Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tesco4you (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Millió bocsánat, hogy reggel nem volt új poszt, de majd eg napig nem működött itthon a net... Vágjunk is bele a közepébe, következzen egy komment doraltól.Hát én is tudnék mesélni. 3 gyerekemet neveltem otthon, és amikor vissza szerettem volna menni dolgozni fél évig olyan…..
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..
Tesco4you (törölt) 2009.02.10 18:07:18
@Pók: Latom te vagy az aki felfogta hogy mirol van itt pontosan szo.

Hat kozlom a kedves versenyzokkel, hogy ha mar egyszer volt ilyen bajod es vissza lehetne csinalni, akkor meg a 0.00000000001% eselyt sem adnad meg arra hogy megint ilyen bajod legyen.

2003-ban ~630 beteg volt Mo-n, abbol az egyik en voltam es most visszajott megint. Nem a masik oldalra, mert a lehetosegek tarhaza eleg magas. Szoval meg nem tudom hogy hol novekszik a "csemetem" de valahol novekszik az biztos. BetaHCG emelkedik es az egy noi hormon nem ferfi.
Szoval lep/tudo/vese/maj/here eddig fasza nem ott van, valahol mashol. Talan Agy? Nem tom meg ok sem sajnos :((

Szoval
lof@szt a seggebe annak, aki baszik az egeszsegere es hulyere fuvezi vagy barmi mast csinal onmagaval, majd megtudja hogy mit vesztett, ha esetleg belekerul abba a 600-800/ev statisztikaba. (mert csak 0.11% vagy mi) Faszkalap.

A kemoterapia nagyon fasza dolog, csak az ellensegemnek kivanom. (meg annak sem)

Ja es persze mar elertem az 5 eves tulelest is hu de fasza! Miutan statisztikailag egeszseges vagy kozlik veled hogy baszki megint szar a verkeped.

Persze semmi gond, mert a doki mondta hogy ezt megfogjak es jol leszek, mert megint meg fognak kemozni.

Na fasza 3-4 kemo az kb. 3.5 honap kezeles, ami annyit tesz, hogy 3/4 ev hanyingerrel eltoltott nap. Reggel kb. 1.5-2 orat jol vagy utanna az egesz nap egy kib@szott pokol.

Ja es kihagytam a muteteket az elsonel a heredet veszik ki, amelyik beteg es ha a doki ugy dont hogy kell a masodik mutet is akkor a gerinc mellol a nyirokcsomo lancot.

Az elso egy feloras mutet altatas nelkul.(nem nagy gaz csak lelkileg, mert elveszted a hered es meg nem igazan fogtad fel, hogy ebbe biza bele lehet halni )

A masodik egy kb. 6-7 oras mutet felvagjak az egesz hasfalat elol. A beleidet kirakjak melled az asztalra kozben locsoljak, hogy ne huljon ki.(nemetorszagban futik az asztalt nalunk locsolnak kancsobol melegvizzel) Majd a gerinc mellol (igen hatulrol) kiszedik a nyirokcsomokat, amire at szokott terjedni a rak. A nyirokcsomok a fo utoerhez kapcsolodnak ezek tisztitjak a vert, meg csinalnak meg egyeb fontos dolgokat is nem tom mit pontosan nem vagyok orvos.

Nekem kilencet vettek ki es kettore at volt terjedve. Ha nem pusztulsz bele a mutetbe, mert hogy is mondjam eleg nagy mutet, akkor utana csak a hasaddal lesz gond. Kb. 1.5 ev mire a hasfalad teljesen meggyogyul es nem faj amikor felulsz.

Az ágybol valo felkeles egy muveszet csak kotellel ment az elso 2-3 honap, es vagy 1/2-3/4 ev mire ki tudsz egyenesedni ugy huz a hasfalad. Ha ezeken tul vagy, utanna jon a minimum 3 adagos kemoterapia. Nekem csak annyit kellett kibirni, mert volt masodik mutet, amugy 6 kemo jatszik.

Miutan osszeszorult a gyomrod es elgondolkodtal kozlom veled, hogy ez finom oldala volt a sztorinak mert ezen en atmentem es nem mondtam el mindent, mert igy is tul hosszuuuuuu. Te meg csak elolvastad az semmi ahhoz kepest.

Nem a fuvon fog az eszed jarni, hanem azon hogy mi a f@szt csinalj, hogy jobban legyel es hogy TULELD.

Ja en csak cigiztem nem fuveztem. (de mar azt is nagyon banom, bar soha ne tettem volna)

Csak egy jotanacs, elj egeszsegesen!

Apropo a maradek 10% belehal. Es nem penz kerdese, mert az angol snooker bajnok ebbe halt bele par eve es neki eleg sok penze volt, csak nem hasznalt a kezeles.

