Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kopasz gyuszi

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Voltam egy újabb hajbeültetésen. A frontvonalam és hátul a forgóm dúsíttattam be. A második beültetésröl annyit , hogy nekem személyesen kissé érzékenyebb volt a fejbőröm és bizony kissé fájt az érzéstelenítő beadása. Van egy rész elől a frontvonalnál ami még…..
kopasz gyuszi 2013.03.31 10:23:24
@albiman: Albiman az egyik legfontosabb hogy a két háromszög eltünjön, ez alapvetően meghatározza a kinézeted, nem kell egyenes hajvonal csak legalább egy olyan íves.Örülj neki hogy legalább már az rendben van.Nagyon nagy butaság lenne kiszedetni onnan.Ha van még pénzed inkább menj újabb beavatkozásra és sűritetsd a fejtetőt vagy a vertexet.Persze ne a Himgnél.Csaló-banda!
kopasz gyuszi 2013.04.17 23:14:30
Üdv mindenkinek!Nem hiszitek el, de rengeteg e-mailt kapok folyamatosan olyan emberektől, akik már átestek FUE hajátültetésen és csak negatív tapasztalatokkal rendelkeznek. Kifejezetten sajnálattal és bosszankodva olvastam, hogy egyes klinikákon mennyire semmibe veszik az embert,…..
Kedves látogatók!Örömmel jelentem be, hogy a blog újraindult. Ismét rászántam magam és a 2010 május 4.-én beültett 2300 hajszál után, most 4100 új hajszállal büszkélkedhetek. Túlestem már a műtéten, 2 napot vett igénybe. Az orvosok a szokásos profizmussal és türelemmel…..
Eddig még nem hullot ki a beültetett haj, bent vannak mind, de hamarosan 5-6 héten az mondják ki kell hulljon, hogy helyébe új hajszállak nőjjenek. oldalt és hátul már le is kelett vágatnom 1,2cm el, hogy legyen formája a fejemnek.és a képek Ez hétvégén városnézéskor,…..
Sajnos a nyaralásom miatt nem tudtam hamarabb jelentkezni, de ezt most pótlom. Nem rég egy pozitív tapasztalatom volt, hogy jól döntöttem, mikor a HairHungary klinikát választottam a hajbeültetésem miatt. Egy nagyon kedves ismerősömmel találkoztam, akivel kb 4-5 havonta futok össze és neki…..
Lassan kezd olyan hajam lenni mint egy lego figurának! A nagy búrámon egy ráillesztett frizura fix beállással, amitől úgy nézek ki, hogy elmehetnék egy náci háborús filmbe statisztálni mint wehrmacht tiszt - (sajnos közlegénynek dagadt vagyok). Április 4 –i hajbeültetésem óta lassan eltelt fél év és…..
    2 nap hibázik és megvan a 4 hónap is. Nem akarok áradozni de utóbbi 3 hét nagyon kemény volt sok hajszál nőtt ki és az az előtti állapothoz képest nagy az előrelépés, már simán leveszem a sapkám az ebédlőben már nincs a golyófej effektus. Persze gyér és…..
kopasz gyuszi 2012.04.17 23:38:50
@Michel Djerzinski: Na akkor örülök neki!Átérzem az örömöd.Kép nem lenne esetleg? :D
kopasz gyuszi 2012.04.30 00:38:07
@Aaron87: Értem.Mondjuk a gyógyszeres dolgot én nem támogatom de mindenki maga dönti el.A képeknél nem is a háttérrel van baj hanem az emberkék bőrszínével.Az előtte utána fényképeken van azért 1-2 árnyalat különbség Sikosnál is bár még itt a legenyhébb szerintem is a többi klinikán van hogy szinte azt sem tudom mi van a fényképen annyira sötét...Na majd meglátjuk.Szurkolok neked is és a többieknek is nagyon!!!Meg persze magamnak is :P :D
       Sajnos nincs lehetőségem képet csinálni, de elégedett vagyok az eredménnyel persze tudom , hogy most 5.-ik hónap után ez koránt sem végleges... Még azért kell egy kis pótlás hátul a forgónál és elől a háromszögeknél ...Elől inkább csak ott…..
Szevasztok Yeee! Zsoltti vagyok a frizuramájszter! Ma egy hete hogy tarkólékelést szenvedtem és megmondom őszintén most már csak egyetlen problémám, hogy fájnak még a tűszúrások helyei. A kivett terület érzékenyebb mint a beültetett! Megpróbáltam rá Lidokain beszúrás okozta fájdalomcsillapítót…..
A képek önnmagukért beszélnek.Voltam kontrolon és mindent renben találtak, a beültetett haszálak jól megtapadtak.Sokan megkerestek, és tényleg örülök, hogy ezzel másnak is segithetek.Előtte kb 2.5 cm hajjal...
kopasz gyuszi 2012.04.06 20:57:42
@edusou: Igen olyasmi ez mint a drog ha az ember belekezd...Nem tudom mikor lesz vége... Vagy lesz-e vége...
kopasz gyuszi 2012.04.10 09:55:49
@edusou: Hát a klónozát már sokszor megígérték határozott időn belűlre.Aztán valahogy csak nem érkezett meg.Szerintem nem biztos hoogy érdemes arra várni mert míg várja letelik az életének a "java" .Hát mind1 különben én is kíváncsi leszek :)))
Második nap és szépen alakulok. A beültetésről annyit megjegyeznék, hogy nekem abszolút nem fájt, az érzéstelenitő mint egy szúnyogcsípés ennyi volt.Tehát el kell mondjam, hogy nagyon meg vagyok elégedve ugy a minőséggel, mint a menyisségel és nem utolsó sorban a doktor…..
