Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jablaka

1 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa-szerte mindenki tudja, hogy Magyarországon idén megszűnt a sajtószabadság, illetve in Ungarn wurde die Pressefreiheit aufgehoben. Ám a magyar leleményes nép, és az elmúlt évszázadok során könnyedén megtanult a sorok között is olvasni: a puszta szavak mögött a valódi…..
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
Jablaka 2011.11.04 12:58:38
@Alf: LOL, ez szép magyarázat. Kamat nélkül nincs kölcsön, mivel a visszafizetéskor az infláció miatt eleve kevesebbet ér x ft. Ezen kívül fel kell tartani egy rendszert munkavállalókkal. Valamint a pénz nem csak teremtődik, azt valaki berakja egy bankba, és elvárja hogy infláció feletti haszna legyen rajta. Itt csak agyatlan bölcsészek vannak?
Ezzel a poszttal nagy késésben vagyok. Az első öt között kellett volna lennie. Mentségemre szolgáljon, hogy obsitos köztisztviselőként pottyantam a számomra meglehetősen új blogszférába. Talán ezért sem tudtam pontosan elképzelni, hogy milyen módon tükröződik majd a…..
Kontár Komlókutató Karpackie 9 2008.11.04 21:23:00
lengyel világos sör A KK feltételezi, hogy vele együtt még meglehetősen sokan emlékeznek arra a nyári reklámkampányra, amelyben egy plakátlány egy 'Karpackie' feliratú üveg kupakját rágja, a kép alatt pedig rövid szlogen hívja fel a kedves reklámfogyasztó figyelmét, hogy…..
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
Az elmúlt három és fél évben rengeteg inspiráló, meghökkentő, elgondolkodtató vagy éppen csak szórakoztató reklámról volt szó itt a blogon, de ezek mellett időről időre igyekeztem beszámolni azokról a kampányokról is, amelyek miatt joggal van sokaknak rossz véleménye a…..
Jablaka 2011.03.02 15:47:21
Gratulálunk. ..
Jablaka 2011.02.17 10:23:44
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Jablaka 2010.12.28 14:54:06
Jablaka 2010.12.05 21:30:42
A PayPal hivatalos blogjában jelent meg egy post, melyben bejelentik, hogy mostantól az Android Marketben is lehet fizetni. A bejegyzést a PayPal munkatársai gyorsan eltávolították. Valószínűleg azért, mert a ma este akarják hivatalosan bejelenteni a megállapodást.Azt egyelőre nem…..
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
  Nem sokszor tud olyan képi világot produkálni a szokásos esti híradó, hogy el kelljen kapcsolnom. Valamelyik nap viszont, amikor kistotálban sugározták, amint egy póznához láncolt, a vöröslő iszapban csatakosra ázott, habzó szájjal vonyító-vergődő kutyát két ember…..
Katy Perry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.01. Katy Perry közönsége ötszámjegyű összegért vett jegyet az idei ősz egyik legnagyobb reklámkampányára. A dologgal talán maguk sem voltak tisztában, sőt az Arénát elárasztó gyerekeknek ez vajmi keveset számított.…..
Jablaka 2010.10.02 21:03:47
Az új nano állítólag azért jó, mert nem kell karszalagot használni, egyszerűen csíptetővel rögzíthető. A gyakorlat azonban felülírja az elmélet, a nano méreteiből következően kitűnően elmegy karórának, beépített médialejátszóval. Ha ez nem csúcs, nem tudom, mi.Az…..
Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába. Minden kommentár felesleges, de szerintem ez titeket nem fog megakadályozni abban, hogy…..
Jablaka 2010.09.16 21:47:58
@papugaja: így igaz, szerintem a később leeső valami, ami a kocsi alá gurul, az a feje...
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
Mondhatnám persze azt, hogy tudom, ki Miley Cyrus, de igazság szerint fogalmam sincs. Láttam már a bulvárhírekben, de leginkább akkor került a látótérbe, ha beírtam a Google-be a "celeb" és "apple" szavakat. Sokáig próbáltam megkerülni őt, de most kiderült,…..
A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje elsőként gyűjtötte össze a jelöltállításhoz szükséges közel 30 ezer ajánlószelvényt - olvasható a szervezet közleményében. Bár a választási bizottság honlapja alapján még egyetlen indulni szándékozó sem nyújtotta be a…..
Jablaka 2010.08.24 22:30:16
  Hároméves küzdelem után sikerült elérni, hogy a Fehérvári kapu alatti 0,7 hektáros területre szőlőt telepíthessenek. - nyilatkozta a Népszabinak Bojár Iván András, a főváros városarculati tanácsnoka az ősszel kezdődő munkálatokról. Szívből örülök neki! Mint azt…..
Trackback-hegyek kéretlenül, ízléstelen „humor”, ahol más halálával viccel a színvonaltalan szerző. Ha a politikai bejegyzések pörögnek, Schmitt haláláról ír és a Vastagbőr összes posztja megkapja, ha arra jár, teleszemeteli Török Gábor blogját is, ha esetleg a…..
Jablaka 2010.07.20 00:01:38
Subba Kínzó kérdés: Rolls Royce 2010.07.19 10:15:00
Ki az, aki szerencsétlen helyzete és ismerősei tanácsa ellenére még most sem hajlandó megszabadulni ettől a feltűnő (matt fóliáztatott) Rolls Royce-tól?..
Jablaka 2010.07.19 23:08:07
Subba Endre lenyomja Pécset 2010.07.01 11:00:00
Ha valakinek nem volt elég a héten a részeg Paksi Endréből, annak itt ez az igazi ritkaság: egy '99-es koncertvideó, amiben Endrénk szintén nincs a helyzet magaslatán. Egyébként a zenészek elég jól nyomják! A többi rész itt.) ..
Jablaka 2010.07.01 20:05:38
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
Jablaka 2010.05.31 16:42:41