Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lester104

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő, hogy miket tapasztaltunk! Betegek meztelenül az ágyuk mellett állnak, és szerencsétlen öregek várják, hogy kész legyen pl. az ágyhúzásuk. Mindez nyitott kórterem ajtónál - talán ez az a dolog, ami könnyen megoldható lenne egy kis odafigyeléssel. Mi van az emberi…..
lester104 2013.07.16 23:01:49
@Tempus-Anh: Egyrészt igazad van, ha kicsit durván fogalmaztál is, szerintem ennek a posztnak egyetlen oka volt, hogy odabigyesze a végére az utolsó bekezdést, mert ha nem építenének stadiont-akkor minden szép és jó lenne az egészségügyben...És mi az hogy meztelenül ácsorognak a betegek ágyhúzásra várva?Ez nem pénzkérdés!(bár kicsit torzításnak gondolom) Ami meg általánosságban az egészet illeti, ahogy a korábban hozzászóló már leírta: "Milyen évet is írunk??? Igen 2013-at.Nos,2003 őszén egészen pontosan tíz éve ugyanez volt a helyzet."
Édesanyám 85 évesen saját lakásában élt. Szellemileg teljesen friss volt, keresztrejtvényfejtéssel, olvasással és TV nézéssel kötötte le magát. A mozgás nehezen ment számára, fájtak az izületei. Mi, a gyerekei (én a lánya és a bátyám) segítettünk neki az élethez…..