Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LandaGp

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lőttek az egész hétvégés egyetemi futballnézésnek, nincs már eredeti hangú, zseniális NFL-közvetítés, nem látunk több NHL-elemzést és nem ébredünk az Around the Hornnal, az ESPN America július 1-től csak Nagy-Britanniában fogható, más európai országban nem. Az ESPN…..
hogyvolt Homeland 1x01 - Pilot 2013.02.20 09:00:00
Bagdadban nyitunk. Azt nem írják ugyan, hogy melyik évben, én nagyjából napjainkra saccolom. Enyhén lóarcú szőke amerikai nő vezeti autóját, közben mobiltelefonál. A CIA igazgatóhelyettesével beszél. Szőkénk a helyi börtönbe tart, itt ugyanis egy rab vár a kivégzésére…..
LandaGp 2013.03.01 17:16:49
@mjordan: Én pedig Veled értek egyet! A Homeland sorozat annyira más, ráadásul őrülten izgalmas, hogy ez a Hogyvolt szöveg egyszerűen sehogyan sem illik hozzá! Annyira elüt a stílusa! Nincs "anyus", meg "apus", meg "kiccsalád"... teljesen más az egész film! Félrevezető ez a stílus, "súlytalanítja" a filmet. Elnézést, nem akarom megbántani a blog íróját, de ha majd a végére ér a 2. szezonnak, talán fogja már érteni, miért ez a véleményünk...
Ismét eltelt egy hét, ez alatt szerencsésen tisztázódott a Hányásgate, cowboy lelkületű versenyzőnk nem állította, hogy ő szerezte az ominózus romantikus balladát, de azt sem, hogy nem, megint volt miről beszélni. Ez meg már a 4. válogatás a 3. X-faktor szériában, aki ebben sem…..
Hihetetlen, de újra itt van, már a harmadik X, először is a válogatókkal, és a kérdések egyre csak szaporodnak! Mikor tölti be a képernyőt az első Csudálatos Táblagép és/vagy Spar reklám? Mikor fogja először elbőgni magát Keresztes Ildikó? Eljutnak a verseny feléig a…..
LandaGp 2012.09.03 17:05:08
@LenaLondon: nem csodálkozom, sőt...
Itt nem sok dolog történt és történik spontán, ez egy sok szereplős szappanopera, forgatókönyvvel. Ami bánt, hogy vannak, akiknek megalázó szerepet szánnak, valószínűleg tudtukon kívül! Persze, eddig is így volt, de ott még voltak kivételes esetek, "szerencsés kimenetelű balesetek" by Geszti - de most már gondolom, jobban vigyáznak :)