   Nagyon nincs mit írjak a hajam állapotáról semmi különös elég sok kihullott még a beültetés előtti hajszálakból is de utána olvasva , több napos beavatkozásnál ez normális majd a beültetett hajszálakkal egyszerre ki nő. Úgy néz ki a fejem mint egy frissen…..
kopasz gyuszi 2012.02.16 23:15:00
@demerson:
:))) A vicc az hogy mintha csak én írtam volna mind a 2 kommentedet.Úgy ahogy van az egész, az elejétől a végéig teljesen igaz és teljesen egyetértek.
Sőt nekem is 2 gépi szedés volt, 3mm-esen hordom oldalt és hátul a hajam és a pici ritkuláson kívűl a világon semmi sem látszik.Mondjuk ha leborotválnánk a sok kis pici pontocska szerintem mindenkinek ott lenne, mert ahonnan már kivették a hajad ott nincs tehát valami látszódna.
Chichano egy friss képre gondoltam, mivel már begyógyult elvileg az adóterülted teljesen :)
Üdv!
kopasz gyuszi 2012.02.19 17:08:31
@bokma: Igen ez igaz!
Viszont a 2 referencia-táart össze sem lehet hasonlítani.Thomasnak nincsen sajnos...
Sziasztok! Újra itt vagyok.Eltelt 11 hónap a műtét óta és a hajam már jól besűrűsödött. Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi állapottal.- az orvosok szerint 12 hónap után tekinthető véglegesnek az állapot. Még egy kicsit most is egy csodának érzem,mert ha nézem a műtét előtti képeket akkor…..
kopasz gyuszi 2011.12.26 15:08:28
2 héttel vagyok a beavatkozás után, elmondhatom , hogy nem volt különösebb gond , az adóterület alkalmanként eléggé viszket , és mi tagadás volt rá példa , hogy megvakartam, de hát ott nincs mit megsértsek.. remélem.. A beültetett terület kissé érzéketlen és tükörbe nézve…..
   Ha valamin túl van az ember akkor okosabb lesz , sőt rájön mit, hogy csinált volna... Az eddigiekben leírtam a meglátásaim tapasztalataim. Utóbbi időben került még egy pár megosztom ezeket is. A blogomnak hála több leendő és hajbeültetés utáni páciens is felvette…..
kopasz gyuszi 2011.12.09 19:42:31
Sziasztok!
Olyan a fejed mintha egy római gladiátor sisakját viselnéd:))
Nahát hol is kezdjük.Hogy ki végzi a beavatkozást érdemes megkérdezni a konzultáción de nem túlzás a beavatkozás előtti napon felhívni a klinikát és átismételni az alapvető dolgokat.Én legalábbis így "szoktam" (:D) .Tehát általában megkérdem előtte hogy tudnak-e róla hogy holnap beavatkozásom lesz, ha igen akkor érkezés időpontja, orvos neve mégegyszer (hogy ki is végzi majd mintha nem tudnám) stb...De mikor indulok a beavatkozásra még akkor is egész úton azon aggódok hogy ott lesznek-e vagy minden összejön-e?Na mind1 szóval voltam az adott klinikán 2 konz-on és 2 beavatkozáson de az orvossal még nem találkoztam, illetve távolról láttam de nem miattam volt ott...És bizony jó lett volna elösször is vele beszélni mert bizony becsaptak a tanulók hozzáteszem gyorsan hogy idén pótolták a mennyiséget úgyhogy megbocsátottam :)
Az hogy graft vagy hajszál hát...
Mivel eltérőek a klinikák között az árak igazából ki sem tudod számolni mi érné meg jobban.aki hajszálban számol ott nem kérhetsz graftos számolást (hiába nagyon jó a donorterületed) ahol pedig graftos számolás van ott nem kérhetsz hajszálas számolást(akkor se nagyon gyenge a graft/hajszál arányod.
Sok klinika állítja hogy jobban megéri a hajszálas számolás mert ott pontosan annyi hajat fizetsz amennyit kapsz.Igen ám csakhogy a hajszál-ár általába pontosan kétszer annyiba kerül mint a graft-ár.Tehát ha jók a graftjaid akkor esélyed sincs jól járni.Viszont ha gyengék a graftjaid pl nincs 2hajszál/graft átlagosan csak mondjuk 1.5 vagy 1.8 abban az esetben talán rosszabbúl sem jársz.Az éri meg talán ha a szorzód 2 felett van és graftos számolást kérsz.Úgy tudom talán mára egy ilyen hely maradt aholo így számolnak, illetve az egyik klinika azt mondta hogy kérésre graftban is számolthatunk.Szóval akkor 2 hely.
A te beavatkozásodról azt gondolom hogy jól sikerült és ha sűrítésröl volt szó tehát van még saját hajad is a beültetett részen, akkor kafa lesz a séród:)Bár kicsit túlzónak gondolom hogy 3 óra alatt 1500 graftot vett ki a doki és 2-3 óra alatt kész is volt bár te jobban tudod én mégis lehetetlennek tartom.
A gépes dologról viszont még nem hallottam azon a klinikán ahol te voltál.Mióta csinálják az automata fúróval???
Üdv!
Nemrég találtam az NSO oldalán. Roony új frizurát kapott és a videó játék fejlesztők gyorsan lereagálták. A valós részletek is érdekesek lehetnek. A grafikus képek alapján jó lett.Részletes cikk..