Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steinmann Lujza

0 bejegyzést írt és 384 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félelemben és rettegésben él az ország. Mesterházy Attila miniszterelnökjelölt rá is világított arra, hogy ma már névtelenül és a közvéleménykutatóknak sem merészelik elárulni az emberek pártválasztási titkaikat.  Mesterházy a trükköt is megadja, hogyan verhetjük át a…..
Steinmann Lujza 2014.03.11 22:26:03
@Dudenbuch Fan: ja, és a Dudi féle összeesküvés elmélet, hogy nem is akarnak nyerni. Tehát az ellenzék önként lemond a zsíros kis állásokról, haveroknak juttatható állami megrendelésekről, állami pöffeszkedésről és pompáról..minderről most már másodszor is lemond...miért is? :D Ha most azzal jössz, hoyg direkte Fletó sugallta Ovinak, hoyg rajzolja át előnytelenre a választási körzeteket, akkor végképp bizonyossá válik nekem, hoax vagy. Amúgy is gyanús...hm...maga a Dudifan név is, hogy úgymondjam khm....
Steinmann Lujza 2014.03.11 22:30:48
@Dudenbuch Fan: tehát ez így, ebben a formában, totál korrekt a fidesz részéről, hogy kormányzati pénzből nyomja a kampányt, a ...hogy is mondtad, jó kis lojális kertévén?
index.hu/belfold/2014/03/11/tv2_rezsi/
Steinmann Lujza 2014.03.13 07:18:46
@ripők: juj ez de izgi, nyomozgatunk? :)))
Bevallom, én nem tanulmányozom át olyan mélységben a kommentsort, hogy erre rájöhessek. De Dudifan főleg az "idegenszívű" franciázás óta egyre gyanúsabb :D Mármint, hogy "kamureg", hogy csillogtassam fiatalos műveltségem.
A magyar szellemiélet kimagasló alakja, neve mindegy itt, hiszen a lényeg nem a kicsoda ebben, hanem a keresőmotorozási statisztika mire is alkalmassága, pl nagyszabású, a nép milyenségére vonatkozó ítéletek kisujjbólvaló szopikálására, tehát: Ez az ember biszexuális, egy ideig…..
Steinmann Lujza 2014.03.09 09:37:49
@ripők: Ilyen szempontból férfi vagyok, elfelejtek minden névnapot, ünnepet, évfordulót...a karácsonyt ezért szeretem, mert az fix dátum, hónapokkal előtte már felhívják rá a figyelmem, és ilyenkor szoktam pótolni az összes évközben elmulasztott köszöntést. Szóval, nekem teljesen mindegy :)
Steinmann Lujza 2014.03.09 09:59:17
@ripők: én szinte mindig mindenből ötös voltam. Nem azért mert olyan okos lennék, vagy sokat tanultam volna, hanem mert egyszerűen pompásan tudok vizsgázni (lásd mobilizáló és debilizáló vizsgadrukk közötti különbség :D) Akkor nem értettem, csak mikor a tanárképzésen tanultam pszichoból, hogy miért van az, hogy van, aki mindig jól vizsgázik, akkor is, ha nem tudja :D
Steinmann Lujza 2014.03.09 18:50:27
@ripők: ne már, Dudo szokott a 444en trollkodni, és én még egyetlen gyögyszemet sem láttam tőle? Eszembe sem jutott, hogy kéne ott a kommenteket olvasgatni.
Térkép e táj jeligére: Helycegh Mályk, köszike!   kopi, paszta, tejbtök éshhh: Herczeg Márk utazás február 5., szerda 21:47 30   100 A lap utazási rovatának amerikai újságírója véletlenszerűen választott úti célul egy elsőre a turistáknak…..
Steinmann Lujza 2014.03.06 14:59:03
@kikoránkel:
folytatva

