Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrgnc

2 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk szerint VV Alekosz, az RTL Klub egykori aranytojást tojó tyúkja, aki az Összeesküvők című Tv2-s realityben is prostituálta magát virtuálisan(?) árulja a nyereménylakást, amit a VV4 megnyeréséért kapott. Mindezt azért, mert van valami nagyszerű befektetési lehetőség,…..
A Bors infói szerint kezd a Tv2-nek kicsit kényelmetlen lenni, hogy a Mokka egyik műsorvezetője egyre többször szerepel a bulvársajtóban válása örvén. Demcsák Zsuzsa legutóbb a meglepően visszafogott Hajdu Péternél járt, és beszélt magánéletéről, de csak óvatosan, az…..
A Város Mindenkié Utca és jog kutatócsoportja 2011 őszétől végez kutatást a fedél nélkül élő embereket érő hátrányos megkülönböztetésről. A kutatás során kérdőív segítségével közel 400 hajléktalan embert kérdeztünk meg ebben a témában, és többek között a főpolgármesterrel is készítettünk interjút. A…..
Horror-Mirror A Magas Ember 2012.08.15 14:14:00
Mint korábban írtam, megpróbálom aktívan követni az idei filmeket. Íme még egy, amiről olvasói ajánlás is érkezett. Nagyon nem is kellett győzködi, mivel jókat olvastam róla. The Tall Man (2012) Rendezte: Pascal Laugier A francia rendezőt gondolom nem kell bemutatni…..
Örömmel tapasztalom, hogy lassan kezditek felfedezni a sorozatot! Mielőtt rátérnénk az eheti epizódra, hErpEsz ajánlásának eleget téve fogadjátok hideg borzongással a Masters of Horror intróját, amely azért valljuk be, meghozza az ember kedvét egy-egy ütősebb darab…..
mrgnc 2012.08.14 13:35:26
@Mi Amore Cadenza: Na, igen. Lányként biztosan más. :))
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
Ahogy tegnap ígértem, most jöjjön egy durvább adag, szigorúan csakis saját felelősségre! Kellemes időtöltést a vasárnapi ebédhez! :) 1. Cannibal Holocaust (1980)   Kritika itt. Ez egy olyan alapmű, amit mindenkinek illik látnia, már ha "horrorfannak" tartja magát. Egyszerre…..
mrgnc 2012.06.04 11:05:24
Avagy adjuk a népnek minél betegebb filmeket online! Az eddig bemutatott legdurvább darab a Begotten volt, ideje azt felülmúlni. Éppen ezért következzen három, nem kicsit polgárpukkasztó darab. Ezek még a szolidabbak (persze ez ízlés kérdése), holnapra durvábbakat fogtok…..
BerlinEgo A pőre valóság 2012.05.22 02:37:00
Ha valaki ma Magyarországon a ’89 előtti idők, az „elmúltnegyvenév” vagyis a Fordulat és Rendszerváltás közötti időszak, azaz a Magyar Népköztársaság történetére lenne kíváncsi, nehéz dolga lenne, illetőleg nehéz dolga van. A Terror Házának elfogult és kiélezett…..
mrgnc 2012.05.22 14:37:42
Az ABC egyik sitcomja, a meglehetősen szerencsétlen című Cougar Town (kb. Szuperpumák városa) nem kell az anyacsatornának, mert a nézettsége valóban nem túl acélos, és az, hogy eddig húzta a tévében, az isteni csodának volt köszönhető. A TBS nevű kábeladónak, ahol Conan…..
Van még belőlük bőven, például itt, de ezen a kettőn különösen sokat röhögtünk...
mrgnc 2012.05.07 18:44:55
Kevés olyan intenzíven hülye percemberkét termelt ki a magyar bulváripar, mint VV Cristofel, az exhibicionizmus élő szobra, az ember, aki miatt a porosz oktatási rendszert mindenképpen érdemes lenne feltámasztani az iskolában. A vélhetően írástudatlan reality-szereplő eddigi…..
mrgnc 2012.04.27 10:30:41
@saks: +1
Mai sztárunk Ray Stevenson mindenki Titus Pulloja, aki a komoly angol színészhagyományok ellenére minden filmben ugyanazt a szomorú arcot adja nekünk. Nem tudhatjuk mi állhat a háttérben, de mivel brit esetleg egy Elton John zenetáborban szerzett furcsa élmény lehet az. Mindenesetre én…..
mrgnc 2012.04.26 10:54:34
comment:com A nap képe 2012.04.25 12:00:00
Jól beszólnak az HBO meglehetősen középszerű, főleg nőkre kihegyezett és mondvacsinált hipster problémákról szóló sitcomjának. Nem az a lényeg, mit tudsz, hanem az, kit ismersz, ugye? ..
