Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RnYk

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős az eltérés a kecskemétiek akarata és a torz parlamenti viszonyok között. Választási értékelőnk újabb részében számos érdekességre derült fény a „végleges”, bár még nem jogerős választási eredmények áttekintéséből...
Ha eleged van a tuti tippekből, akkor olvasd el, hogyan fogytam kétszer is több mint 20 kilót.   3 tuti tipp, hogy add le a téli pluszsúlyt. 5 jó tanács, miként tedd hatékonyabbá az edzéseket. 10 étel, amely biztosan segít a fogyásban. A világ legjobb diétája, fogyj ezzel két hét alatt 8-10…..
A 444.hu hasábjain pár évvel ezelőtt, Horn Gyula halála kapcsán napvilágot látott egy toplista, mely a harmadik Magyar Köztársaság eddigi kormányfőit lajstromozta, állította sorrendbe elért eredményeik, politikusi-vezetői talentumuk alapján. Amennyire jónak tartottam magát az alapötletet, olyannyira…..
Ez a poszt egy hirtelen ötletből született. Kávéfőző vásárlás előtt állok. Korábban egy szivattyús gépem volt, erről (illetve a javítási kísérletekről) írtam is itt többször már. Azóta volt mindenféle kölcsön, használt masina, de most épp nincs egy se, és kéne…..
Mert ha komoly, az elég kemény. Tisza MacGruber. Szeptember 23-án indul a CBS-en, a pilotot James Wan (Fűrész, Halálos iramban 7) rendezte...
Hétfő este 9 órakor Brad Pitt-tel és a Z világháborúval elindul a TV2 csoport nyolc új, közpénzen vett, de Romániában adózó kábelcsatornájának egyike, a Mozi+...
A Clarkson-korszak után csak bukás jöhetett a Top Gear című autós műsornál - ezt csak az nem látta, aki eddig nem követte a műsort. A Clarkson-May-Hammond trió stílusa összeszokottsága, a műsor hangulata olyan volt, amit nagyon nehéz lett volna reprodukálni, és ezt a BBC is sejthette, ezért…..
Belsőség Hasselhoff letérdelne 2015.04.04 17:11:48
A Mitsubishi Klub Hungary facebook csoportjára linkeltek egy német hirdetést. Meg kell mondjam, többszörösen is megérintett. Hiszen a klub facebook-csoportjába is azért léptem be, mert Mitsubishi Sigma tulaj vagyok, már nagyon régóta. És a mobile.de hirdetésében pont egy Sigmát…..
Belsőség Mér' kell ijesztgetni? 2015.03.11 13:45:02
De tényleg, micsoda dolog már. Az ember csak békésen gurul, erre meg rádudálnak. Micsoda viselkedés ez? Hová lesz ez az ország így? Azt hiszem, itt az ideje, hogy mozgalmat indítsunk: senki ne dudálhasson csak úgy a zárt villamospályán tekerő bringásokra. Még a végén…..
RnYk 2015.03.11 14:42:03
@sanyix: dehogy, csak az alafestes miatt nem halljuk a vilingert. Hangos de gondolom a csori uvoltetett valamit a fulebe meg biztos ami biztos :)
Na nem úgy, hanem a művészetébe. Most így hirtelen ezeket tudom felsorolni, amit közösen csináltak a közelmúltban: egy dalt Only One címmel egy dalt Rihannával közösen és West legújabb számának, az All Daynek a végén is McCartney fütyörészik, azt mondják Szóval…..
RnYk 2015.03.09 12:05:50
@dankógábor: nyilvan nem az de nem is irtam ilyet (bar a nyilatkozata a koltokrol akar adhatna okot is ra :) ). Inkabb csak a korabbi tetszhalottsagbol valo felebredeset es okait probalom megerteni.
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
Ma találkoztam a 444-en egy anyaggal, amiben Anarki rajong körbe egy kamionos videót. Érzékletesen leírja, hogy a videóban közel három órán át nem történik semmi, szinte perces bontásban meséli el, hogy hogyan nem történik a semmi. Ezek után muszáj volt megnéznem már magamnak.…..