Dudi: lekérdeztem 100 egyetemistát, és mind látta, hogy 3 lába van

ÉN: és mondd, hol kérdeztél le ennyit

Dudi: tudom, ha lekérdeztem volna, akkor azt mondanák
Steinmann Lujza 2014.03.07 17:23:38
@magyar-magyar szótár:
..".Lujza: De hat, hiszen ezért nyer a fidesz, meg az óriásplakátok és a (stb stb)
ÉN Kérlek, keress 13 embert, akinek tetszik a rezsicsökkentés, bemondásra elhiszem.."
Látod, itt van a probléma, nem a nézetkülönbségen, hanem a vitamódszereden, hogy teljesen vitaképtelen vagy.
Kerestem neked 13 embert, de mivel ők barátaim (igen, van fixxes barátom) kollégáim, tanítványom...stb, ezért levélben írtam meg neked. Tuti olvastad, mert reagáltál is rá, valami olyasmit, hogy én egyfajta ostobaságot feltételezek minden fixesről, amire visszaírtam, hogy inkább egyfajta sakkvakságot, mivel jóbarátom is van, aki békamenet hívő, és nem is ostoba. Tehát volt több körünk a témában, erre te most megint előhúzod, hoyg mutassak 13 embert. Én ebbe a vitastílusba fáradtam bele, bármit mondok, bármit írok, mintha nem is hallanád, újra mindig minden kezdődik előlről. Holott itt az lett volna a megfelelő válasz, hogy igen, megvolt a saját ismerettségi körömben a 13 ember, akkor mégis hat ez a végtelenül ostoba és demagóg rezsőcsoki.
Steinmann Lujza 2014.03.08 08:25:26
@magyar-magyar szótár: egyrészt tegyél már fel újat, ha dumcsizni akarsz, mert itt már túl hosszú a kommentoszlop. Másrészt, amilyen érzékeny vagy... boldog nőnapot :)
magyar-magyar szótár közbeszéd 2014.03.02 05:59:58
Túl olcsó lenne erre a témakörre ráközelíteni mesterségesillataik alól a reggeli mosdatlanság szexi páráit gőzelgő gimnazista lányok gecimbebazmeg-a-faszom-kivan-ozása felől, hiszen az nem is közbeszéd. Hanem a ~ talaja. Ahonnan vétetik, hiszen majd érteni is kéne a ~-t…..
Steinmann Lujza 2014.03.02 09:35:05
@magyar-magyar szótár: a 444 maga az öjjdög:D

Próbálj meg kissé kevéssé elfogult lenni,
részlet saját médiaajánlatukból

..Aktív, 18-49 éves, ESOMAR AB státuszú, többségében nagyvárosi, erősen webes orientációjú, közéletre fogékony, kulturálisan nyitott, jó humorú közönség..

magyarul diplomás, belvárosi, romkocsmában piolgató multikulti, illetve net előtt egész nap agyát forraló az olvasótábor. Ne mondd már, hogy azonosak az olvasók a Coelho fan klub tagjaival, vagy a kuricinfos táborával. Vagy a rezsőcsökin ülőkkel :D
Steinmann Lujza 2014.03.02 09:35:59
@magyar-magyar szótár: Kálmán Olga pont az, mint Obersovszki. Csak a kettő között van kb egy cirka kétmilliós különbség nézettségben, Ober javára.
Steinmann Lujza 2014.03.02 11:00:58
@magyar-magyar szótár:
....."Fölmérést végeztem egyetemistaák között a 444.hu ról. 100 egyete,mista közül 97" ...
Itt kezdődnek mindig a problémák. Szóval te reprezentatív mintát véve lekérdeztél ugyanazokkal a kérdésekkel 100 egyetemistát, és feldolgoztad a válaszokat.

