Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noelthewalrus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így két nap után már ki merem jelenteni, hogy Japán az én gyomromnak kissé túl cuki. Az egy dolog, hogy a mindenhonnan támadó cukipofa állatkák után egy mezei Hello Kitty-s kipufogóvég már megkönnyebbülésként hatna, mert a cukiságok reklámtáblákról bandzsítanak rád…..
Következik egy sorozat, amelyben minden hónap végén a valamilyen okból kifolyólag kitűnő Giants játékosok kapnak egy-egy "díjat". Következzen a szeptemberi rész! Player of the month: Eli Manning Nem igényel magyarázatot. A Bucs ellen 500 yard feletti teljesítmény és őrületes…..
Nem csináltunk ilyesmit és a jövőre nézve nem is fogunk. Most azonban - régi, hűséges olvasónkra való tekintettel - kivételt teszünk, hiszen mélyen átérezzük azt a lelki harmóniát, amit egy megértő nő mellett kapunk. Üzenetet továbbítunk Gelencsér Gábornak: Két év…..
Negyvenéves, kisebb, mint bármi, amit ma autónak nevezünk, de őrjítően jó vezetni. A hátad viszont sajogni fog. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
noelthewalrus 2012.04.05 15:32:46
@MrTinkertrain: ne öregítsd életem szerelmét. nem '93-as, hanem '99-es. te meg nem 190 vagy, hanem több. (:
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
noelthewalrus 2012.01.04 17:42:54
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.:

szép és jó ez, de abból a hárommillióból mennyi az, akinek a kurucinfo a kezdőlapja? itt kezdődik a baj. aki meg ugye a cikkben említett 'vidéki kisgazda' - minden tiszteletem a kétkezi munkásoké - az magasabbról le sem szarhatná az internetet meg a tévéelőfizetést. van neki estére valóvilág, jóbanrosszban meg víghandrás az üres andrássyn. ez a híradó nem nekünk szólt, hanem nekik. és amíg a főd megvan, addig ő boldog. és én is hiába fostam ide a szót, mert aki most ment be a házba az ólból/földről a kibaszott keserves munka után, az annyit tud a c:c-ról, mint én az űrhajózásról, de megkockáztatom, hogy jóval kevesebbet. sajnos akkor lesz itt érdemi változás, ha behúzzák a rancsra a júpíszít. 40 év és mindenki tájékozott lesz. ha hagyják.
Mielőtt ebbe a blogba kezdtem volna, volt egy rövid próbálkozásom egy másik szolgáltatónál, mivel a blogolást eredetileg azért akartam, hogy az index fórumban elkövetett jópofaságaimat egybegyűjtsem. Aztán itt kötöttem ki. A másik blog a Lila Lónál is kreténebb nevet viselt:…..
Az angol szerint Rosberg lesz a Forma-1 következő nagy durranása, bármikor áttörhet az elithármashoz. "Mindannyian úgy gondoljuk, hogy a legjobbak vagyunk, aki nem így érzi, második lesz. A legjobb Vettel, Alonso és Rosberg. - nyilatkozta az angol a spanyol El Paisnak. - Vettel…..
noelthewalrus 2011.06.02 14:40:12
@Julot: nem értem, hogy aki szövegértésben visszamaradott, az mi a vérnek szól hozzá bármihez. segítsek mondatot elemezni?
noelthewalrus 2011.06.02 18:01:26
@Julot: olvasd el szépen az első szót. nem azt mondta, hogy ő a jani, hanem hogy _mindenki_ úgy áll hozzá a versenyzéshez, hogy ő a legjobb, különben nem nyer. kiemelt ugyan három nevet, de alapvetően azt mondta, hogy az a szerencsétlen karthikeyan is úgy áll oda, hogy ő a fasza gyerek, különben mehetne könyvelőnek (no offence, könyvelők). érted már, vagy inkább írjam le tőmondatokban?