Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OrrSir

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb infó került ki a szeptember 12-től induló Való Világ5-ről: az alfahímek, dörzsölt taktikusok, temperamentumos vadmacskák és gátlástalan cselszövők kategóriája mellé bekerültek "Alekosz exei" is. Mint az már korábban kiderült, a VV4 szexkiborgjának szinte…..
Proszektúra Szigetek 2011.08.13 21:38:00
Zagyva György Gyulát a Jobbik parlamenti képviselőjét előállították a rendőrök. Az Óbudai szigeten zajló Sziget fesztivál bejáratánál intézkedtek vele szemben némi hezitálás után. Az index-en megjelent fényképen azonban valami nem stimmel ezzel az előállítással. A…..
OrrSir 2011.08.14 10:40:38
A tévé híradóikban azt hallottam nem volt engedélye a tüntetésre a mozgalomnak!

Ezt nem igazán értem, mert nem engedélykérés, hanem bejelentési kötelezettség van!

Lásd az elvesztett per, a melegfelvonulás kapcsán... Érdekessége a dolognak, hogy alkotmányos jogrend elleni támadásért annak kapcsán sem lett elmarasztalva senki sem... Pedig valaki jogszabály ellenesen, az állami hatalmával visszaélve megpróbálta tagadni, illetve megpróbálta elhitetni, hogy neki joga van azt megtiltani!

Tehát a tüntetés be volt jelentve olyan helyre, ami Januárban még közterületnek számított, de ha nem regisztrálták, akkor is csak azt jelenti a dolog, hogy az állam nem köteles garantálni a gyülekezéshez való jogot, de azt akkor is csak akkor akadályozhatja meg, ha az jogellenessé fajul!

A dolog érdekessége, hogy azzal érveltek a Sziget Fesztivál szervezők, hogy a bérbe vett közterület, magánterületnek minősül! Ilyen jogszabályról még nem hallottam! Tehát, ha nincs megtámogatva törvénnyel a kijelentés, akkor ez bizony jóhiszeműséggel való visszaélés! Úgy tudom, hogy csak gazdasági tevékenységet lehet engedélyezni... nem pedig ideiglenes magántulajdont szerezni közterületre!

Annál is inkább aggályosnak tartom ezt a kifejezést, mert úgy tudom vízpartok 50 méteres körzete nem magánosítható, habár ez már régi információ, ha az nem mesterséges vízfelület!

Az is kérdéses, hogy a tüntetés regisztrálása egy közterületre, magával vonja-e annak a lefoglalását rendezvényre! Mert ha igen, akkor elsőbbsége volt rá a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, és nem hiszem, hogy diszkriminációra adott volna lehetőséget a fizető, de alacsonyabb prioritású jogokat felhasználó Sziget Fesztivál előnyben részesítésénél! Hiszen a gyülekezési jog alapjog, a szórakozás meg nem...

Nem utolsósorban, A 64 Vármegye I.M. ugyebár jogvédő szervezet, ami a magyarok jogainak elismertetéséről szól a Nagy Magyarország volt területén!

A szélsőjobboldali kifejezést pedig azokra alkalmazzák, akik kétségbe vonják mások jogait, emberi minőségét! Tehát leszélsőjobbozni ezt a szervezetet véleményem szerint felér egy közösség elleni lázítással, izgatással, azzal másokat riogatva, vagy a szervezet jó hírnevének, hitelének rontásával! Ha ezt televízióban teszik, akár még nagy nyilvánosság előtt elkövetett jóhiszeműséggel való visszaélés, és mivel a magyar nemzet jogait védené, így valószínű rasszista magyar-gyűlöletből fakadóan!

Van olyan, hogy személyes szabadság, emberi méltóság, vélemény nyilvánításhoz fűződő, gyülekezési jog, kép és hang birtoklása ésatöbbi... ebből is sérült pár, de mivel a gyülekezési jog gyakorlásához és a vélemény nyilvánítás szabadság gyakorlásához, a helyszínt el kellett volna érniük, a szabad mozgásban akadályozva voltak, így személyi szabadságuk is korlátozva volt.. a köztudatban ez emberrablás címszó alatt szerepel!

