Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DFlatline_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant,…..
Betortázva Repülőmánia 2012.10.20 20:56:27
Olyanról már hallottam, hogy valaki rajong a repülőkért. De amikor kifejezetten Malév-gépet kért tőlem az egyik kollégám (egy másik kollégámnak), először azt hittem, hogy poénnak szánja. És nem is mertem elvállalni. Túl kevés volt az idő ahhoz, hogy kitaláljam, hogyan tudnám…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
A biztonsági bemutató... A repülés előtti percek kötelező eleme, amit a legtöbben annak rendje és módja szerint elengednek a fülük mellett, s végigásítoznak. A bemutatót vagy a légi utaskísérők prezentálják, vagy monitoron nézhetjük meg az előre rögzített videót. Bár…..