Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazaffy

76 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 107 ezer aláírással megtámogatott, de a parlamentben hétfő éjjel lesöpört népi kezdeményezésről boldog-boldogtalan elmondta már a véleményét, de az ügyben Varga István kormánypárti képviselő szavai mentén előpattanó férfi-nő ellentétnél azért talán többről van…..
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Bornai Tibor Hazamegy a barátom 2012.08.10 14:28:34
Egyike volt azoknak a nyugaton született fiataloknak, akik a kilencvenes évek elején idejöttek, és itt ragadtak. Két év sem telt bele, és már gyönyörűen tudott magyarul. Még azt is tudta, hogy "köménymagos kelkáposzta főzelék". Jó barátok lettünk, sok szép kalandot éltünk…..
Mi tartozik ránk a G. Fodor és a Mandiner vitájából? Mottó: A csúf ember szépsége olyan, mint egy magyar narancs: kicsit csúf, nagyon ronda, de azért elég szép. Az néha úgy van, hogy az igazán csúf és gonosz, aki adott esetben az életünkre tör, intellektuálisan meggyőző.…..
Vastag bőrű polgármesterről hozott le videót a Vastagbőr: a mohácsi Szekó József láthatóan nem retten meg a kényelmetlen kérdésektől, épp ellenkezőleg. Szekó '98 óta Mohács polgármestere, emellett 2010-től parlamenti képviselőként is erősíti a NER-t – s eközben…..
Kedves választópolgár, képzeld el azt, hogy neked házat építeni kerekedne kedved. Odaadod a pénzed egy generálkivitelezőnek, aki miután átvette elküld téged a lehető legbúsabb picsába és nekilát a gányolásnak. Nem kérdez meg arról, hogy hová építse, hogy milyen anyagból,…..
Kisebb szünet után a magyar blogoszféra egyik vezető divatblogjával térünk vissza. Bujdosó Biankával beszélgettünk, az OurFashion és az OurCelebration blogok egyik szerzőjével. Ha jól tudjuk, már az Ourfashion előtt is blogoltál. Mikor és miért kezdtél el a blogolni?  Volt…..
  Félelem és reszketés az Appalache-hegységben: ijesztő zajok és titokzatos eltűnések bolygatják fel egy eldugott iparvároska hétköznapjait 1979-ben. A nyomok egy katasztrofális vonatbalesethez vezetnek, amit véletlenül felvett egy Super 8-as kamerával amatőr zombifilmet…..
hazaffy 2011.06.26 10:35:10
Mandiner blog Férfinap 2011.03.09 15:31:00
  Tegnap, a nárcisz-szagú nemzetközi nőnapon, néhol olvasható volt egy hír, ami a férfiakról szól – baljós hangon. Így most hagyjuk Klara Zetkin találmányát, és vessünk egy pillantást azokra, akik a nárcisz másik oldalán állnak.  Egy friss Eurostat felmérés…..
Subba Viktorok 2010.12.07 12:53:36
Kommentből, internetről, mindenhonnan...
hazaffy 2010.12.07 16:54:21
hazaffy 2010.12.20 12:34:09
mottó1: "Vak, aki Isten szikráját nem érti" (Madách) mottó2: "Az a legszebb csók, Mit el nem csókolunk." (Mihály István) Mi minden lehet egy normál, egészségügyi, erotikamentes gyógymasszázsban? Kéremszépen: intimitás, érzékiség, titkolt vágy, nemek…..
hazaffy 2010.11.19 10:53:10
Mandiner blog A NER Jimmy Jumpja 2010.11.11 15:01:00
   Jimmy Jumpot nyilván nem kell bemutatni: ő az a katalán fickó, aki rendszeresen beugrál ilyen-olyan meccsekre (vb-döntőtől UTE-FTC-ig terjed a skála) hogy felhívja saját magán kívül valamire (a rasszizmus rossz, Tibet nem Kína, Kubala forever!) a figyelmet. Valaki…..
