Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geisha

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az isteni gondviselés bizonyításához nem elég, de azért kedves a Quantrax Kft-től, hogy utánaszólt Zsolnak, semmiképp ne cseréljen elemet áramba dugott szénmonoxid-mérőjén:Csatolva küldök egy - szerintem - a honlapra való levelet. Lényege röviden, hogy a CO-mérő eladója…..
Az idősebbeket a legválogatottabb módszerekkel szokták kiforgatni a párnába rejtett pénzükből. Mostanában a Zepternek látszó gyógylámpa a menő, drágább, mint az eredeti, és nyilván nem csinál semmit (mondjuk a Homár az eredetiben sem hisz). Szilviéknél egy CO-jelzővel…..
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
Most foghatja a fejét az egyre teknőcszerűbb tinibálvány: kellett annyit farosszériázni a magyarságnak, most alig tudunk kikászálódni a szar szóviccek alól. Én a munkahelyemen igazán szokva vagyok az ilyesmihez, de a gyermekeit kiságyukban sósavcsöpögtetéssel lazító mama képe…..
Néhány hajnali műszakindító feles után bárkivel előfordulhat az ilyen, kerek is, kábé azonos színű, mehet a hálóba. De aki pakolta a raklapra, majd kitolta az áruházba és végül felrakta a helyére, mire számított? És vajon honnan hiányzik az a paradicsom? És ha szükséges, a…..
Stöcki óbudai lakótelepi házának kapujára a közös képviselő, a III. kerület Adenauerbe oltott Robert Schumannja ragasztotta ki ezt a csodálatos üzenetet. Megkérdeztem Stöckit, hogy ha a házuk nyugati irányba elindulna, hány kilométer megtétele után érezné azt egyértelműen,…..
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
A készenléti rendőr lényege, hogy szinte folyamatosan készen van. Na nem úgy, mint én a pompás Bajuszblog-buli után, hanem a rendfenntartásra. Ebbe a melóba úgy látszik, nem tartozik bele, hogy a kollégák a saját házuk környékét autótolvaj-mentesen tartsák. Egy kétségbeesett,…..
LP kárán most ingyen megtanulhatják, hogy sikeres ember év végén nem vesz autót, mert két hét múlva random felemelik a kötelező biztosítása díját, illetve az új ügyfél kedvezményeit is bebukja: Történt velem tavaly decemberben, hogy megvettem első autómat. Kiderült (a CLB…..
Már megint azok a fránya ISO akárhányas gépsorok, amik sterilebbek Dr. House forgatókönyvírói seggénél, úgyhogy az alábbi képeken bizonyára a gonosz kereskedőknél helytelenül tárolva megpenészedett termékek láthatók: Egyik nagy kedvencem a Milli-féle diós-mézes…..
Abszurd csendéletben gyönyörködhettek tegnap a budapesti Nyéki Imre uszoda látogatói, ugyanis közvetlenül a medence mellett a lépcsőn ottfelejtettek egy bezsákolt halottat. Órákon át. Hogy teljes legyen a téboly, kiderült, hogy az úszómester a sikertelen mentés közben a…..
"Egy mávos alkesz hozta tegnap a videó presszóba" - írta le Sixx, üdítően szomjasgyörgyös modorban, a fenti, titokzatos értemű, nagy jóindulattal backdoor kommunikációnak is minősíthető üzenet történetét. Ha a tömegben van mávos származású olvasó, kérjük…..
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..