Ha a gyülekezési jog bejelentése közterület foglalással is párosul, akkor a gazdasági haszonszerzésből úgy gondolom, a lefoglalt terület profitjából illik a társrendezvénynek is juttatni, és annak nem akadályozni semmiféle módon a lebonyolítását!

Mivel nem bíróság mondta ki a birtokháborítást, a magánterület megsértését, mert ilyen okmányokkal nem hiszem, hogy rendelkezne a Sziget Fesztivál, felmerül az a gyanú, hogy nem-e önbíráskodást követtek el a Sziget Fesztivál szervezői, annak munkavállalói!

A hatóság intézkedése a feltételezett rendbontók kapcsán igen furcsa, hiszen már Januárban védelmet kértek annak megtartásához! Nem csak hogy megtagadták, és részesei voltak a feltételezett bűnesetnek, de tovább tetézték azzal, hogy egy parlamenti képviselő érdekvédő jogi kötelességét is akadályozták, méghozzá abban, hogy megfigyelje az eseményeket, azoknak jogosságának utána járjon! Vagyis elvégezze az érdekvédelmet!

> A képviselők jogai és kötelezettségei
>
> 13. § (1) Az országgyűlési képviselők tevékenységüket a köz érdekében végzik. Képviselői tevékenységükre nézve nem utasíthatók.
>
> (2) Amennyiben törvény kivételt nem tesz, az Országgyűlés tisztségeire, illetve bizottságaiba bármelyik képviselő megválasztható.
>
> (3) A képviselő joga és kötelessége, hogy kezdeményezően részt vegyen az Országgyűlés munkájában, elősegítse annak eredményes működését. Kötelessége részt venni az Ország gyűlés ülésein, továbbá annak a bizottságnak az ülésein, amelynek tagja.
>
> (4) A képviselő köteles képviselői tevékenységét az Alkotmánynak és a jogszabályoknak megfelelően végezni, valamint a Házszabály előírásait betartani.

A rendőrség megszegte azt a mentelmi jogot, hogy a képviselők a munkájukat illetően, nem utasíthatóak semmiféle olyan dologba, ami a köz és a hozzátartozó közterületen zajló események és annak megfigyelésének és érdekvédelem érvényesítésében szerepet játszhat!

Így azok, akik korlátozták a képviselő úr jogait, mert ebbe beletartozik a jegyvásárlás is (mert erre sem lehet utasítani), alkotmányos jogrend elleni bűncselekményt hajtottak végre!

