Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_aKos_

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit késve ugyan, de jelentem: A Galaxy S 2 tulajok legnagyobb örömére megérkezett a hivatalos frissítés, Jelly Bean 4.1.2-es verzióval. Kies ápdéttel ne is próbálkozzatok, mert még egyik szolgáltatóhoz, sem jutott el a csomag és a független változathoz sem. Eddig ott tartanak a…..
Most én jövök, a Gyradiko-poszt után szabadon: Te. Jó. Isten. Őszintén nem hittük, hogy a Gyradiko magasságait bárki is komolyan ostromolni fogja a két hetes tesztünk végéig, de tegnap este ellátogattam Pestszentlőrincre, a Nefelejcs utca-Ráday Gedeon utca sarkára, a Big Gyros…..
_aKos_ 2011.05.18 17:22:20
@gyros fan: Véleményem szerint egy "csöppet" elfogult vagy. A cikk hangsúlyozta, hogy a gyros érdekes akinek ízlik ízlik akinek nem nem. Ezzel szemben te az ebes példával már nem kritikát mondtál hanem ócsároltad. Szerintem tisztelt kutyáidnak kiváló ízlése van;). Emellett valószínűnek tartom, hogy Gyradikó fan vagy és úgy mentél oda, hogy uhh már csak rossz lehet. Remélem tévedek nem kötözködni szeretnék de mégis csak 37 pontot kapott mint a Gyradikó. Az ürességről annyit, hogy az az icipici hústömeg kb. 6-7 re elfogy minden nap, és eleve miért terveznék a 3. hely nyitását, ha annyira "konganak az ürességtől" :D???? A másik helyen még nem fogyasztottam, de tradíció ide vagy oda szeretett Tavernánkban a krumpli helyett még mindig sali vagy hús van ki hogy látja, de ízlések és pofonok:)!!! A Big Gyros Tavernának pedig azt üzenem, hogy nagyon sok edzőteremben, futópályán töltött időt okoztok még nekem(L):D:D:D:D:D!!!!!