Azt továbbra sem értem, miért baj, hogy a 444 valamilyen irányt jobban csíp. És mi a helyzet a heti válasszal? :D
Erre már kommentiálisan többször is rámutattam, a mai helyzet mi' sokmindenben hasonló a 2011-2012. fordulóján megszívottakhoz. Akkor is derék értelmiseggségünk, hazánk főbb eszetokjai, mépünk napjának fűtői, A haladás Vonata kereke pumpálói mind Orbán és elnyomóürezsimje…..
Steinmann Lujza 2014.03.01 08:43:25
@Dudenbuch Fan: mert ezt is elbaszták, mint minden mást. Mindenki látta előre, hogy körzetesíteni kéne, de mivel tüzépes Katika szintű "szakértőkkel" dolgoztatnak, nem jött össze nekik. De azért a 24,9 millás tanulmányok, az nem rossz pénz, vagy az ilyen- olyan intézetek, ahol a haverokat lehet parkoltatni fizetésért. Vagy, a közgép :)
Steinmann Lujza 2014.03.02 07:37:14
@magyar-magyar szótár: Az elbaszás a trafik kiosztásra vonatkozott. És nem, nem képzelem, hogy mind a többszáz milliárd a kgépé, de azért jut is marad is. Látom, a felesleges intézetek és 24 millás tanulmányok kérdését elegánsan átugrottuk :D
Az a szerencse, hogy a hittanos fiúk nem a saját épülésük miatt akarják a hatalmat, hanem kizárólag azért, hogy te meg én jól éljünk.
Steinmann Lujza 2014.03.02 09:37:54
@magyar-magyar szótár: azt el sem tudod képzelni, hogy nem egy trafikod van, hanem mondjuk 43.
Persze, a föld meg direkte rossz üzlet, azért nyúlták le még a biogazdaságtól is.
És mi van a 24,9 millás tanulmányokkal? :D
Egyszerűen, könnyengyorsan Yummie Juicevier ötperces szelleminyomorkonyhájából: hogyan tudol semmiteljesítménnyel egyszerrecsak, ámde annyira már műűvészi, hogy még hős is lenni?4?44?4 Tegyük föl, hogy az országod kurvára antidemokratikus, szabadságelnyomó meg efféle…..
Azzal kezdem, hogy a magyar sajtóélet legjolóbb, authentic, úttörő, a fjúcsörbe cúkunftként avantimutató hírgyárában rendes, újságíróigazolványos igazi újságírók pénzért dolgoznak. Például ha az ember elúnná valamelyik geciláda mesterkedéseit és odamenne hozzá egy…..
Nem mind könyékig a tejföl még az agymosodában sem. Tíz év után megszűnt, pedig két éve mg azt hazudták, hogy most kezdődött el. Szinte hallani a jógyerekagyvérzsír bugyborgását kopi, paszta és: A Múlt, az elavult index: Megszűnik az uniós hiányeljárás Közel…..
Steinmann Lujza 2013.06.02 11:36:51
@magyar-magyar szótár: Botka...nem is rossz ötlet...egy másik séróval ki lehetne belőle hozni valamit....
