Regisztráció Blogot indítok
Adatok
George007340

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatér a személyzettartás divatjaA XXI. század európai korszelleme nem éppen vonzó munkának állítja be mások kiszolgálását, ez viszont csak az egyik oka annak, hogy az utóbbi időben minden eddiginél nagyobb lett a kereslet a butlerek iránt. A jelenség legfőbb okát ismét…..
George007340 2011.12.19 02:10:22
@arlequin:
Lehetséges, hogy még szótárakban is úgy szerepel, hogy a butler=komornyik, de ettől ez még nem igaz.

A butler jelentése minden esetben főkomornyik, vagyis a háztartást irányító, koordináló, férfi személyzeti vezető.

Az egyszerű komornyikot, aki a ház urának személyes kiszolgálásáért, ruházkodásáért felelős, az angol nyelvben valet-nek nevezzük.
Lacfi Ági Rövidre fogva... 2011.07.13 11:16:00
Kánikula van, javában benne járunk a rövidnadrágok szezonjában.Miután lassan eljön a nyár közepe, volt alkalmam körülnézni jártamban-keltemben a férfitársadalom e nyári viselete terén.Mit mondjak, az általános kép lesújtó, mi több, erősen libidó csökkentő.Szóval, lenne…..
A burzsujkodás mindig vicces, erre úgy tűnik, a Schweppes is rájött. Uma Thurmanes reklámjuk nem sikerült ugyan valami humorosra, de a legújabb szpot hibátlan. A főszereplő figura pont olyan, ahogy elképzeljük azt az öregedő, halálosan modoros burzsujt a francia riviérán, aki soha…..
George007340 2011.07.11 16:14:59
...csapkodnak és húznak. Előbbiek, mert kenyérkereső szakmámban abszolút éves, kampányszerű főszezon van (még úgy két hétig), s ami marad idő, ha marad, akkor az a családé. Utóbbiak pedig, mert egy rosszul időzített szolgáltatóváltás és a beszerelésre…..
Egy elképesztő vörössel (borral, nem nővel, ez utóbbi legyen inkább szőke) egy toszkán domb tetején ülni, bámulni a tájat, közben lötyögtetni a tintaszínű italt a pohárban – ez a kép jut eszembe pár évvel ezelőtti toszkán és az olasz keleti partot érintő…..
Igazából Bence sem csodálkozik, hogy a tintagyártókat is elérte a válság. Szegényeknek amúgy is elég bajuk van, ha már az alaptörvénykotmányt is iPaden skiccelik, a jelek szerint már arra sincs pénzük, hogy kisebb patronba csomagolják a kevesebb tintát:Helló, Bence vagyok a…..