Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laFraise

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálkozzunk rá a film sikerére. Annyi díjat nyert, hogy már felsorolni sem lehet. Legutóbb az Oscar gálán tarolt. Csak azért lenne sikeres, mert kilóg a sorból? Mert fekete-fehér és néma és még a képaránya sincs rendjén? Szerencsére azért ennél jóval többről van szó. A…..
laFraise 2012.02.28 21:26:36
Már fél éve vártam türelmetlenül a filmet – végül sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Érdekes lehet belegondolni, hogy egy bizonyos dologról - mely egy adott korban emberek millióinak életére, világszemléletére volt hatással -, hány bőrt lehet még…..
Meglepően magával ragadó film, a 20. század egyik legeredetibb, legmeghatározóbb női alakjáról. Mivel számomra különösen szívmelengető a téma, megpróbálok nem szuperlatívuszokban írni. Nehéz lesz. Több szempontból is érdekesnek találtam, nem csak azt, hogyan hozzányúltak a…..
ágy - asztal - tv Ősz. Szeretem. 2011.10.13 12:47:00
A nap kérdése:  Miért szereted az őszt? Megköszönöm, ha a kedvetekért összegyűjtött képek megtekintése után esetleg van kedved válaszolni... kommentben itt vagy a Facebookon. Szabály: csak jókat lehet írni :) Szép napot! Zenemeg: Christina Vantzou - no.1 -…..
  Tudjuk, hogy a hét címe trófeát már nem vihetjük el, hisz az a life.hu munkatársaié (VV Bandi nem akar szüzen unokái szemébe nézni). De azért ez erősen adta magát.Szóval. Angliában is megérik a bulvár munkásai a pénzüket. Katalin hercegnőt annyit cikizték a…..
laFraise 2011.10.14 09:11:03
Gondoltam, azután írok a Kogart Házban lévő plakátkiállításról, miután már tiszteletemet is tettem azon. Nos, ez is megvolt és azt kell, hogy mondjam, egy picsit többet vártam.A kiállítás címe "San Franciscótól Woodstockig – Az amerikai rockplakát aranykora…..
laFraise 2011.10.10 08:44:55
Nem feltétlenül zenei témában, de itt találhatsz kedvedre valót: www.plakatbolt.com/
Egy ismerősöm csinálja és szerintem rendkívül igényes, jó állapotú ritkaságokra lehet bukkanni.
...ajtóstól! A mai városnézésünket félbeszakította egy hatalmas vihar! Villámlás, zivatar, szél, ahogy az lenni szokott. A városról továbbra is az a véleményem, hogy olyan, mintha minden részletét megtervezték volna, már-már "zavaróan" idillikus. A központban lévő…..
Mostanában egyre azon kapom magam, hogy részleteket fotózok, geometriai formákat keresgélek állandóan. Ez régebben is előfordult, sőt, volt idő, amikor csak ez érdekelt, de aztán jött egy hosszabb időszak (mondjuk tekintve, hogy mindösszesen három éve fotózom, azért annyira nem…..
filmdzsungel Blue Valentine 2011.08.13 16:09:00
Hosszantartó jó idő hiányában inkább nem választottam egy könnyű kis komédiát, hanem nekiveselkedtem egy szerelmi drámának. Csalódás nem volt, csupán valamiféle kellemetlen és felettébb kényelmetlen utóérzés, mely napokig nem múlt el és ez nem a film közben bedobott zacskó…..
 "Nincs új a nap alatt"- hangzik a közismert posztmodern tétel. Így várható volt, hogy a régi klasszikusnak számító 1985-ös Fright Night című horrorvígjáték is újra terítékre került. A vámpíros, természetfölöttis témával meg gyakorlatilag BÁRMIBŐL…..
Ha ma lenne a szülinapom, és fotóbuzi lennék, akkor biztosan ilyen cuccokat kapnék a reggeli rumos kávém mellé. Fókuszgyűrű karperec, fotóalbum dohányzó asztal, üdítőállvány. Íme 13 magas cool faktorral rendelkező fotós kütyü, a Bored Pandától átemelve. 1., Objektív…..