Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gosthy

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Minden fontos részlet a videóban  Az antikiller filmrészleteket itt töltsd le (150 MB) 10 percnyi nyersanyag Az oldal alján lehet letölteni  Helyenként túlterhelt az oldal. Próbáld később újra. Vagy itt  És itt Legfontosabb infók: Youtube…..
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
"ttony33" elkészített egyszer egy kiegészítő videót az én Heat Episode 1-es szösszenetemre. Elmagyaráz pár dolgot, amit akkor még nem tudtam, mint pl a Heat mint olyan nem is létezik, hanem a Cube nevű ingyenes játék árusított szégyene.  2. rész (3 perces)..
Gosthy 2009.12.01 14:22:05
@Bazsi(HUN): Én azt honnan tudnám hogy miér van benne? Amúgy meg nem tök mindegy? Nince jogfenntartás mer újraépítették. Arra amiér te letöltenéd simán fel lehet ugrani csak gránátvetővel kell. (Vagy rakétával föld+fal combóval). És te cask ne oltogasd a sauert amikor nemtod mire jó a "Válasz erre" gomb meg ilyeneket írsz hogy "az általad videóban".
'Valko 2' nevű kommentelő rakta össze :) Már van 0.3 verzió is.Az új alany pedig buszos játék lesz..
Ha beírja a keresőbe az ember, hogy mesterlövész, vajon mi lesz a legelső (azaz gyanítom utóbbi időben legkeresettebb) ajánlás? Plusz még a többi vele kapcsolatos link. Mesterlövész puska? Mesterlövészek? A hét mesterlövész? El sem merem mondani mi van akkor, ha…..
Gosthy 2009.11.12 17:24:35
@PIZZADOX: A HEAT a sauerbraten korábbi kiadásának butított veziója. Azóta a sauerbraten egész szép játékká nőtte ki magát. Letöltés: sauerbraten.org/ . De imádom amikor az emberek úgy kommentálnak hogy azt se tudják miről van szó...
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.11.06 12:55:00
Nos, remélem jövő héten már végre lesz új RPCJS epizód, kicsit gondban vagyok vele. Nem nagyon volt ihletem hozzá, csak a videó végére lesz egy remélem jól sikerült hülyeség. Nehéz bemutatni, mert egyrészt nem játszhatatlan, csak a hülye dolgai teszik bosszantóvá.Winthorp-ot…..
Gosthy 2009.11.07 17:08:17
@PIZZADOX: "azta!a Wanted Guns-t már adták a GameStarhoz?" és belinkeled a Big Rigs-t? :D Egyébként meglepő hogy a 3 idézetből 2-t ugyan az az ember írt. :D (Alex Navarro)
Elakadtam, de sikerült továbbjutnom. Azt megint elakadtam, de annyira most már nem is törtem magam. Ez a játék ocsmány, felesleges vele pocsékolni az időt. A szöveget snittek nélkül vettem fel, úgyhogy ne legyenek nagy elvárásaitok ;)  ..
Gosthy 2009.10.30 11:43:47
@Osivis: Előbb olvasd végig a kommenteket aztán meglesz. Amúgy www.4shared.com/file/33458257/98cfcf0a/Winthorps_Mansion.html
Látom a játék szörnyei nagyon tetszettek nektek, úgyhogy a legszebbek képeit elérhetővé tettem. Ugyanúgy most már elolvashatjátok a fantasztikus történetet is szép nyugodtan, illetve a credits-nél kiderül az is, hogy ez a játék valami családi vállalkozás lehetett, mert a négy…..
Gosthy 2009.10.24 14:04:01
@martinhun866814: Azér a Half-life: Oppositing Force-t se felejtsd el! Bár mongyuk az Stephard.
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..
Gosthy 2009.10.02 14:14:31
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Ezeket csak így kép formájában, ha szükséges feliratozva. A képre kattintva nagyítható.   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/b_socc/feed", "width":"550", "height":"490", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000",…..
Na ez is megvolt. Kicsit tartottam tőle, hogy túl kaotikus lesz, de az ottani adminisztrátorok segítettek nekem. Sokan írták, hogy az ő kérdése nem került be. Egyrészt nagyon sok volt, illetve ők válogatták ki a kérdéseket, úgyhogy én csak azokat láttam, amelyekre…..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Gosthy 2009.08.14 14:55:34
@Palika99: Most azt a kis örömöt is elveszed tőlük h örülnek a "helyezésüknek"?

