Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TurbóTanulás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves TurbóTanulók!Szeretnénk addig is segíteni Nektek, amíg nem találkozunk valamelyik tréningünkön, ezért az egyik legnépszerűbb anyagból adunk egy kis ízelítőt. Ez a memória működésével foglalkozik, amit megértve felgyorsul a tanulás. ..
Kedves TurbóTanulók!Bizony elindul ez a tanév is. Ki középiskolában, ki főiskolán vagy egyetemen kezd tanulni. Ha szeretnéd könnyebben venni ezt a tanévet akkor ideje, hogy megtanuld a tanulás mesterfogásait!Ezt legközelebb Dombóváron teheted meg 2011. szeptember 3-4-én, ugyanis ott…..
Valódi módszerek, amiket használva könnyebb lesz átvészelned a mostani vizsgaidőszakot.A dolognak két titka van:1. Olvasd el!2. Használd!A gimnáziumokban zajlik az érettségi, a főiskolákon és egyetemeken pedig beindult a vizsgaidőszak. Most kiderül, hogy mennyire volt sikeres és…..
Sziasztok!Kezdjük…Nos a legfontosabb dolog, amit a tanulásról el kell mondanom: a TANULÁS NEM VELÜNK SZÜLETETT KÉPESSÉG! Ezt be kell látnia mindenkinek, aki tanul. Ha ez így van –márpedig így van -, akkor viszont hogyan tanul mégis mindenki? Ahogy sikerül. Már az…..
Sziasztok!Örömmel értesítünk mindenkit, hogy beindult a TurbóTanulás új weblapja!!! Jó sokat kellett rá várni, de kész!Gyertek nézzétek meg, és értékeljétek! Érdekel minket a véleményetek! :)www.turbotanulas.huIgyekszünk minden segítséget megadni a tanuláshoz, úgyhogy…..