Regisztráció Blogot indítok
Adatok
j.bravo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Villámgyors kaja, ha valami azonnal és gyorsan kell, mert éhezés van:), uzsonnára, vacsorára, reggelire, ebédre, piknikhez, vendégváró falatnak, bármilyen alkalomra:).  Hozzávalói: 2 tortillalap3 evőkanál majonéz1 evőkanál mustár2 evőkanál tejföl1 pritaminpaprika2 szelet…..
j.bravo 2012.10.17 12:16:32
 A panír a legtöbb magyar háztartásban a liszt-tojás-morzsa kombót takarja, és ettől csak nagyon ritkán térnek el. Forró olajban kisütve kerül a tányérra, és gyakorlatilag bármit kiránthatunk ami kezünkbe kerül. Nincs is ezzel semmi baj, én is imádom a rántott dolgokat…..
Panda és Tigris főz Rizsa... 2014.06.18 21:37:00
Utálom a rizst! Legalábbis tisztán. Emlékeztek a menzai rizsre? A tipikus száraz csomókba összeálló, csak majonézzel tud lecsúszni. Vagy a túlfőzött rizsre. Pempős ragadós nyúlós. Szóval amikor kérdezik tőlem köretnek jó-e a rizs, a válaszom egy határozott NEM! A rizsből…..
Nálam nagyon bevált ez a kaja, bár a férfiak annyira nem nagyon szeretik az aszalt gyümölcsös cuccokat, ez többszörösen leigazoltan az ő köreikben is sikert arat. Biztos segít ezen a bacon szalonna is a csirke körül, ami mint tudjuk remekül harmonizál az aszalt szilvával. Hétvégi…..
Bőven van ok 2011-es villányi portugiesert kóstolni. Egyrészt előrejelezheti, hogy a csapásszerű 2010 után messiásként várt 2011 szimplán jó vagy egyenesen az évezred évjárata. Másrészt az oportó legnépszerűbb borvidékünk meghatározó fajtája, a sokat emlegetett piramis…..
Panda és Tigris főz Licsi... 2012.01.22 22:05:00
Ettetek már Licsit? Nagyon durva. Megörültem, amikor ma megláttam a lidliben kilencvené' kilóját. Panda persze kiokosított, hogy 10 dekája annyi, csak az ügyes márketinges így tette vonzóbbá. Én persze naivan nem vettem le.  Vettem is zacskóval azonnal, egyrészt már egy csomó…..
Panda és Tigris főz Süllő... 2012.01.26 10:42:00
Ez egy régebbi sztori, de imádom ezt a kaját, meg persze az alapanyagszerzés folyamata is a leginkább kedvemre való, mostanában már kattogok a pecára.  Imádok pecázni, és szeretem a halat is. Szinte bárhogy, bármilyen formában. Sajnos Panda nem eszik halat, állítólag büdös,…..
Felemás a viszonyom Kaló Imréhez. Pontosabban: zavar, hogy nemcsak a boraihoz, hozzá is viszonyulnom kell. Általában tényleg csak a termék érdekel – akár hiszik, akár nem –, a szomolyai remete esetében azonban mindenekelőtt a mítosz a termék. Azért is, mert a dolgai olyan…..
j.bravo 2011.05.20 23:44:23
@Parci: Hmm, ezek után muszáj lesz azt mondanom hogy Hepci vagyok és vinném Parcit is :) (na de most komolyan, a különcség egyéb dolgokra terjed ki, de ha udvariasan jelzi valaki hogy menne és egyeztetne időpontot, akkor fogadja?)
j.bravo 2011.05.21 10:35:32
@Hepci: @AG 2.0: Biztos csak túlkombináltam a remeteség/különcség kérdését, meg hogy valamelyik cikkben valamelyik blogon úgy fogalmazott a szerző hogy "pedig lett volna rá kétszer is lehetőségem". Szóval lehet hogy csak túlkombináltam, na. :)