Steinmann Lujza 2013.06.05 15:00:49
@magyar-magyar szótár:
..És elsősorban Ferencnek volt (van) szüksége Orbánra, hájszen még Gordonka is addig érdekes csak....
Persze, én is imádom az összeesküvés elméleteket, de lásd be, ez azért már...
tehát a mostani, 2%-on (DK) álló ellenzék mozgatja a szálakat, megnyerette Ovival a választást, és be is betonozza őket hogy a következőt is megnyerjék. Minek is? :D

Jó, és most nézzünk át Orbán "tanácsadóira" Rákay.. Fekete.. Kerényi és hagy ne segítsek már, még kik a házbarátok közül... vajákosok, kuruzslók... igricek... Bajerzsótit kihagytad. Valószínűleg ebben is Ferenc keze van, hogy Ovi kikben bízik és kik a barátai. Én tudom, nehéz elfogadni, mikor az imádott főnök balfaszokkal és őrültekkel meg szerényképességű nácikkal veszi magát körül, de azért már ne varrjad ezt is más nyakába.
A picsatársadalom picsaemberek összessége. A picsaember jogi értelemben nő vagy férfi illetve egyéb, báregyébként mindegy, lényegtelen is. A picsaember teljesen leszarja mások véleményét, miközben egyébként a tömegéből az egyén alig különböztethető el, hát még a…..
Steinmann Lujza 2013.06.02 09:07:28
@magyar-magyar szótár: ez mind rendben, de mondok neked egy egyszerűbb dolgot. Természeti népeknél, aki nem egészséges, az nem éri meg a csecsemőkor végét. Amelyik nő nem úgy szül, hogy slutty, az meghal az első szülésben. Satöbbi. Azok az emberek, akiket most magad körül látsz, nem feltétlenül azért hájasak, vagy töttyedtek, mert ilyen a társadalom, hanem mert rosszabb génekkel születtek, de a szülés körüli orvosi elláttás, az oltások, gyógyszerek stb normál életet biztosítanak számukra. Pl. cukorbetegség - bizots,, hogy belejátszik a táplálkozás, de az IS, hogy ma már egy cukorbeteg a kezelés miatt normál életet élhet. Régen fiatalon meghalt volna.
vagy a szülés - akiben nem volt meg a szülésre való képesség, az első szülésbe belehalt, nem örökítve ezzel a szűkebb medencét vagy rugalmatlanabb izmokat. Ma egy nő 3-szor is szülhet császármetszéssel, tehát akár 3 gyerek is továbbviheti a szülésre való képtelenséget. satöbbi.
Steinmann Lujza 2013.06.02 09:56:09
@magyar-magyar szótár: további mondanivalóm egy rövid levélkében.
Steinmann Lujza 2013.06.02 11:34:22
@magyar-magyar szótár: a következők jutottak még eszembe azóta, hogy azért nem olyan egyszerű, hogy maimarketing...

