Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anita2626

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kifőzde Csirkemell pástétom 2011.04.27 06:00:00
    Szeretem a különféle húspástétomokat (pâtéket, relisheket), mert sokoldalúan felhasználhatóak. Melegen ebédre/vacsorára körettel, hidegen salátákhoz vagy szendvicsekbe, vagy akár hidegtálakhoz is használhatjuk. Remek alternatívája lehet felvágottaknak és más…..
Elérkezett az idő, hogy újra egy levest készítsek. Kicsit hasonlít a raguleveshez, de több gombát kell bele rakni, így sokkal erőteljesebben érződik az íze. Szerintem nagyon finom lett, érdemes kipróbálni!!Hozzávalók:-23-30 dkg csiperke gomba-egy kis fej vöröshagyma-2 evőkanál…..
30 dkg shiitake gomba (friss)maréknyi királyrákrizstésztafőzőtejszínsó, bors, petrezselyemolívaolajFőzőedényben felhevítünk egy kevés olívaolajat, rátesszük a shiitake gombát felöntjük kb. 2 dl főzőtejszínnel és pároljuk, mikor kezd megpuhulni a gomba, hozzátesszük a…..
A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőÁllandóan folyik az orrod, de túl akarod élni a szezont? Tudjuk, hogy számodra ilyenkor több a bosszúság, mint az öröm. Ezért utánanéztünk, milyen ételek segítenek, és miket kell száműzni a konyhából.…..
Imádom az eperszezont! Ilyenkor muszáj enni minden nap, mert, ha vége lesz ennek a pár hétnek, akkor megint egy évet kell várni rá. A legegyszerűbb  tejszínhabbal telefújni, és úgy enni, vagy akár minden nélkül csak úgy magában bekapdosni a szemeket. Most a tejszínhabos…..
Számomra az igazi olasz konyha megtestesítője ez az étel. Nem, nem a trikolor miatt :) Hanem azért, mert az én olvasatomban az olasz konyha egyik fő jellemzője, hogy minden nagyobb hűhó nélkül, egyszerűen a kiváló minőségű, friss alapanyagok felhasználásával készítenek…..
  Nem árt már most felkészülni a nagy melegre (fő az optimizmus!!), így most egy igazán üdítő szörp receptjét osztom meg veletek. Tavaly nyáron is sok limonádé készült nálunk citromfű, menta és néha gyömbér hozzáadásával, de idén úgy döntöttem, jó lenne mindezt…..