Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tíz deka párizsi

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány közzétette a miniszterelnök által az idei deficit-cél elérésének egyik végső eszközének nevezett reklámadó tervezetét. A túlzottdeficit-eljárás lezárása érdekében meghozandó intézkedésekről címet viselő javaslat azonban arra egészen biztosan…..
tíz deka párizsi 2013.05.28 20:02:48
@zobod: a csekely társadalmi kárban majd benne lesz egy rakás elvesztett munkahely, mert az adót valahonnan a médiacégeknek is ki kell gazdálkodni. Es nem mindenki bulvarmédiás lesz az RTL /TV2-től, aki repülhet majd az utcára.
Határátkelő Az utópia csapdája 2012.10.17 07:01:00
Nagyon izgalmas írás következik, hiszen Balázs segítségével megjárjuk benne Ausztráliát és Norvégiát (az út során lesz majd másfél méteres gyík és kedves biztonsági őr is), de engem nem ez fogott meg benne a legjobban, hanem az, ahonnan az egész kiindult. „Egyik délután…..
Egy régi körgangos házban lakom Budapesten. Az a fajta, aminek kettő udvara is van, és amiben az udvarok meglehetősen kicsik, a lakások nagyon közel vannak egymáshoz.Lakik ebben a házban egy Down-kóros (középsúlyos mértékben fogyatékos) fiatalember a szüleivel, két szinttel…..
Praxis Nem tesznek értem semmit 2012.08.17 06:00:00
Kb.1 éve kezdődött minden.Egyik reggel felkeltem és nagyon fájlaltam a fülemet,úgy voltam vele huzatot kaptam,majd meggyógyul.Szűnt a fájás.De rá 1 hónapra megint elkezdődött minden,elmentem a fülészetre,majd,kezelték a fülemet,majd 1 hónapon keresztül. Egyik este nagyon…..
1998. július másodikán, dél után néhány perccel távirányítással felrobbantanak egy Polskit, amely mellett épp Boros Tamás vállalkozó sétál el. Ez volt az első olyan robbantás, amely ártatlan életeket is követelt. Te hol voltál, hogyan értesültél és hogy éreztél a…..
Devecserben és Kolontáron lakossági fórumot tartottak az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület rendezésében a helyi lakosok a múlt hétvégén. A fórumon úgy döntöttek elég volt, és útlezárást hirdettek 19-én hétfőre.Elég volt! – ez a felkiáltás, amivel a…..
Végre megírhatom azt a bejegyzést, amelyet szívem szerint már 3 évvel ezelőtt megírtam volna.Az utóbbi időben nem sokat írtam a blogra - ennek oka az volt, hogy írtam egy könyvet, felvállalva a valódi nevem, a szcientológiával kapcsolatos "élményeimről", valamint…..
hogyvolt VV5 - 1X44 2011.10.26 16:35:00
Hát kérem szépen, lehet, hogy eddig Frank Sinatra volt A Hang, ám a tegnapi öfi után kijelenthetjük, jogtalanul és érdemtelenül bitorolta ez az elnevezést. Aki hallotta tegnap Seherezádét, az érti, és tudja, miért mondom mindezt. Én gyakorlatilag a torokpárbaj óta nem hallok. A…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
hogyvolt VV5 - 1x25 2011.10.07 17:55:00
Hát, túl vagyunk rajta, ketten ki, ketten be, remélem, több ilyen húzás nem lesz, mert a franc akar három és fél órát a tévé előtt ülni, még sörözni se lehet, mert ennyi idő alatt beállok, mint a gerely, aztán másnap nézhetem újra az egészet. Nem, nem szólok Lilura semmit,…..
Nem tudom eldönteni, hogy a jó példával kezdjem, vagy a rosszal. Ugyanis Tokaj-Hegyalján jártam, egy rövid látogatást tettem Tokajon és Mádon, és mivel már elég régen jártam errefelé, úgy gondoltam, egyszerű a képlet: Tokaj a központ minden szempontból, Mád pedig nem sok…..
tampi 2011.08.09 21:11:25
  "Mi a hajójuk neve?"       Ian Fleming: Voodoo                   ..
A társasági adóból ömlik majd a pénz a csapatsportágakba. Dőlhetne a lé a többibe is, de az elnökök a sötét oldalt képviselik.  Az adótörvények, a többi között a társasági és osztalékadóról (tao.) szóló jogszabály módosítása nyomán a cégek társasági…..
Új MÁV blog Mínusz egy utas 2011.07.11 08:33:00
Andrea is pórul járt a július 9-i késés-sorozattal, Ő csak 50 kilométert szeretett volna megtenni, de ez 2 és fél óra alatt sikerült. Persze most már végleg befejezte a MÁV-val a történetet, amit személy szerint nem is csodálok, a napokban még több ilyen levél lesz itt…..
tíz deka párizsi 2011.07.12 00:07:24
@HK417: haha, azon a pofátlan mávos csúsztatason en is felvisítottam, mert ismerem a vonalat, es füredről mostanaban mindig ket kocsis vonat megy fehervarra, ahol át kell szallni valami sokkocsisra. Ezek meg mondhatjak szemrebbenes nelkul, hogy á, nem is megy ket kocsival onnan vonat pestig, mert addig tenyleg nem. Bar nyaron már van par kozvetlen jarat is.

Az hogy még komfortosabb utazas meg mar karinthy-gyűrűs poen, gratulálok a kommunikacios gardanak.
Barátnőm nemrégiben jött el a Nyugatiból, az összes vonat hatalmasat késik. Előbb a MÁV-Start közleménye, utána meg a valóság. 2011. július 9. 11:30 Hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a ceglédi és a szegedi vonalon A Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Cegléd-Szeged…..
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
Októberben fogadta el a Fidesz a közterület életvitelszerű lakhatás céljaira használók megbüntetését célzó jogszabályát. A Fidesz most belátta, hogy a hajléktalanok pénzbüntetéssel való sújtása nem a megfelelő módszer a „probléma” kezelésére. Ellenben a…..
Tisztelt Praxis blog és kedves olvasók!   Szeretnék felháborodásomnak hangot adni. Az elején azért azt is elmondanám, hogy magamat is hibásnak tartom a történtek miatt, ennek ellenére tarthatatlan az az állapot, amely némely kórházakban eluralkodott.Egy elég komplikált műtét…..
tíz deka párizsi 2011.06.10 12:36:48
@Irkutszk: a teljesen normális most arra vonatkozott, hogy egyáltalán nem volt annyira elmenve, hogy behaluzta volna a tolvajokat :)

amúgy ő a közveszélyes kategóriába eshetett bele, és ezért tarthatták benn, szerintem és a családja szerint értelmetlenül, de ezt nem részletezném, másik történet.