Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badabing

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túléltük a Mikulást, ennek alkalmából végképp ideje elgondolkozni azon, hogy az ínyenc barátoknak/partnernek/családtagnak érdemes-e megvenni karácsonyra a Nagy Csokoládé/Sajt/Koktél/Bor Könyvet, esetleg egy pszeudokézműves terméket vagy egy alumínium serpenyőt. Hát NEM!…..
Az 1943. december 2-án született William Wegman fotó-, festő-, rajz- és videóművész Man Ray nevű kutyáját ábrázoló, meghökkentő képeivel vált népszerűvé. Munkái között számos gyermekkönyv feldolgozás is található, melynek szereplői szintén Wegman vizslái, akiket…..
A C Photo magazin negyedik számában jelent meg egy hosszabb beszámoló Sir Elton John fotográfiai gyűjteményéről, melyet - David Fahey segítségével - 1991-ben kezdett el építeni Irving Penn és Horst P. Horst fényképeinek hatására. A mára több mint 5000 darabot számláló kollekcióban rengeteg híres…..
Az amerikai verzió egyik mentora, a Maroon 5 frontembere nem egészen 5 millió dollárt költött a Beverly Hillsben található házra. A fényképeket látva tulajdonképpen nem is tűnik olyan soknak. A Benedict Canyonban vett házat Adam Levine, akit nem csak zenészként van szerencsénk…..
Ma egy hete feszítették keresztre Dorogi Gabit és a Napló stábját a Vastagbőrön a ceglédi Orbán-hakni riport „alulmúlhatatlan” színvonala miatt, amit az avatatlan szemek tényleg egy Obersovszky szintű vizuál-gulyásosztásnak tarthatnak a kereskedelmi nézők szegénysorán…..
Kérem szépen, az van, hogy a ma hajnali adag letöltésével kezdődően hivatalosan is beindul a tévés nagyüzem, visszatér, akinek vissza kell és bemutatkozik, akinek be kell, illetve ez még csak az első hullám, de egyben a legnagyobb is. A következő egy hónapban kb. annyi sorozat- és…..
badabing 2012.09.25 20:16:49
badabing 2012.09.25 20:17:21
A névjegykártya dizájnjának általában (sajnos) nem tulajdonítunk túl sok jelentőséget, és beérjük valamilyen kreatív papírra nyomtatott hagyományos megoldással. Pedig érdemes elgondolkodni egy extra lehetőségen, mert mint mindenhol, az üzletben is fontos az első benyomás.…..
Élelmiszer felhalmozása: Megfelelő mennyiségű élelmiszer nélkül gyorsan végetérhet a túlélésünkért folytatott küzdelem. Alapvető élelmiszereket (liszt, rizs, bab stb.) nem nehéz tárolni nagyobb mennyiségben sem és néhány óra alatt hetekre elgendő mennyiséget tehetünk el…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
badabing 2012.08.30 23:35:03
Mint arról korábban beszámoltunk, volt egy kis gebasz a magyar olimpikonok állami köszöntésekor. Kicsit átírták, kicsit szarul adták elő az Összetartozunk című dalt, amin az egyik szerző - akit meg sem hívtak az eseményre, és a televízión keresztül szembesült újraírt…..
Milyen jó is lenne, ha láthatatlan kezek működtetnék a szabad piacot, mindig megtalálná egymást a kereslet és a kínálat, a piac szinte mindenkinek adna munkát, a munkáért járó jussból pedig mindenki működésben tartaná a piacot, a gazdaság fogaskerekei mozgásba jönnének és a…..
Ha mennél szívesen Lyonba, ráadásul nem is egyedül, akkor most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az AirFrance-nak és a 19-én induló új közvetlen járatának köszönhetően tudok is segíteni abban, hogy eljuss az egyik kedvenc gasztrovárosomba! A nyeremény: 2 darab…..
Tisztelt Praxis olvasók!   A fiamat június 5-én műtötték, kivették a manduláját. Évekig szenvedett vele, folyamatosan begyulladt neki, A gyermekorvosunk, aki egyébként nagyon lelkiismeretes és alapos azt tanácsolta, hogy vetessük ki. Ahogy az lenni szokott, elég sokat kellett…..
Ha megnézzük az angol Wikipedián, szerintük mi a Converse, egyértelmű a válaszuk: cipőgyár, a Nike leányvállalata. Több mint száz éves. Én persze azt hittem, csak Chuck Taylor óta létezik, de persze nem: 1908-ban alapították. Eleinte bélelt gumicipőket gyártottak, 1915-ben…..
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
Május negyedikén hosszan tartó betegség után, 47 éves korában elhunyt Adam Yauch, vagyis MCA, a Beastie Boys tagja. A megemlékezések azóta is szakadatlanok, néhány napja például azt mutattuk meg, hogy a Coldplay hogyan rótta le tiszteletét a rapper előtt a tragikus nap estéjén egy…..
badabing 2012.05.08 16:36:20
  „Az összes 120 éves rézkilincset ellopták a házból” – írta kollégánk pár perce, hazaérkezve a munkából. „Ráadásul visszacsukták az ajtót, így először szerszám kellett, hogy haza tudjak jönni.” A pesti belváros frekventált és…..
badabing 2012.04.26 21:05:20
Aki azt hiszi, hogy a régi világ milyen klassz reklámmentes volt, téved. Szép példája ennek Halácsy Dezső A magyar városokért című könyve, mely 1940-ben jelent meg és mai szemmel igen csak fura, mennyire tele van hirdetésekkel. Ám az is igaz, hogy ma szemmel épp olyan…..
David Arquette és barátja, műsorvezetőtársa, Mike McGuiness múlt pénteken érkezett, és egy hétig Budapesten forgatja a Travel Chanel új, ősztől hetente megjelenő utazási műsorát. Mint már megírtuk, a Mile High című műsorban spontán kalandtúrákon vesznek részt, amikben a…..
badabing 2012.03.28 21:12:06
Fővárosi Blog Rejtvény 2012.03.14 07:00:00
A kérdés ismét csak az: mit ábrázol a kép, merre járunk? További rejtvényekhez katt ide!  ..
badabing 2012.03.14 09:49:45
Variációk rovatunkban Nők napja alkalmából ma olyan fotókat mutatunk be, melyeket a fényképezés történetének leghíresebb női fotográfusai készítettek. A fényképezés feltalálása után viszonylag korán megjelentek a női fényképészek is, akik többnyire férjük vagy férfi családtagjaik hatására kezdtek…..
badabing 2012.03.08 22:26:29
Egy ideje már lehet tudni, hogy a Metallica 3D-s mozifilmmel jelentkezik a közeljövőben, de eddig csupán maga a tény szivárgott ki, semmi más. Csütörtökön viszont az amerikai metálzenekar bejelentette, hogy már készül a mozi, rendezőnek pedig nem mást, mint Antal Nimródot kérték…..
badabing 2012.03.08 13:16:01
A népszerű tévés, Jimmy Kimmel leforgatta a világ legjobb filmjének az előzetesét. A film címe összefoglalja azt a roppant igyekezetet, hogy mostantól a világon mindössze egyetlen egy filmet kelljen már csak legyártani: Movie - The movie. Csak az előzetesnek, ha a színészek nem…..