Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levente.batisz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
levente.batisz 2012.10.01 14:32:09
@nyehehe: Na velem ez történt, mivel a másik irányból, az Árpád híd felől két sávos a felüljáró...
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
Aki 2 év hűséggel vásárolta a Nokia Lumia telefonját, az most biztosan elszontyolódott, mint  the_daver, hogy fél év múlva esélyes, hogy nem lesz sok kompatibilis szoftver a Microsoft Appstore-jában. Merthogy jön a Windows 8, az év eleje óta kapható Lumiákat viszont csak 7.8-ig,…..
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
levente.batisz 2012.03.20 20:43:48
Őskövület jellegű kommentelőnk, Hammer küldte az alábbi videót, mintegy válaszként azoknak, akik a régi idők autóversenyeit sírják vissza és keseregnek a túlzott biztonsági előírások miatt. Nos, ez a kemény, nem a vídia, azt hiszem. Ilyenkor döbbenhetünk rá, valójában…..