Kellemes tovabbi napot!
Nem egy film van, ami motorokról vagy motorosoknak szól, esetleg egy-két jelenet erejéig felbukkan benne valamilyen kétkerekű. A legtöbbjükben csak egy tárgy, szimpla közlekedési eszköz, rosszabb esetben a gonoszság szimbóluma valami rettenet zs-kategóriás filmben. Arra, hogy olyan…..
2009. Magyarország. Budapest, XIII. kerület. Házibuli van, jelen vagyunk kb 25en, jó a hangulat, talán picit hangos a zene. Szomszéd jön, panaszkodik, halkítunk. Aztán legközelebb rendőrség jön. A házigazda és egy haver kimennek beszélni a rendőrökkel, a beszélgetés közben a…..
Tesco4you (törölt) 2009.01.31 10:21:56
Na ez szep, gratulalok az osszes hozzaszolonak, akik keptelenek felfogni amit valaki leir.

Az orszagban semmi nem valtozott es pont ez a lenyeg.

A kommentezok 3/4-nek fingja sincs hogy mi van kulfoldon, mert a repterig meg eleteben nem jutott el, hogy lassa mi van tenylegesen kint.

Anglia: A het 7 napjabol atlagban 4-5-ot vegigbuliznak a fiatalok. Enekelnek, pialnak es senki rajuk sem baszik.

Rendort hangos zene miatt senki nem hivja ki.(lehet nem is jelentik fel egymast az emberek, mert nem komcsi besugok)

2 honapja a szembelevo szomszednal buli volt es osszevesztek egy csaj miatt nagyon durva volt a szitu mar felig verekedesbe ment at a dolog. Kijottek a rendorok es a kovetkezo tortent:

Az embereket lecsillapitottak minden eroszak nelkul, pedig meg a rendor szeme lattara az egyik fel szemen kopte a masikat ugy hogy szerintem a rendor is kapott egy keves permetet, majd megfejelte a masikat.(ezt mar nem latta a rendor) A balhe kb fel oran at tartott.

Senki nem lett elverve, senki nem lett bevive a kapitanysagra es a vegeredmeny nyugalom volt.

Ettol 250 evre el vagyunk maradva, mert az emberek vereben van a geciseg es a kotekedes minden szempontbol.

A sok suttyo fel sem fogja amit olvas egybol a szerzo a hibas: "minek halgatsz zenet es kulonben is miert elsz!" A dolog lenyege nem ez volt, hanem a rendor amit csinalt!

Hat errol ennyit. Anglia!!!!! ott tenyleg szabadsag van es nem fog baszogatni senki foleg nem a hinfitarsaid, akik a legjobban irigyek rad, ha nem egy szokol radiot hallgatsz 0.5W-al.

Ja es ha rendort latsz akkor nyugott vagy es nem osszeszorul a gyomrod hogy megszivat valamivel. Persze penzgyujtes sem folyik az ut szelen koltsegveteskiegeszites gyanant.(meg sajat zsebre, havi megelhetes kiegeszitesere)

Persze senki nem korrupt ezt kivetel nelkul mindenki tudja 0-100 eves korig.
Ahogyan azt a mindenki által ismert, ősrégi magyar közmondás is állítja, nincs karácsony összeesküvéselmélet nélkül. Ennek égisze alatt mai posztunkban egy állítólagos amerikai katonai kísérletről számolunk be azon olvasóinknak, akik a karácsonyfa díszítése előtt…..
Tesco4you (törölt) 2008.12.24 15:08:06
@Zzoorroo:

Tok igazad van az osszes blog tele van f@szjankokkal, akik csak csesztetik a tobbieket. Persze semmit nem tud, de azt kurv@ra. Polihisztor mnindenki! (Subbara az ilyennel)

Mondjuk az atom bomba dolog tenyleg "gaz" egy picit, mert abban Teller Ede baratunk szervesen reszt vett, de mindegy mert senki es semmi nem tokeletes. Pont az o tanacsara nem epitettek olyan atomeromuveket amerikaban, mint ami csernobilban felrobbant.

En tovabbra is olvasni fogom ezt a blogot, mert erdekes.

Egyebkent Boldog Karacsonyt mindenkinek!
Alig telt el pár nap azóta, hogy egy iraki újságíró cipővel megdobálta George W. Busht, máris flashjáték készült az incidensről. Ez a gyorsaság már sejteti, hogy a Bush’s Boot Camp nem egy nagy dobás (legalábbis nem akkora, mint az iraki újságíróé). A leköszönő…..
Nemsokára berakjuk hírbe, ha egyszer rendben, az ügyfelek alapos megfingatása nélkül ér célbe egy Wizzair-járat. Most még nem ez a hír. Gábor tapasztalt skandinávszakértő, mégis megkísértette az istent és Göteborgból Wizzairrel akart Pestre jönni. Persze megkapta a magáét, az…..
Tesco4you (törölt) 2008.12.16 07:42:56
Sima jegyvásárlásnak indult, de a Naiv Ügyfél váratlan húzással szinte oknyomozó irányba vitte el a posztot. A dolog úgy kezdődött, hogy Kutyavacsi karácsonyi ajándéknak jegyeket akart venni az Aquqworld nevű új budapesti mega-élményfürdőbe. Kiderült, hogy egyáltalán nem…..
Tesco4you (törölt) 2008.12.15 17:50:37
Emberek ez tenyleg ennyire bonyi?