Ezt a kommentet mashol talaltam, tessek elcsamcsogni rajta.
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
Vastagbőr Segít az OTP 2011.08.12 11:01:00
Két intézkedéssel is segíti a devizahiteleseket az OTP. Egyrészt lehetőséget ad, hogy az ügyfelek két évig csak a hitelkamatokat fizessék, emellett fél évig, maximum egy százalékos kamatkedvezményt is ad. Kereszturi Zsolt az OTP-től azt mondta, hogy azoknak készült ez az…..
Belül korszerűtlen és pazarló, de nagyon büszke, megköveteli a méltó fényt. Engedjétek meg, hogy bemutassam országunk büszkeségét és egyik jelképét, a magyar Parlament épületét!   Kezdjük a XXI. századi energiafelhasználással A megújuló energiaforrások előnyt…..
Kumin szerint Ami a bankokat illeti 2011.08.12 11:45:00
Lehet, hogy rövid az emlékezetem, de én ekkora hullámvasútra devizában nem emlékszem, mint amit a frank mutatott az utóbbi egy hétben. Ha három hete valaki azt mondja nekem valaki, hogy „Fellélegezhetnek a frankhitelesek: 250-nél az árfolyam” címmel jelenhetnek meg cikkek,…..
A VV4 egyik szereplője, VV Anikó, a villa rosszkislánya vagy mije, megtalálta igazi hivatását, meg lehet nyugodni. A hölgy rúdtáncos lesz, bizony, gondolom azért, mert nem jött össze a főállású celeblét (ismert emberrel való smárolás a lesifotós előtt gondosan beállítva…..
OrrSir 2011.08.12 15:32:36
Mióta az Apple 2005-ben bejelentette, hogy Intelre váltja az addigi PowerPC alapú technológiát, a két cég együttműködése töretlen. Az Intel egy korábban sosem látott processzort tervezett az első MacBook Airekbe, egy pillanatra úgy tűnt, mintha a gyártó direkt az Apple kedvéért…..
 Hajdúné Sarka Katával éppen hogy összefutottunk a fesztiválon, de hál istennek még időben odaértünk. Az interjú arról próbál szólni, hogy milyen a Sziget és Kata viszonya. Nem minden anyagunkban folyik a vér. Az éjszakai hideg ellenére nagyon él a fesztivál. ..
A My Body Gallery pontosan az, aminek elsőre is hangzik: egy olyan adatbázis, ahová a nők a testükről tölthetnek fel képeket, anonim módon, megadva a magasságot, súlyt, alakot (körte, alma, banán, homokóra) és ruhaméretet.Az oldal célja, hogy a valóságot, azaz az átlagos nők…..
A menzán mindig pénteken volt lekváros bukta. Gulyáslevessel, mert a nehéz tészta előtt a fene se kíván pörköltet, másik tésztát, vagy krumplit. De ha a fenti klasszikus mellé még kerül főétel, például borjúpörkölt, szalonnapörcös, túrós tésztával, az esetet csak a…..
OrrSir 2011.08.11 13:56:11
Magyar-japán közös határról dédelgetett délibábos álmot 1927-től a budapesti Turáni Társaság. Ha a határátkelőt nem is, de egy közös kémszervezetet csak összehozott Tokió és Budapest. Az "5000 éves közös múltra" hivatkozva nagyszabású épületeket is terveztek a budai oldalra. Egy Koppányra keresztelt…..
Subba Fuck No: London 2011.08.09 12:57:00
Nem nézünk teljesen hülyének, biztosan hallottál a londoni történésekről, ha máshol nem a Prince posztok között a Facebook-odon. Oldalt egy fogyatékost láthattok, amint kitwitterezte a rabolt portékákat nagy boldogan, mellette egy másik dumbfuck egy KOMOLY ZSÁK RIZZSEL,…..
OrrSir 2011.08.09 15:59:31
Rájöttem! Geszti Péter 2011.08.08 17:07:00
Szövegíró, énekes, üzletember, ötletgazda. Geszti Péter az egyik legtehetségesebb magyar ember, túlzás nélkül arannyá válik, amihez hozzányúl. Remekül bánik a nyelvvel, szellemes szóviccein egy egész generáció nőtt föl. Pillanatra sem tud megpihenni, láthatóan sosem az…..
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
Proszektúra Uzsorások 2011.08.07 09:19:00
Mostanában egyre többet hallunk a falusi uzsorás-ügyekről. Például csak az ózdi rendőrkapitányság néhány hónap leforgása alatt hét akcióban huszonöt olyan embert leplezett le és fogott el, akik haszonszerzés céljából többek rászorult helyzetét kihasználva a sértetteket…..
Mindenekelőtt nyugi, a posztot nem Hancu írja, tehát kicsi az esélye, hogy a végén kiderül, töke van a játékcsajnak. A gyanúsan becézett Jacket, a Mass Effect 2 szereplőjét akár Subject Zerónak is nevezhetnénk, ha már a történet szerint ezen a néven is fut a pszichopata…..
OrrSir 2011.08.07 17:14:30
Ugye, nem feltétlenül csábít a gondolat, hogy a konditeremben a futógépen izzadjunk hetente akár több alkalommal is egy órán át csak azért, hogy tökéletes testtel napfürdőzhessünk a Francia Riviérán? Szerencsére, ha van pénzünk, akkor nem is kell. Egy kaliforniai cégnek már…..
Ahogy szárnyal a svájci frank fölfelé, úgy nő a kétségbeesés a frankhitelesek táborában. Vigaszt nem nyújt, de talán érdekes tanulságként szolgálhat számukra, hogy a parlamenti képviselők jelentős hányada is sorsközösséget vállal velük a majréban.Devizahitelt fölvenni…..
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
A Tv2 reggeli műsorában leginkább vidéki diszkókirálynőnek öltöztetett és fazonírozott Demcsák Zsuzsát a Playboy szeretné egy szál csöcsre vetkőztetni, miután az egyik reggeli adásban bikiniben üldögélt a Velencei-tó partján. Szerintünk nem kellene a dolgot különösebben…..
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..