Nem, nem a nemzeti fociválogatottjuk. Hanem egy négyes Golf, sókárosítva. Minden, de minden a két szín kombinációjára épül. Hátul is morcos. A cápauszony ott virít, meg a küszöbön valami terelőizé. A tribalminta meg már csak ráadás...
RnYk 2015.01.16 12:59:59
Nem a faszi, a malac. Csak a tisztánlátás végett. ..
RnYk 2015.01.15 11:41:36
@Danielsson: van az a összeg szerintem... :) meg ugye ehhez értenek
Most jött el az a pillanat, amikor nem tudok semmilyen találó címet adni ennek a posztnak. Egyszerűen a szavam elállt, amikor megláttam, és semmi frappáns nem jut eszembe róla. Csak annyi, hogy: OMG. Volt egyszer egy olasz négyes Golf, ami már eleve szarul nézett ki. (Mondjuk,…..
Belsőség Drukkolunk neki 2014.12.03 11:33:48
Mert jó fej srác és menjen bármilyen szarul is a szekér, azért a Ferrariért versenyezni mindenki szeretne legalább egyszer. Reméljük, Marchionne pénze és Vettel akarata meghozza az eredményeket. ..
IFL Gazdaság Orbán Trianonja? 2014.12.02 10:48:21
Szóval már megint sikerült nemzeti örökségünket beváltani az európai nagyszínpadon. Nagyon ügyesen és komoly stratégiát követve nyalták ki előljáróink a rossz segget. Eladták az országot vagy csak megint ennyire hülyék? Miután az egyetlen és logikus lehetőségünket a…..
RnYk 2014.12.02 14:40:59
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: nyilván a több jobb, de mivel párhuzamosan nem szoktak ilyeneket csinálni ezert az én szám izének jobban bejött Nabuco semmi több...

Szerintem lassan Paks 2 is tarthatatlan lesz amúgy. Ennek meg nem tudom, hogy örüljek-e... (Nekem az intézés módjától fordul fel a gyomrom nem attól, hogy épülne sőt meg az se nagyon zavarna, hogy az oroszok).
Vajon Karotta elégedett a legújabb, rettenetes Renault-jával? Assur elmondja, mennyit csalnak a gyári fogyasztási adatok, és hogyan döntött rekordot egy Volvóval, Winkler pedig megkínálja Karottát a maratonisták szuperpempőjével. Az Égéstér 139. adásának…..
Néha még nekünk is nehéz eligazodni a zűrzavaros kategóriák között, egy laikus végleg elveszik. És persze kretén autónevek Opel-módra. Az Égéstért 138. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Egyre büdösebb a Rezesová-baleset, ráadásul újabb tragédia borzolja a kedélyeket. Bónusz: autók! Az Égéstér 134. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
RnYk 2014.08.28 16:20:40
@Jarics: Jo de ott erkölcsileg a társdalom ítéli el az adócsalást. Itt meg csak egymásra kacsintunk a mesterrel, hogy számla nélkül akkor mennyi lesz. :(
RnYk 2014.08.28 16:45:18
@Jarics: abban legalább az benne van, hogy mire adtál ajnalatot. A volt cégemnél a szerződés egy mondattal hatályon kívül helyezte az ajánlatban foglaltakat :) - mondjuk az esetek 99%-ban bemásoltuk az ajánlatot mellékletként.
Eddig nálam ez az év videója. Tudom, hogy nem friss, de most láttam először. Igazi, rendes, őszinte háztáji barkács, ahogy azt egy szükségből mindenhez kicsit értő paraszttól az ember megszokta. És tökéletes humor, egyszerű eszközökkel. Mert mit csinál az ember, ha van egy…..
Elkapni őket nehéz, a rendszám sem old meg mindent. A jó hír viszont, hogy ismét elveszítette valaki Subaru-szüzességét! Egy rendes Subaruval. Az Égéstér 133. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
RnYk 2014.08.22 10:35:21
@Winkler Róbert: Es ha nem egy szponzor lenne hanem az összes (vagy legalábbis a nagyok) gyártó beszállna? Szerintem nekik is lehetne érdekük, hogy készüljön egy jó teszt.
Bar gondolom mar próbálkoztatok hasonlóval is...