Regisztráció Blogot indítok
Adatok
divatdiktátor

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan vége az iskola évnek. Több lányunknak ez az utolsó pár hét, hónap elég húzos volt, hiszen érettségiztek, vizsgáztak, diploma munkát írtak és államvizsgáztak egyesek. Versenyünk is elérkezett a finisbe. Kerek 2 hónap múlva döntő. Szinte el sem akarjuk hinni, hogy…..
Felvidék Szépe 2017.06.07 11:35:23
Felkészülés a döntőre   A hétvégén tartottuk immáron harmadik összpontosításunkat a lányokkal, ahol újra sűrű volt a program. Nagyon vártuk már a jó időt, hogy a szabadtéri rendezvényekre is elmehessünk és kint is készüljenek képek a döntősökről. Nem is akár milyenek, a várva várt bikinis képek.…..
  A januári jótékonysági bálunk szervezése előtt mélyültünk el jobban a felvidéki hátrányos helyzetű iskolák, intézmények a vöröskereszt, továbbá különféle segélyszolgálatok és menhelyek munkásságában. Hihetetlen mennyi intézmény és magán személy szorul kisebb…..
  Mindenkinek vannak vágyai álmai, amit szeretne megvalósítani és szépen lassan építgeti a célhoz vezető utat. A 12 döntős lányunk sincs ezzel másképp. Van, akinek az iskola, egyetem a legfontosabb vagy a jelenlegi munkahelye, de vannak közöttük, akik ténylegesen a szépségiparban szeretnének…..
Míg a Hogyan csináljunk olcsó lagzit? sorozatban korábban adott tippek egy-egy nagyobb témakör köré csoportosultak, erre a fejezetre néhány rövid flash maradt, melyek ugyan érdemelhetnének önálló fejezetet, de részben a szerző tájékozatlansága, részben érdeklődésének…..