Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ProfM

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az efahrer.com-on tegnap megjelent egy nagyon érdekes interjú az autóipar új messiásával, Carlos Tavaressel. Érdemes végigolvasni, bár szükséges hozzá a német nyelvtudás. Gyakorlati autóipari témáktól kezdve, a PSA szanálásán át, egészen filozófikus kérdésekig sok mindenről beszél Tavares, a tőle…..
ProfM 2019.11.07 20:12:23
Forrás: Origo - "Egy generációnak egy mosógép" - interjú a növekedéstagadó francia közgazdásszal Kevesebbet dolgozunk, kevesebbet utazunk, kevesebb tárgyat használunk, de azok hosszabb ideig működnek majd, a ma ismert pénz pedig eltűnik az életünkből - ilyen lesz…..
ProfM 2011.05.19 22:22:17
Kedves barátunk ,Serge Latouche a jövöt a bankrendszer átalakításával képzeli el.Elég vicces gondolat egy elavult monetáris rendszer átalakításáról beszélni ,ezt csak a hatalom szeretné . Ha valakit érdekel egy élhetőbb világ képe akkor tanulmányozza www.zeitgeisthungary.com/ oldalt.Itt mérnökök ,szociológusok ,közgazdászok stb. vázolnak,egy ma még futurisztikus ám élhető világot.Az oldalon található videók tökéletesen vázolják a gazdaságunk és a föld mai helyzetét.
chibis.overstream.net/swf/player/oplx?oid=ubegmclvshr9&noplay=1
egy aktuális téma az oldalról.....
ProfM 2011.05.19 22:22:36
@Gloucester: Az 5 éven belüli gazdasági összeomlással ,egy közgazdász barátommal egyetemben maximálisan egyetértek!
Az átmenet , hogy mennyire lesz békés vagy sem csak rajtunk embereken ,gondolatainkon múlik.Egy dolog biztosnak látszik , az intézményrendszereket el kell felejtenünk ...