Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabor2

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi sztori alapján nehéz másra gondolni, mint, amit olvasónk ír: "Öltönyös, határozott megjelenésű, reptéri alkalmazottnak tűnő ember, /.../ komolynak tűnő adminisztratív bullshittel próbálja beparáztatni a kevésbé tapasztalt utazókat." Vajon mennyire van ez rendjén? Kedves Homár, A munkám…..
gabor2 2017.09.20 20:16:07
Itt van az egész Agora Sales csapat : www.facebook.com/AgoraSales/
Esetleg a poszter nem ismeri fel melyik volt köztük.

Én is rühellem őket. Nekem a "levegőnek nézés" vált be.
Istvánnak már a pénztárban feltűnt, hogy a jegyén célállomásként Linz helyett a Wien+Zone100 állt, de a pénztáros megnyugtatta, hogy közvetlen járat megy Linzig. Bécsben persze kiderült, hogy tényleg Bécsig szól a jegyük, így duplaáron fizethettek pótdíjat…..
gabor2 2013.01.04 12:01:33
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
 A C++ nyelv nagyon hatékony és jól programozható, sajnos az elkövetkező példák pont az ellenkezőjét bizonyítják, néhány kivétellel. Érthetetlen módon a tesztfeladatok pont ezekre kérdeznek rá, így egy alkalmazott fejlesztő szinte sohasem találkozik ilyenekkel.Első…..
Naiv ügyfél csak egy pilótát látott Bulgáriába menet meg vissza a Wizzair repülőgépén, úgyhogy megkérdezte a Nemzeti Közlekedési Hatóságot, hogy ez így okés-e. Ott azt válaszolták, h a Wizzair dokumentumokkal igazolta, hogy 2 pilóta volt, úgyhogy nem foglalkoznak ezzel…..
gabor2 2012.08.14 14:41:20
Biztosan sok olvasónk ismeri a poszt címében is szereplő linket, illetve a mögötte található szakmai műhelyt, de mindannyian tisztában vagyunk a jó bor és a cégér közötti marketing-összefüggésekkel is...A biztonságpolitikás srácok most a honlapjuk NATO-NETto rovatát szeretnék…..
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/28 Subject: Narancs a múltkori foci után To: focilista-sátrasfoci Szevasztok! Köszi, hogy felvettetek a focilistára! Aki nem tudná, én szoktam egyedül jönni a keddi sátras focira. Fehér Adidas pólóban, általában védő vagyok. Mondjuk szerintem…..
gabor2 2010.02.06 10:53:58
A hallgatag szomorkodás közepette a Danubius is megcsinálta a maga sopronis reklámklónját, pontosabban a Molson-reklámról nyúlt sopronis reklámklón reklámklónját. Hosszú és vegyes összetételű sorba állt be ezzel a rádió. A magyarkodó ismeretlen, Hagyó Miklós, Baromfi…..
gabor2 2009.11.02 17:47:42
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
A Homár élete első írásait a Narancs horgászmellékletében publikálta a bodorkakedvelők általános meglepetésére, aztán itt volt először rovatom Etetés címmel, a lap húsz éves születésnapi bulijára viszont nem tudtam elmenni. Így hát ezzel a Realistademagóg által…..
Az utóbbi időben az emelt díjas számokkal variáló csalók kifejezetten megtáltosodtak és egészen frappáns módszerekhez folyamodtak. Peti a fenti kamu hírlevelet az Extreme Digital nevében kapta, akik viszont a honlapjukon tájékoztatnak mindenkit, hogy  semmi közük a…..
Szilvi rutinos Homár-olvasóként már összeesküvést sejt abban, hogy a Neckermann és a Questor után az Unitravel is árat emel utazás előtt. A levél alapján körvonalazódik, hogy az iparszintű árfolyamkompenzáció a januárban beárazott katalógusok alapján történik, akkor ugyanis…..
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
Én azelőtt még életemben nem mondtam ki azt a szót, hogy dekopírfűrészlap, de most nem volt menekvés, mert a csajom felhívott az Indexben, hogy azonnal vegyek egy fát és egy fémet vivő dekopírfűrészlapot, mert le akar vágni tíz centit a saját kezűleg gyártott bambuszágyunk…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
gabor2 2009.09.07 06:14:30
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy mától tiboru a hét bloggere, amiről ide kattintva olvashattok. És persze kommentelhettek is oda, kihasználva a lehetőséget, hogy ott nem tudom moderálni a hozzászólásokat. Ja és még annyit, hogy mostantól vagy két hétig távol leszek, de a…..
A Pandemic (és folytatása, a Pandemic 2) minden idők legbetegebb játéka - és ezt akár szó szerint is lehet érteni, hiszen a programban egy vírussal kell kiirtani a Föld teljes lakosságát. A megfertőzött, illetve meghalt emberekért pontokat kapunk, amiket a vírus fejlesztésére…..
Sokat gondolkodtam, hogy benyomjunk-e egy ilyen posztot, de aztán egyhangúlag megszavaztam, hogy igen, helye van a lemilblogon egy olyan bejegyzésnek, ahová kommentként az olvasók egy-egy (esetleg több), lehetőleg ne túl hosszú katonasztorit írhatnak, amelyek főszereplője a kommentelő…..