Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hefti

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos hír: Van újra a blognak közösségi facebook oldala, itt oldalt már lehet lájkolni is mindent!A minap elkészíthettem ezt a remek minimál, már már gyerekrajzba hajló Kossuth címert! Nagyon élveztem az egész munkát, és örülök hogy Orsi volt ilyen bevállalós, és…..
Ozzy Osbourne híres arról, hogy élete során annyi drogot és alkoholt tömött magába, amitől mások általában meghalnak, ő viszont még mindig él. Most az amerikai Knome nevű cég rá akar jönni, hogy mi a titka a Black Sabbath eredeti énekesének, ezért genom térképet készítenek…..
hefti 2010.06.16 12:28:20
Update: Lóf@asz sem volt ma a fókuszban, bocsi mindenkitől aki nézte volna, nekünk azt mondták hogy ma lesz adásban! Bocseszkó!Ma este 8kor a Fókuszban téma lesz a vizilabdázók tetoválása, ezért lesz egy kis beszélgetés Anitával, Attilával, és velem!Szóval nézzétek!..
Lehet, hogy büdös, de legalább jó meleg - ez lehet a mottója a Tauntaun hálózsáknak, mely végre szakít a múmiaformával. És nem csak a jéghideg Hoth bolygóra jó. Star Wars fanoknak kötelező.Via Sixx via ThinkGeek..
hefti 2009.11.11 14:01:07
Filmdroid Neked ki a.....? 2009.09.10 17:10:00
Biztos emlékeztek még arra, amikor Koimbra nyaralása alatt játszottunk egy picit. Akkor sok-sok komment érkezett- aminek baromira örültem- és úgy vettük észre, hogy kedveltétek, ezért a jövőben többször is lesz ilyen játék. A mostani karakterekre épül. Minden részhez kettő…..
Gábor egy egészen ritka, mondhatni egzotikus szóviccműfajban indul (bár lassan már minden szóvicc különleges, ami nem híresemberfejű), az irodalmi-geekben, amiben az a legjobb, hogy a kommentelők fele nem érti, a másik egyharmada meg atyai módon megmagyarázza az előbbieknek, akik…..
hefti 2009.01.13 19:19:04
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
Kerekesszékes világ nem egyszerű, pláne ha paraszt emberekkel, felelőtlen személyzettel találkozunk.... A történetem kicsit korábban kezdődik, mint maga a tényleges esemény, amit el szeretnék mesélni, ezért kis felvezetés: Jó 4éve egy sportbalestből kifolyólag úgy néz ki,…..