Kínában a nők lábának elkötése (forrás Vészmadárnak: Édes anyaföld - P.S. Buck)
akkor egyes törzseknél a nyakkarikák hordása
és amit a Spotban (forrás!!) mutattak be, a nők hízlalása - amire persze mondhatjuk, hogy régen lehetett értelme, hogy ínséges időkben legyen honnan fogyni, de az ilyen jellegű, kényszeres hízás, a 90kg-ra hízás azért már akkor is egészségtelen lehetett.
Egyébként nemrég olvastam, hogy az egészségesnek tartott bmi-nél enyhén magasabb bmi-vel rendelkezők hosszabb kort érnek meg és fittebb öregek. De az ENYHÉN szón van a hangsúly.
az olyan ókori picsaságokra, hogy mire is használták a fiatalabb és kívánatosabb rabszolgafiúkat idősödő urak, már nem is térnék ki, mert akkor kevés lesz a +44-es karika
magyar-magyar szótár egyingű 2013.03.28 07:18:01
A háromingő az a deákné ura volt. Krúdy Gyulának azonban leginkább ha egy ingje volt.kép forrása Már Nagy Endre úgy emlékezett a 23 éves Krúdyra, hogy úgy öltözött, mint egy gróf, ám annál az egy rend ruhájánál többje nem is volt. Az ura nagy barátjairól szivesen és…..
Steinmann Lujza 2013.03.29 10:58:55
@vészmadár (pica pica): az előző posztban valaki felhozta Krúdyt, meg hogy Latinovics, Gundel, kaják :) az ing sehogy
ez már túl szabad asszociáció volt :)
Nincs politikai töltése a cikknek. A kritikáról, a név nélküli blogolásról szól, illetve arról, hogy számít-e a vélemény, ha blogban olvasható. Ha egy közszereplőt idegenek dicsérnek azt örömmel veszi (lásd közönségdíjak) de ha kifütyülik, akkor nem érdekli, mivel nem…..
Steinmann Lujza 2012.11.20 22:42:23
@spájdernecc: úgy tűnik, mindenki a másik blogba jár
vagy már nem szeret minket :((
FIGYELMEZTETÉS! Szépen, nagyon szépen kérek mindenkit, a kis, zsebbevaló analógijártó kliséjét hagyja már békén a zsebében vagy a ridikülben, még beleolvasás előtt, ez TÖRTÉNELMI tárgyú szösz. KÖSZÖNÖM!   "1956. november 4-én nem ért véget semmi, a…..
Steinmann Lujza 2012.11.15 18:41:35
@heki: micsoda dolog ez már. Méghogy most.
Attól, mert valaki a polgármester tesója, miért ne lehetne tankerületi felügyelő. Nyilván egész Pécsett nincs alkalmasabb ember nála:D
Hölgyek Öröme Hátrafordulva 2012.11.10 12:48:54
Ebben jó vagyok, nem révedezem vissza, nem tekergettem magam hátrafelé, csak jógán. Egy régi munkahelyemen valami új kezdődött, mármint csak az épületben, egyébként semmi köze ahhoz, amit én ott valamikor dolgoztam, az épületet eladták, most újrahasznosul. Régi kollégák…..
Steinmann Lujza 2012.11.12 22:28:10
@látjátok feleim szümtükkel: miért fordulok hátra? mert ez egy roppant hasznos jógagyakorlat, ott van a képen:)
Ahogy a végén mondom, hogy az ész és a lélek a jelenben van közben.
Steinmann Lujza 2012.11.13 18:27:28
@látjátok feleim szümtükkel: nincs ezen mit molyolni. A jógaóráknak a testgyakorláson kívül az a lelki üzenete, hogy amíg ott vagy az órán, addig nem rágódj a múlton, vagy azon, mi történt előtte aznap, ne tervezz, hanem éld meg ott azt a jelent, legyél tudatos, mi történik éppen ott, akkor. Pl. van egy csomó egyensúlygyakorlat, ha nem az egyensúlyozásra koncentrálsz, hanem elkezdesz azon agyalni, mi volt aznap a munkahelyen, akkor egyszerűen felborulsz.
magyar-magyar szótár művész 2012.11.11 07:27:35
>> Én nem olyan művész vagyok, mint Fellini, hanem inkább, mint Pasolini, akinek zűrös a magánélete.<< /Pityinger László többször, kis változatokkal, mikor-kinek/   kép forrása   kép forrása www.kiskegyed.hu     kép…..
Steinmann Lujza 2012.11.11 08:01:53
@magyar-magyar szótár: én még nem sokszor mondtam neked ilyet, de ha kicsit is komolyan gondoltad, hogy KONYEC, akkor VEDD LE. Tüntesd el a fenébe, és reménykedj, hogy vasárnap reggel 8-kor nem sokan látták még.
és hadd ne kelljen magyaráznom, miért.
A Záborszki-brigád [Záborszki már három éve, hogy  halálra itta magát] maradéka annyi napot már az éjekkel is egyberogyasztván  A Klub-ban [Sivatag büfé, Sallai Imre út] végre elhatározza, hogy elmennek szerencsét próbálni. Annyian dógoznak külföldön, miket…..
Steinmann Lujza 2012.11.10 18:49:58
@kikoránkel: nyugodtan röhögj.
Azért, ha belegondolsz, kevés olyan barátja van egy embernek, hogy nyugodtan elküldhetik egymást melegebb tájakra, akárhányszor, és még sem vesznek össze.

