Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svájci néger

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Dezső a bírák előtt 2013.09.28 06:50:32
Úgy döntöttem, mégse viszem FIVÁ-ra Dezsőt. Igaz, hogy a nemzetközi oldtimer-igazolás külföldön némi hitelességet, itthon tízévnyi nyugalmat ad az embernek – műszaki vizsgamentesség, veterán checkup-mentesség – de pont dupla annyiba kerül, mint a sima veteránvizsga, ami…..
Főnökével szűrte össze a levet Szabó Zsófi, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap birtokába ugyanis leleplező erejű fotók kerültek (vajon járt értük a 10 ezer forint?), miszerint a Jóban Rosszban sztárja és a Tv2 sikersorozatának producere, Nagy Tamás Grande egymásba fonódva…..
svájci néger 2013.07.22 21:43:55
Köztudott, hogy újabban buzulásig rajongok a közúti motorversenyekért, legfőképp az Isle of Man TT-ért. Ennek örömére Árpád többször is megkínált az elmúlt hetekben, legújabb felfedezettje, a finn Juha Kallio videójával. Róla mindössze annyi információnk van, hogy a finn…..
Szerkesztőségünk egy emberként borult földre az új Rolls-Royce Wraith előtt. Már az Égéstérben is hosszan lelkendeztünk egy korai gyári teaser-fotón, amin csak a tetővonal látszott, meg kell adni, a PR-részleg remekül csepegtette az anyagokat, elhitetve a szakmával, hogy itt…..
3025S 960/51 - a női Capri egy érdekesebb kombinációban Nemrég megszólaltak a fanfárok - nem túl hangos fanfárok, csak néhány pojácához jut el a hangjuk, meg a napra kész optikusokhoz, de azért a fanfár az fanfár. A Persolnál új menüpont került a honlapra a Collections mezőbe…..
svájci néger 2012.02.24 21:57:01
Az ECE egyik bevásárlóközpontja - sajtófotó - ece.com "Három épületből álló, nagyméretű áttörésekkel tagolt, multifunkcionális kereskedelmi és szolgáltató központot" terveznek Óbudán, 5 (+2 térszint alatti) szinttel a Szentendrei út és a Filatori gát HÉV-megálló…..
svájci néger 2012.02.21 19:29:18
Mobilfizetésre is alkalmas, szuperkönnyű és szupervékony, vízálló androidos okostelefont mutatott be a Panasonic. Az Eluga névre hallgató mobilban tehát van NFC-chip, 1Ghz kétmagos TI a processzora, 1 GB RAM, 8 GB integrált memória van benne és ez mcroSD-vel bővíthető. Andorid…..
svájci néger 2012.02.21 19:07:42
A Budapest folyóirat egyik korábbi számából szkenneltem be ezt a képet, amely elvileg az első fotó Budapestről (pontosabban az egyesítés előtti Pestről). Valószínűleg 1840-1860 között készülhetett, és a Kecskeméti utca látható rajta a Kálvin tér felől fotózva. - írta…..
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
A Malév-témához a magunk részéről annyit tudunk hozzátenni, hogy felidézzük Presser Gábor 1988-as témáját. A videóért elnézést, valami buzigyuri a Japán-őrületét élte ki a dalon. (Persze Presser bácsi nem csak a Malév reklámhangját komponálta meg, hiszen 1982-es…..
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
Belsőség Zsákolni csak BMW-vel 2012.01.10 16:24:00
I swear I’m gonna make it, sooner or later (Ígérem, megteszem előbb vagy utóbb) Ezt hallhatjuk az aláfestő kis dalban, nem véletlenül. A kisfilm – minden valószínűség szerint – a kor követelményeinek megfelelő, helyi igényekhez tökéletesen igazodó…..
Tanulságos újraolvasni azt a sok különböző nyilatkozatot, ami mondjuk csak az elmúlt egy hónapban az IMF-tárgyalásokkal kapcsolatban a magyar kormánypárt politikusaitól elhangzott. Tárgyalástechnika – mondják erre baráti értelmezők. Totális káosz – vélik mások.…..
Az a típus vagyok, aki mindig kitalál magának valamit új dolgot. Nem azért mert ilyen nyughatatlan vagyok, hanem mert sok minden érdekel. Idén ősszel az a gondolatom támadt, hogy változtatok a közlekedési szokásaimon. Elkezdek robogózni. Már ettől önmagában égnek állt a közeli…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
svájci néger 2011.12.16 14:07:20
@pokesz70: pedig pont ez az, amit nem szabad éreznünk! Mi nem polititkusok vagyunk. Szégyelljék magukat ôk, ne mi!
A mellrák veszélyes, a mellrák halált okozhat, a mellrák megelőzhető. A tegnapi poszthoz hasonlóan akár így is kezdhetném a mait, de nem akarom ismételni önmagam. Azt viszont mindenképp el kell mondjam, hogy az AIDS-szel szemben ezt a betegséget viszonylag könnyen fel lehet ismerni.…..
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Róma legdrágább lakása 2028 éves Az első csók egy buja kertben Róma közepén, amit három nap és három éjjel díszítettek fel a pápa látogatására, társasjátékozni Augustus császár egykori kőszínházában, bújócskázni ókori római szobrok mögött. Úgy tartják, a…..
svájci néger 2011.12.12 23:38:59
New Yorkban az autó nem érték. Egyszerű használati eszköz, amelynek velejárója, hogy sérül, karcolódik. Ép lökhárítót itt nem látsz, vagy ha mégis, akkor azt vagy egy vadiúj autón, vagy azokén, akik minden parkolásnál lefedik a lököst kimondottan erre kapható…..
Exkluzív beszámoló DopeMan és ügyvédje, Pelle Andrea (TASZ) mai látogatásáról a 7. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a rappert kihallgatták a Bazmeg ügyben... A TASZ sajtóközleménye: Bazmeg a hatalmi arroganciát!2011. december 9. péntek, 16.45 Telefonon keresték…..
Meglepő bejelentést tett a svájci kutatóintézet, a fizikus szakma inkább a Higgs-bozonokra számított. „Osztottunk-szoroztunk, évek óta kutatunk, és azt szeretnénk közölni a világgal: egyáltalán nem jó ötlet, ha kiskanálból az orrunkon át szívjuk fel a vodkát ahelyett,…..
svájci néger 2011.12.09 22:10:02
Jackpot Illúzió a vízparton 2011.12.02 13:25:00
A Pixel névre hallgató bikini lenne a jövő évi fürdőruha trend egyik alapdarabja? Felőlem jöhet!..
svájci néger 2011.12.03 19:39:48
Tibor nekiállt az őt bosszantó dolgokat lefotózni és egész levélcunamit küldött ránk, úgyhogy egészen biztosan fogtok még egy pár posztjával találkozni itt a közeljövőben is. Ezúttal a diplomata rendszámmal visszaélők témájával foglalkozik, itt a blogon sem először kerül…..
svájci néger 2011.11.26 18:48:31
Reklámarchívum VW öreg motorral 2011.11.25 11:42:00
"Akinek ezt a reklámot el tudják adni, az meg is érdemli a Jettát." - Csikós Zsolt. ..