Banyek tobb talicska loveval tartozik a ceg, aki a csudaparkot epitette, orosz allamadossag, meg ilyenek, hu-ha!!

Szoval ha igazan korrekt lenne a dolog akkor minden magyarnak ingyen kellene hogy legyen a belepo. :)

Szoval a lustak es a gyengebbek kedveert.

Link:

www.mno.hu/portal/260789

es keress ra a "Tér és Forma Rt." szavakra (ctlr billentyu + f billentyu) a 30 millio dollaros resznel fogod megtalalni. Na ebbol epult a park minden bizonnyal.

Mehetsz furdeni, de elotte zuhanyozz le, ha ez nem volt eleg hidegzuhany. :)
 Nemrég írtam a tanárverésekről egy posztot, s meglepett, hogy a viszonylag kevés hozzászóló közül többen is megemlítették, hogy őket bizony a tanárok verték diákkorukban. Én nem gondoltam, hogy ez ilyen általános jelenség volt, merthogy engem is jó párszor megvertek, de…..
BKV figyelő kolléga találkozott az adománygyűjtés eme eredményes módszerével Tesco-ban. Azért a másik oldalon is gondolkozzunk el kicsit: ki az, aki egy noname pénzgyűjtőbe képes egy fillért is beledobni?A Tétényi útnál nyílt Tesco Expresszben fényképeztem szerda este. Egy kis…..
Tesco4you (törölt) 2008.11.28 10:13:39
Márti szerint mág az ovik is eladják a mobilszámainkat, de az nem akkora baj, mint amikor a mobilszolgáltató alkalmazottja teszi ezt. Legutóbb ugyanis talán ez történt, nem sokkal a költözésük és a száma titkosítása után megint megtalálta egy telemarketinges, aki még a címét…..
autózz! Fölösleges a téli gumi? 2008.11.26 08:19:00
Őszintén bevallom Ede levelének olvasása közben többször furán összeráncoltam a szemöldökömet, mert nem nagyon értek egyet azzal, hogy a téli gumi csak fölösleges marketingfogás. Azzal sem értek egyet, hogy miért is kéne hússzal mennünk nyári gumival télen, ha ötvennel…..
Tesco4you (törölt) 2008.11.26 10:49:38
En nekem mindig olyan gumi volt az automon amilyenre eppen futotta. Soha a kib@szott eletben nem volt balesetem emiatt.

A sok okoska aki itt ugat hogy az nagyon kell meg hu b@zmeg milyen fontos, csinalja a baleseteket az utakon, mert azt hiszi hogy a kurv@ jo autoja a jo fasza tele gumijaval + abs majd megallitja a jegen + havon. Hat egy lof@szt fogja.

Nekem good year gumik(400£ a negy darab) vannak a mondeomon es pont ugyan ugy megcsiszik mint barmi mas, ha jeges + havas az ut. Cseszheted a full jo gumikat, ha egy allat vagy es ugy vezetsz mint egy barom.

Regen a ceges automon volt teli gumi es sikerult vele megcsusznom. Ez tisztan uzlet mint minden mas.

Persze az igaz hogy a tukor sima 250/45-s gumi rossz valasztas telre, mert elindulni sem lehet vele. De hogy egy jo esogumival el lehet lenni telen is az tuti, csak nem mindegy hogy hogyan vezetsz.

Forma 1 na hagyja ma! Eszetlen hulye 300-al mennek jo hogy szamit milyen gumi van rajta, na de 50-nel.
Újabb szupergyors válasz érkezett Szentgotthárd polgármesterétől a Borhotelben éjjel kifagyasztott vendégek panaszára. Leveléből ugyan nem igazán derül ki, naiv ügyfél melyik állítása nem felel meg a valóságnak, ellenben megtudjuk, hogy 40 év után most először…..
Tesco4you (törölt) 2008.11.25 15:46:35
Honnan a f@szbol van neki ennyi loveja?
Egy ilyen "keco" siman 150 guriga(min.), nemde?

En tenyleg nem vaok mar egy fiatalka, de azert az mar komoly, hogy abbol a keveske pizbol ilyen faszan tud sporolni!

