Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ikerkoma

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senki nem pósztol két napja. Tán vége van ennek a blógolásnak??..
Ikerkoma 2010.12.20 10:48:17
A Zugügyvéd egy kolléga kérésére linkeli be a következő cikket szíves véleményezésre.Tisztelt Zugügyvéd, Szíves figyelmébe ajánlom az anyaorgánumának oldalán megjelent, a jogbiztonság és a törvénesség gyengítését célzó, hajmeresztő ötleteket kormányunk…..
Egy korábbi bejegyzés kifogásolta aktivitásunkat, illetve annak hiányát. Visszajöttünk! Zozibozi és Ikerkoma bevásárolni voltak. Hőseinket az elhúzódó beszerzési folyamat érthetően megviselte, ezért pihenni indultak.Lévén hűtőszekrény mérete itt sem végtelen, és mert…..
Zozibozi és Ikerkoma a a stégek elhelyezésében mutatkozó hiányokat vitatták meg a strandon, előírás szerinti unikumjukkal kezükben, amikor észrevették Bulicsulit, aki első alkalommal tette próbára hullámlovas tudományát...
BuliCsuli nem hátrál meg. Tudja és hiszi, hogy ez a blog fontos.Mert a zembereknek szükségük van a baráccságra. Meg a háromszemű békára, ami nem is igaz.Most épp TÉGED néz!..
Ikerkoma 2007.09.18 10:36:40
Hideg volt!És büdös.Ketten voltak. És a Kanál is.ZoziBozi azt gondolta, hogy ez a másik egy pöcs.BuliCsuli azt gondolta, hogy ez a másik egy pöcs.A másiknak volt igaza.Kerékpárt adott a JanóÉS ELINDULTAK!!!..