@magyar-magyar szótár: az életképek pompás ötlet.
Steinmann Lujza 2012.11.10 19:34:33
@magyar-magyar szótár: ez viszont jó, ez az üstdobol:))
tényleg örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek, csak mellékszálként említem, hogy a bácsi üstdobol, de nem ám a hallgatók fülébe bele 2 centiről, vagy a nézőtéri ülések alá bújva és onnan riogatva a nézőket. Szóval, hogy üstdoboljon a színpadon, és ne egyes nézőknek címezve:D
Steinmann Lujza 2012.11.10 19:35:17
@magyar-magyar szótár: amúgy, én is új fejezetet nyitottam, NO POLITIKA a blogomban.
weird scenes the village of the smurfs Szeretettel Babarczy művésznőnek   Elnézelődvén megint az Őrjöngjünk, Vecám! jógyerek-jókislány blogban ... tkp először az ügyike maszatolásról & kenyegetésről akartam volna inkább írni, a gengszternekábrázolás,…..
Steinmann Lujza 2012.11.08 17:22:39
@A Hannibal Lektűr-attitűd: te még megtisztelve érezheted magad, neked azért általában válaszol, engem úgy kb. 90%-ban ignorál Dudi
Steinmann Lujza 2012.11.08 18:28:38
@A Hannibal Lektűr-attitűd: tettem is ma egy fogadalmat, hogy akkor Mikulásig nem is jövök, mert tökfölösleg, beírok, aztán csak felszívom magam, hogy túllép a hozzászólásomon, akkor meg minek
és MÁS néven sem fogok, mert az csalás lenne:)))
majd a puttonyos napján találkozunk:D
magyar-magyar szótár gyaloglélek 2012.10.28 07:44:00
  Tegnap régi, kedvenc jóoldali papírorgánumomat vettem le a a gagyiáruház gondolájáról, volt még választék a Blikk, a Bors, a Magyar Nemzet meg rekámújságok, pl egy álláshirdetős külföldrekitántorgóknak. Nem jóoldaliságom kifejezése céljából vettem le a jóoldali…..
Steinmann Lujza 2012.11.08 16:18:37
@magyar-magyar szótár: hehe:D
délelőtt volt egy lyukas órám, 9.30-tól, elkezdtem írni egy levelet arról, hogy kiszállok a politizálásból, mert tökre értelmetlen, aztán mégse küldtem el, mert akkor meg azt mondod szokás szerint, hoyg sértődős vagyok. Így aztán hozzászóltam még itt egyet, de mostanra arra jutottam, hogy lehet, mégis elküldöm a vázlatba tett lemondó levelem. Erre mit látok, hogy te is éppen ma, csak 10 percccel előbb világosodtál meg. Tényleg semmi értelmét nem látom a politizálásnak, mivel én még olyat nem láttam SOHA pol. vitánál, hogy valaki valaha azt mondta volna, hogy igen, a másik oldalra szavazónak valamiben is igaza van. Gyűrhetjük, masszírozhatjuk, de minek?
Hát a gyerekasztalnál nem csak a matek magas még, ha az algebra is föladja a leckét. Máma a pornófilmsorozat 2. epizódját szerettem volna megírni, de az élet sokkal pornográfabb. Jó, akkor azt szerettem volna megmutatni, hogyan fojtanák a gyerekasztalnál  Orbánt a saját…..
Steinmann Lujza 2012.11.08 10:18:02
@Ököruszály: mélyen egyetértek
a saját fegyvereivel a saját szarába idézet tőlem van, bevallom.
Egy konkrét esetre vonatkozik, a felcsuti stadion elleni népszavazásra. Pazarló, demamóg és felesleges. Épp ezért fogom támogatni. Hatalmas sikere lesz:D
Amúgy az iromány valóban követi a pol. bejegyzéseknek azt a színvonalát, mikor photoshoppolunk egy képescskét, és juj de vicces, lásd TGM írása a politizálás színvonaltalanságáról. Kíváncsi vagyok, mikor jönnek elő nálunk is a fütyi ügyek majd egyes politikusok ellen:D
Oviéknak menni kell, mert felszámolták a demokratikus intézményrendszert. Ha ennek az útja a "szarbafojtás" mert a nép azt érti, hogy focistadion, akkor azzal kell elhajtani őket. De attól mi még tudjuk, hogy nem az a főbűnük, csak törvényeket, rendeleteket kevesen olvasnak. Vagy alkotmányt.
magyar-magyar szótár picsaregény 2012.10.29 05:33:46
 A megjelenésekor köpködtem, fikáztam Rácz Zsuzsa [Állítsátok meg]Terézanyuját, aztán egy nyaraláson kénytelenségből nekiültem... nem a kőjárócipőket vagy a borotválkozókészségemet hagytam otthon, hanem az előkészített olvasnivalókat… és behabzsoltam. Pompás…..
Steinmann Lujza 2012.10.30 10:48:41
@magyar-magyar szótár: és ha már picsa....hová a picsába tüntetted a ma reggeli cikket? el akartam küldeni Zsófinak.
Steinmann Lujza 2012.10.31 15:23:45
@magyar-magyar szótár: mivel elég érthetően elmondtam, hogy semmi érdemi kommentet nem írok be hozzád, és vitázni sem kívánok itt a továbbiakban, mert nem vagy korrekt vitapartner, szerintem nem fair, hogy rám hivatkozol.
Steinmann Lujza 2012.10.31 15:25:46
@magyar-magyar szótár: .... A kormányszóvivői iroda később lapunk kérdésére még annyit közölt: az első tizennégy kötet kiadására jövő május végéig 300 millió forintot fordítanak....

