnak írni olvasni, rendelkeznek helyismerettel és még a platós…..
mattüveg 2014.02.26 14:46:16
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

tegnapi látogatónk: dbeáta írt egy érdekeset máshol, '_ ha a beruházásokba a GDP 7 %-ának megfelelő összeget toltak, akkor hogy lehet, hogy a növekedés annyi amennyi._'

ez megérne egy misét, tovább megyek: varga misét.

persze a válasz adott. ha nem termelő, hanem elnyelő dolgokba fektetnek, akkor az eredmény felcsökkenés. amennyiben egy meghatározott, jól körülhatárolható szűk kört érint csak a központi támogatás, akkor annak az eredménye is azon a szűk körön belül marad.
sőt: trafik esetben pl ismert a 41 mrd mínusz.
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..