Egy maroknyi Nashville-i lakos (kiegészülve két amerikaifutballistával) megelégelte, hogy az ABC amerikai tévétársaság The Bachelor és The Bachelorette (nálunk Nagy Ő címen futott) című reality műsora tíz év és 23 évad alatt nem tudott egyetlen színes bőrű férfi vagy női…..
Hát, olyan, amilyen...
mrgnc 2012.04.17 17:10:28
Az Entertainment Weekly szerint a Kaliforgia következő évadában bevezetnek egy karaktert, aki köré spinoffot tervez a Showtime. Tom Kapinos író/készítő a hatodik etapban egy Faith nevű profi groupie karakterével dobja fel (vélhetően) Hank Moody életét. A nő a húszas évei…..
Jézus atyaúristen, valaki ebben az országban vagy nagyon fejlett humorérzékkel bír, vagy csak szimplán gonosz, és feltett szándéka leégetni a magyar televíziózást minden lehetséges fórumon, hiszen más oka nemigen lehet annak, hogy az 52. Monte Carló-i Televíziós Fesztiválra…..
mrgnc 2012.04.13 21:04:45
@Leadfoot: A "bürokrácia Disneylandje" - you made my day, roppant találó, köszönöm, használni fogom. :))
A Fox korábban már bejelentette, hogy a Dr. Csont kap egy újabb évadot, a Dr. House és a Terra Nova meg nem, most pedig az is kiderült, hogy két sitcom és egy dramedy is kell nekik még egy körre. Jó, a The New Girl című hipszter-sitcom berendelésén nem lehet csodálkozni, bár nekem…..
A Sonar Entertainment a tévéképernyőn élesztené újjá Clive Barker legendás szöges fejű rémséget, írja a Movieweb tévés aloldala. A Hellraiser-projekthez ráadásul meg akarják nyerni forgatókönyvírónak Steven E. de Souzát aki olyan kultikus akciófilmek sztoriját jegyzi, mint…..
A nemzetközi piacon akarja árusítani a Warner Bros. televíziós ága a Vészhelyzet formátumát, írja a Deadline. Minden idők egyik legsikeresebb kórházas sorozata így akár minden országban saját történetet kaphat.Az 1994-ben bemutatott tévésorozatot három tehetséges profi ember…..
  A sorozat 2005-ben indult az amerikai Showtime csatornán (ők készítik a Dextert is). Tizenhárom részből áll a A horror mestereinek első évada Az alapkoncepció, hogy minden egyes epizódot mindig más, a horror műfajában (is) jártas rendező rendezze meg. A sorozat minden egyes…..
Sokszor szóba kerül, hogy egy-egy sorozatnál mennyire fontos a címválasztás – akár az eredeti, akár a magyar címek esetében. Egy átgondolatlan, vagy viccesnek szánt, de erőltetett címválasztás rendesen ki tud babrálni sorozatával, gondoljunk csak a Terriers vagy a Cougar Town…..
Múlt héten elmaradt a szombati mozi matiné (igaz, nem is hiányoltátok), úgy hogy újfent egy eredeti darabbal kedveskedek. Mint maga a cím is sejteti, ez egy szimpla horror-vígjáték, tele kéjsóvár leszbikus vámpírral. Igazi agymenés, kár hogy a poénok 90%-át a pufi csávó…..
Horror-Mirror Death Valley 1. évad 2012.03.07 22:52:00
  A Death Valley a MTV sokadik újoncsorozata. Egy horror-vígjáték sorozatról van szó. Az 1. évad 12 részből áll.A kiinduló sztori:A Los Angeles-i San Fernandó-völgyet 1 évvel ezelőtt ellepték a zombik, a vámpírok és a vérfarkasok. A helyieket ez nem nagyon zavarja, így nem…..