értem, és ezért szedted le a cikket, mert ugye, nem illett a LINE-ba, ami itt megy.
Hölgyek Öröme Lehet-e csevegni? 2012.10.19 08:45:48
Mellékesen egy új cikk, és válasz egy kérdésre: Szét lehet-e csevegni egy nem mainstream blogot? Miért nem lehetne? A blog lényege szerintem, hogy interaktív. Ha valaki nem a cikkhez szól hozzá, akkor sem történt semmi. Trollkodásnak kizárólag azt a tevékenységet szoktam…..
Steinmann Lujza 2012.10.19 09:11:09
@ripők: ha valakinek jól esik, tőlem....
Nem fényesítgetem túl a cikkeket, mielőtt felteszem, bármi lehet benne.
Steinmann Lujza 2012.10.25 21:14:38
@spájdernecc: a fb- válaszoltam, engem egyébként nem zavar, jót nevettem,
a hosszabb válasz a HÖ fb lapján olvasható
magyar-magyar szótár ódikocsi 2012.10.23 07:37:00
V. Gábor, a magyar félfaszista párt frontembere kurvanagyot szólt mellé a minapi uszító beszédében Miskolcon, az Avason. Bár nyilván, ezt meg kell hagyni, a heőjjdemogyorókokban élő   sztereotipiák  bizgerlésével, próbált hirigelni. Miközben lassan már több…..
ELŐRE A FEJLETTEN FASZBÚKIZÁLT  TMBRLOID  EMBERTÍPUS & INTERNETTÁRSADALOM FÖLÉPÍTÉSÉÉRT dedicated to Hannibal Lektűr A filo szemcsin a dialektikát gyakcsizzák a skacok. A tansegcsi fölszólítja A-t és W-t egy vita megvívására: ímé: A: Like this! W: Fuck!…..
Steinmann Lujza 2012.10.22 08:37:38
@magyar-magyar szótár: így van, a fejlett bp-i gyerekek nem esznek, a neonfényből táplálkoznak:D
Még mindig van lejjebb. Tegnap sikerült megtudnom Ripőktől, hogy „lélekemelőnek szánt” cikkeim vannak, amelyek terjesztésében erőszakosabb vagyok, mint egy edényügynök a termékbemutatón. Lenyomom az olvasók torkán, ha akarják, ha nem. Mivel nem lehet mindenki olyan laza,…..
Steinmann Lujza 2012.10.18 21:03:57
@ripők: remélem, nem ijesztettelek el. Egyébként semmi baj nem volt azzal, hogy elmondtad milyennek látsz virtuálisan. Ha az ember kilép a nyilvánosság elé, viselje el a kritikát, még akkor is, ha nem túl hízelgő rá nézve.
Ó, a déltengereken a gyöngyhalászoknak mennyit kell gályázniuk a természetazonos hatású iparias  tenyésztettgyöngykagylótelepeken. Én meg csak a gumicsizmám orrával a mélymagyar ugar agyagos dagonyájából mit ki nem piszkálok, tessék:     Véleményvezérek a…..
Steinmann Lujza 2012.10.06 08:33:25
@A Hannibal Lektűr-attitűd: Dudi már itt járt ma reggel, ezeket a hozzászólásokat jó szokása szerint most is ignorálta.
@magyar-magyar szótár: mondd, láthatatlanok a beírásaim? Tudod ki fog idejárni ezentúl. Minek? Annyira büszke vagy rá, hogy te soha nem moderálsz, törölsz. Nem. Csak elegánsan továbblépsz, ha valamiben nem lenne igazad.
Steinmann Lujza 2012.10.06 08:50:00
@A Hannibal Lektűr-attitűd: @magyar-magyar szótár:
még egy búcsúhozzászólás addig, amig Dudi nem hajlandó más vitakultúrát alkalmazni.
Azt hiszem, itt többünket Dudi remek iráskészsége tévesztett meg. Azt hittem, én legalábbis, aki ilyen jól ír, az biztos milyen éleslátó, meg elemző elme, stb. De az íráskészség inkább művészi hajlam, tehetség. És egy balettáncostól vagy gobelinművésztől sem várnám el, hogy jól vitázzon.
Steinmann Lujza 2012.10.06 08:50:37
@Steinmann Lujza: na, erre sem fogok soha választ kapni :((
"Szolidaritásunkat fejezzük ki az örmény néppel" /TASZista nyálanc jógyerekek gizda jópofizása belpolitikai hátsószándékkal, 2012. ősz/ A georgiaiak panaszáról már írtam. Ugyanezt szenvedik szegény armének is. Ism. áttek.:  georgiaiak már a SzovjetÓnijó megszűnése…..
Steinmann Lujza 2012.09.04 16:07:09
@kikoránkell: @méhészborz: úgyszintén derűs perceket okozott nekem is:)

@magyar-magyar szótár: tegnap volt itt egy pompás kis cikkcsi, ami mára eltűnt. Hol is van?