Amúgy jó volt a vid.De ha jól értem ez egy fejlesztés alatt álló játék része.(kb.: demo)
Amit viszont nem értek h egy simgleplayerre miért írják á h MMO? (massively multiplayer online)
Mielőtt megjelenne az új Rossz PC Játékok videó, kis csemegeként kiraktam egy új ingyenes, de jó kiadást. Elég kemény kihívás, sok anyázással, de szerintem nagyon is szerethető.Az új videóba már belekezdtem, sajnos az állapotjelző még mindig defekt. A programot még nem…..
Gosthy 2009.08.13 17:33:39
@akos 999: már az eredeti készítő is beajánlotta :D
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.08.10 11:06:19
Úgy néz ki, sikerült megtalálnom az új alanyt, amely magyar játék és egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik... Ilyet sem láttam még. Úgy kb egy hónap múlva lesz majd egy új nyereményjáték, ahol a kreatív emberekre számítok. Valamint később lesz majd egy másik is, oda is…..
Gosthy 2009.08.11 12:14:59
@PIZZADOX: látod,így jár az aki offol :D
Vagy négy hónap telt el a legutóbbi borítós kiadás óta, úgyhogy jöjjön egy friss adag elgépelés. Tudom, hogy most egyesek mit gondolnak. Őőő beszél itt odafigyelésről, Mr Szerszámíj? :D Jah, hát először is, én azért mégsem szánom piacra, amiket itt röfögök és…..
Gosthy 2009.08.11 12:11:40
@Fight0011: a valóságban vagy más játékban? :D egyébként nem nehéz,de hl2 SMOD-ban is meg lehet csinálni.
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Gosthy 2009.08.08 11:02:52
@RanDom: "Azt még hozzátenném, hogy a játékos elég pro, én csomó dolgot észre sem vettem, amit ő összegyűjtött." szerintem ez azt jelenti h nem ő csinálta
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
Gosthy 2009.08.03 17:57:52
@Lidérc: a számszeríjat visszacserélték puskára mer sokan raklamáltak h az jobb volt...egyébként nézde meg ezt a honlapot:
www.quadropolis.us

de én már nem suaerbratenezek,eluntam
Gosthy 2009.08.04 13:09:48
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Gosthy 2009.08.02 14:27:48
Gosthy 2009.08.02 18:37:33
@Doooomed: idegbeteg balfasz csak mer megveszi a játékot borító/leírás alapján? gondolkozz már.

PS: nem kell osztani az észt,már abbahagyták,nem hiányzok h most azzal floodoljátok tele a kommenteket h mennyire hülyék...
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Gosthy 2009.08.01 13:40:02
@Stikmann: azt már cheap ass gamer is bemutatta de kiváncsi vagyok freddy mit hoz ki belőle,amúgy jó game ;) grat
Határozatlan ideig sikerült egy partnert szereznem erre a blogra, nevezetesen a Skinzone.hu-t. Jobboldalt jelenik meg a bannere minden második oldallátogatásnál.Laptopodat tudod kinézetre feltuningolni, úgyhogy akit érdekel, vagy szeretett volna ilyet eleve, ajánlom a linket.A…..
Gosthy 2009.07.31 18:23:52
@Plett1: de h nézne ki freddyD nyár végén sálban? :S majd a téli nyereményjátékon :D
Egyrészt köszönöm nektek a Goldenblog nevezéseket (erről bővebben írtam itt) valamint hiánypótló bejegyzés jön, ugyanis Chikánóék köszönik nagyon pozitív kommentárjaitokat a pályázatra készült Terminátoros videóhoz (amely végén én is röviden megszólalok). A zsűri…..
Gosthy 2009.07.11 11:27:47
@llevi: chrome-t nem ajánlom,olvasd el a licenszét,benne van h ha vmit feltöltesz a böngészővel,és nincs rajta jogfenntarták akkor automaikusan a google-t illeti meg.gondolom nem véletlen reklámozzák a youtube-n....
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..