  Megszülettek önkormányzati totónk eredményei, benne legalább egy igazi totógyilkos eredménnyel (X Vácott). Sajnos több izgalmas küzdelem, így például Esztergom, Pesterzsébet, Újbuda és Újpest is kimaradt tippsorunkból - nem férhetett bele minden a…..
 Tanulságos megfigyelni ebben az írásban is a azt a logikát, amely azt sugallja, hogy szinte soha senkit nem szabad megbüntetni, vagy valamiféle, büntetésnek tekinthető dologgal fenyegetni, mert az mindig igazságtalan és embertelen. Erős ingerenciám van arra, hogy olyan…..
     Tényleg? Érdekes, a bolti lopás az én ismeretségi körömben nem volt szokás, beleértve az úri és a cigány gyerekeket is. Igaz ez az áldott emlékű nyolcvanas években volt, amikor bizonyára a rohadt diktatúra miatt nem tudtuk kiteljesíteni a személyiségünket…..
Nah belevágok, ez a blog kicsit divattörténeti, kicsit mostani trendfigyelő próbál lenni. Kezdjük rögötn is egy kis történettel Nevezetesen a farmerről, melynek története már három századot érinti, hiszen már az 1800-as évek második felében megjelent. Hogy is volt ez...1847-ben…..
hazaffy 2010.09.04 22:40:58
Bulvármocsokban fetrengő, visszataszítóan kattintásvadász rovatunkban ma a csöcs metafizikai jelentőségét és a marketingben megjelenő hatalmát vizsgáljuk szigorúan tudományos alapon, úgy emberileg mint szakmailag. Szóval Sophitia Alexandra minden idők legkirályabb (jó, ezen ne…..
hazaffy 2010.08.21 00:42:31
@SzekelyG: Szerintem már az első hozzászólónak is ez jutott eszébe...
Aki nem hiszi járjon utána, a Gym Babes az egyik legnépszerűbb brit iPhone app, konkrétan vezette is a letöltési listát. Nyilván a fenti képek azért már sok mindenkit meggyőztek :) Végre a konditermes lányok megérkeztek az Androidos telefonokra is, tudnak futni sétálni és lehet a…..
hazaffy 2010.08.10 14:14:46
"Nesze, hülye paraszt. Bilincs a kézre, tapasz a szájra, megérkeztél Kussországba."Aztán lejjebb, mikor hozzászólnék: Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz. Hozzászólásod előzetes moderáció után jelenik meg.…..
Ha a politikailag aktív fiatalság állítólag úgyis konzervatívként lázad a fönnálló ellen, bizonyosan nem csodálkozunk, ha a nosztalgia olyannyira konzervatív érzése is eluralkodik egyes képviselőiken. Van itt, kérem, egy generáció, amely még a kommunizmusban született, de már…..
Horváth "Mégtarlósbuburaisszivesebbenszavazokmintrádteanyaszomoritó" Csaba óriásplakátokon ígérte meg, hogy május elsején mond valami orbitális marhaságot annak örömére, hogy még mindig nem vonta vissza a főpolgármester-jelöltségét az, ami a szocialista pártból…..
hazaffy 2010.05.01 18:44:11
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
Többet fejlődünk, mint gondolná! - hirdeti az NFÜ: Többen vagyunk, mint bárki gondolná! - nyilatkozza és dalolja az MSZP:  Véletlen-e?..
Ugye volt ez az Air France szerencsétlenség. Munkahelyen azon viccelödtunk, hogy az izlandi utas túlélte és valószinuleg egy cápafejjel az arcán fog megérkezni két hét múlva az Argentín partokhoz. A dolog elvileg nem vicces, ha nem történt volna meg a következö három eset pár…..
hazaffy 2010.02.19 01:56:14
@G. Wolf: Az ezt megelőző postban olvashatod a választ... :-)
 Ha minden igaz, elkezdődött. Az antal attila, meg a balogh zsolt nevű versenyzők a hagyó miklós nevűre vallottak. Ez jelentősebb esemény bárminél bűnüldözésileg, mert olyan még nem fordult elő a magyar politikai bűnözés, a teljes társadalmi spektrumot átfedő,…..