Persze ilyenkor jonnek a kiutalt kecok a rokonoknak, majd kiad alberletbe(es elosszuk a let), meg fold ahova az uj Tesco-ka epul meg ilyenek, nem?

Vegul is sejtem hogy mibol van nekije, csak az a baj hogy irigylem, mert nekem nincs. Hogy lehetnek en is polgarmester akarhol, barhol?!

Ja persze a vagyonnyiltakozatban senkinek sincs semmije, csak neha egy fel onkormanyzati lakas es az is csak mint tarsberlet. :))
A következő levelet egy igazi macsó írta, aki megmondja a tuttit, aki elmeséli nekünk, hogy ő hogyan használja a netet Casanova-át megszégyenítő számú kalandjainak abszolválására. Ráadásul még tanácsot is ad a nőknek, hogy mi a lényeg egy igazi férfi számára!Nálam a net a…..
Tesco4you (törölt) 2008.11.25 15:10:00
Krisztiánnak üzenjük, hogy a helyes válasz az lett volna, hogy felhívja a redőnyjavító szaki figyelmét az internetes reklámozás üdvözítő hatásaira, azon belül is nyilván a Homár 480 pixel széles, kiemelt szöveges felületére, amennyiben nem adja vissza sürgősen a szomszéd…..
"Nem is olyan szar, ha tudod, hogy másnak legalább annyira" sorozatunk újabb tagja azt mutatja meg, hogy a szerencsétlen Magyarország elé állandóan bezzegpéldának állított Írországban még rosszabb banki ügyfélnek lenni, mint itthon. Egy példa nem példa, de azért jól…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Tesco4you (törölt) 2008.10.22 16:03:39
Az a nagy gond hogy az egesz egy hatalmas baromsag! "Fel" Szlovakia kint van Angliaban es ok is ugy mint ahogy mi, itt kint gyujtenek!!! Teszem fel a kerdest annak a nagyokos, rasszista, Magyarutalonak hogy miert vannak itt ha olyan baromira jol megy nekik????

Az egesz csak egy figurazas es az emberek felrevezetese.

Csak egy pelda: A Bulgar ismerosom azt mondta hogy Bulgariaban azt mondjak es ez az elterjedt, hogy a Cseheknek meg a Magyaroknak megy jol. Most akkor mi van? Mondenki kapja a mediabol a sok fals infot. A Bulgar gyerek(egyetemista es mar nem fiatal) azt hitte hogy MO.-n majdnem olyan eletszinvonal van mint Angliaban. Persze ezek utan tajekoztattuk hogy nem egeszen.

Szoval csokoltatom a Szlovak okoskodast, de miert botlok leptem nyomon egy videki kisvarosban is Szlovakokba, ha olyan jol megy nekik, ja es persze mi meg
elb@sztuk. Vajon hanyan lehetnek Londonban?

Beszeltem eleg sok Szlovakiai Magyarral itt kint es nagyon gaz a Magyarutalat. Borzalmas lehet igy elni ott.
Itt az Angolok utalnak minden kulfoldit, de legalabb innen, majd egyszer haza lehet menni. Oket viszont otthon is utaljak es ez nagyon gaz.
A Fovarosbol fogalma sincs az embernek arrol, hogy mi folyik a kornyezo orszagokban korulottunk.

Talalkoztam mar Romanokkal is es hihetetlenul sutyu es utalatos volt majdnem mind. 2 perc beszelgetes utan jon a szoveg hogy miert van ennyi Magyar a jo "oreg" 1 millio eves Roman foldon. Meghat kulonben is miert mondjuk, hogy az valaha is Magyar fold volt. En sose kezdtem el errol beszelni, mindig ok hozzak fel.

Na errol ennyit.
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
Tesco4you (törölt) 2008.06.05 00:55:58
Nem is hittem volna hogy van ilyen, ha nem a sajat szememmel latom!

Az elso hozzaszolas +1000 felett amit elolvastam az arrol szolt, hogy ket hazank ifju viteze szapulja egymast.

Na ezek vagyunk mi,
b@sztassuk csak egymast ahogy kell!

Ez kib@szott szomoru, de nagyon akar melyik blogot olvassa az ember csak a b@sztatas meg az okoskodas megy!

Az hogy amirol irnak az off topic vagy temaba vag nem szamit. Olvashatatlan az egesz.

Megyek is eszek egy jo kis parolt zoldseget.
Joccakat!!

Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
Webisztán Élőben, a Marsról 2008.05.25 22:58:00
A Ustream élőben közvetíti a weben Phoenix szonda Marsra szállását. A két bolygó között kábé 20 perc a kommunikációs csúszás. Maga az esemény kábé 7 perces lesz. Az eseményt a NASA is közvetíti persze, Twitteren is (twitterezők kommentjei itt). De a Second Life-ban is nyomon…..
Tesco4you (törölt) 2008.05.26 01:58:32