Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szihó

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Return of the Archwizards 60-62  Elnézést a megtévesztő fordításért, de az Arch-ot nem nagyon tudtam átvenni. Az Archangel, az az arkangyal, de olyan, hogy arkvarázsló nem csak nincs, de még hülyén is hangzik. Most, hogy ezt tisztáztuk, térjünk a lényegre. Troy Denning…..
House Of Serpents 57-59   Lisa Smedman már a Pókkirálynő háborúja sorozatban megmutatta mire képes, ha jól emlékszem, talán az ő könyve tetszett a legjobban. A sorozatot követő, befejező Vezeklő Papnő trilógiát pedig, egyenesen tátott szájjal olvastam. Most ismét…..
The Priests 56Mistress of the night A történet az Árnyékvihar előzménye, ezért figyeltem fel rá. Az egy éjszaka leveleinek visszaszerzését meséli az író, de csalódnom kellett benne, hiszen a Shar papnő akiről a könyv a nevét kapta, és a levelek megszerzése alig kap benne…..
 Year of the rouge dragons 53-55    The Rage     The Rite     The Ruin Az íróról:     Byers, valószínű, hogy ezzel a sorozattal tanulta meg, hogy kell fantasy-t írni. Valahogy úgy történhetett a könyvek megalkotása, hogy:…..
 The Haunted Lands 50-52 Lore:     Thay. Ezt a birodalmat úgynevezett "Zulkir"-ok irányítják. A Zulkirok nagyhatalmú Varázslók, mind a mágia egy-egy osztályának mesterei. A birodalom 11 régióra oszlik, melyet a Tharchionok (helytartók)…..
 Átmenetek 47-49   Az Orc király:  Hosszú kihagyás után újra Salvatore, és azt kell mondjam, kellemeset csalódtam.Végre nem arról szól a story, hogy jön a gonosz, megcipőz néhány jelentéktelen NPC-t jönnek a hősök, és megcsapják. érdekes fordulatok, és…..
Abolethic Sovereignty ("Aboleth uralom" nincs még Magyar cím.) 44-46Review:   1385 DR kezdődik a történet, ez egy igen jelentős évszám, hiszen ekkor SPOILER ALERT! hal meg Mystra és kezdődik a varázsjárvány, a DND fallout, és a papír alapú szerepjáték 4E…..
 Harcosok (The fighters) 40-43    A lánc mestere (Master of Chains)Review:    Ez volt mind közül a legnagyobb csalódás. Az ember a címe alapján (és amit hallottam a könyvről) azt gondolná, hogy izgalmas könyv, sok harc lesz benne. erre van benne…..
The Empyrean odyssey (még nincs lefordítva) 37-39    The Gossamer Plain    The Fractured Sky    The Crystal Mountain        Review:    SPOILER ALERT! méghozzá azért, mert inkább ezt olvasd el a…..
 A pókkirálynő háborúja (The war of the Spider) 28-33    Hanyatlás (Dissolution)    Lázadás (Insurrection)    Elkárhozás (Condemnation)    Pusztulás (Extinction)    Megsemmisülés…..
Erevis Cale trilógia (The Erevis Cale trilogy) 22-24    Alkonyat (Twilight Falling)    Estidő (Dawn of Night)    Éjfélmaszk (Midnight's Mask) Az alkonyháború (The twilight war trilogy) 25-27    Árnyfajzat…..
Forgotten Realms Novels Avatar 2011.08.26 07:19:00
 Avatar 17-21    Árnyasvölgy (Shadowdale)    Tantras    Vízmélyvára (Waterdeep)    Cyric (Prince of Lies)    Tűzpróba (Crucible: The Trial of Cyric the Mad)    Review:    Nem. Nem…..
A könyvek sorrendben:Sötételf trilógia (The Dark Elf Trilogy) 1-3    Otthon (Homeland)    Száműzött (Exile)    Menedék (Sojourn) Jeges szelek völgye trilógia (The Icewind Dale Trilogy) 4-6    Kristályszilánk (The Crystal…..
Forgotten Realms Novels Kezdetek 2011.08.22 07:26:00
Üdvözlök minden kedves régi és új olvasót!Rájöttem, hogy az arckönyv jegyzetei már alkalmatlanok erre a célra, így átköltöztetem a leírásokat, egy szép, formázott blogra.Nem is szaporítanám a szót, sok még a dolog... Note To Self: Kapcsolódó kötelező…..
Demotivated Ezek a kontinensek... 2011.05.19 21:00:00
 ..
Szihó 2011.05.20 12:46:49
@Pacsuta: Kajak azért regisztráltál egy oldalra, amit nem fogadsz el, hogy ezt megmondhasd a szerkesztőségnek? Nincs neked véletlenül egy kicsit túl sok időd? :D