Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bo Santál van Gilkeson

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kértem, hogy ne azért házasodjunk össze, mert a nagymamája elvárja, aki egyébként fel is hívott ezügyben. Abortusz, szülő probléma, zaklatás, esküvő Judittal 4 éve ismerkedtünk meg. 2008 elejétől együtt jártunk, nekem adta a szüzességét mivel engem tartott rá…..
Bo Santál van Gilkeson 2011.10.03 22:10:21
„Amikor bemegyek a konyhába a két eszement nőstény rendesen egymás haját tépi és üvöltenek. Eddig is volt szócsata, de tettlegesség még soha” – nem mi választjuk a szüleinket, de ha anyánk nekiugrik a párunknak, akkor nem sokat tehetünk, hiszen a két szeretett…..
A jövőben nemcsak szlovák rendszámú autók gazdagítják a magyar utak látképét, de a fiatalok kezében megjelenhet a Kofola és a Deli csoki is. A hazai cukros, sós és koffeines termékek drágulása beindíthatja ősz végén a kalória-turizmust. Több utazási iroda már most hirdet…..
Mark Webber idén először bizonyult jobbnak csapattársánál a szombati időmérőn, és négy versenyhétvége után sikerült megszakítania Sebastian Vettel pole sorozatát. Az ausztrál két tizeddel volt gyorsabb a hajrában kollégájánál, míg a harmadik rajtkockát megszerző Lewis…..
Bo Santál van Gilkeson 2011.05.22 23:06:28
Május 21-én, szombaton Közép-Európa legnagyobb szabadtéri divatbemutatójának helyszínévé válik a budapesti Gödör. A Follow Me rendezvény divatbemutatójának főszereplői azok a budapesti srácok és lányok lesznek, akiket a bloggerekből álló zsűri a 100 legstílusosabb ember…..
„A hölgyről az elején szándékosan nincs jellemábrázolás - ezt szűrje le mindenki a sztori alapján, ahogy akarja. Én sem minősítem. Nem tudom minősíteni” – mai posztolónk megkapta a tökéletes szülinapi ajándékot, amit egy lány csak adhat egy pasinak. Az…..