Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D.S.K.

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Laci hagyta magát telefonon rábeszélni egy éves hűságnyilatkozattal a legnagyobb UPC-s internetcsomagra, aztán nézett, hogy az nem annyiba kerül, mint az előző. Talán azért túléli:A UPC egyik marketingese egy szép napon azzal keresett meg, hogy hűséges, jól fizető ügyfelük…..
D.S.K. 2011.09.07 12:34:51
@estrella negra: Köszi, erre nem gondoltam. Arra viszont igen, hogy ha felmondja a h.időn belül, ő fog fizetni ennyit az UPC-nek :-)
Judit első és vélhetően egy ideig utolsó utazási irodás kalandjából kiderül, hogy mindehol minden szoba a tengerre néz, "de a közvetlen tengerre való kilátást egyes esetekben természeti vagy építészeti képződmények akadályozhatják." Azt hiszem ebbe a fél mondatba…..
Andráson egyre több havi, állítólag elmaradt díjat szeretne behajtani a Holmes Place luxuskonditerem. Minthogy sokat utazik, a tagsági szüneteltetése alapfeltétel volt, mielőtt szerződött velük. Később mégis megpróbálták beszedni a külföldön tartózkodása alatt…..
D.S.K. 2011.09.06 10:53:44
@CatMother: Nem arra gondoltam, hanem az, hogy leírja, honnan jött és mi volt. Ki nem sz..ja le? Sok poszt ilyen lényegtelen dolgokkal kezdődik, hogy "éppen a kedvesemmel csináltam ezt-azt, meg ünnepeltem, 6 óra magasságában, stb....", közben kiderül, a probléma az, hogy a pármai sonka sima pulyka gépsonka.
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
Egyszerű szerintem a válasz is RaveAce kérdésére, amennyiben nem változott az utóbbi időkben az érintett helyszínen a táblázás, mostanában már ritkábban járok arra. Sokszor inkább azt tapasztaljuk, hogy a lakott terület határa messze az utolsó ház után van, így ez jó…..
Obligata minden kudarc ellenére évekig próbálkozott az Opel Gombosnál, hogy egyszer úgy igazán megjavítsák az Astráját, de most feladta a harcot:Évek óta az Opel Gomboshoz hordom az opel astrámat, úgy még sosem hoztam ki javítás után a szervizből, hogy tökéletesre sikerült…..
A cím után leszögezném, nem a helyenként táblával is jelzett vadveszélyről van szó. Volt már korábban posztunk, amikor a leállósávon előrenyomulókkal foglalkoztunk. Ez nemcsak azért veszélyes, mert belerohanhat egy lerobbant autóba, hanem mert sávelhúzásos terelésnél…..
Richárd és barátnője a Pannon Volánt választották utazásukhoz, a sofőr azonban nem örült a fizető utasoknak. Nyilván nehezebb kormányozni, ha plusz két fő utazik a járművön.Történt a héten, hogy egy fárasztó délelőtt után, úgy döntöttünk párommal, hogy haza indulunk.…..
Vajon tényleg elég egy rendszám bediktálása ahhoz, hogy valakit bemártsanak egy baleset okozójaként és a kárt simán kifizessék a biztosítása és bónusza terhére? Ilyen alapon nagyon könnyű lenne egy sérült autót "nekem tolatott" jeligére más kötelezőjére…..
D.S.K. 2011.07.25 08:32:22
Az RTL tegnap esti Híradójának szerkesztője vagy beteges vonzalmat érez a bűnügyek és tragédiák iránt, vagy annyira nem történt semmi az országban/világban, hogy nem tudta mással kitölteni a 35 perces műsor első 20 percét, mint ártatlan vidékire törő kommandósokkal,…..
D.S.K. 2011.07.22 12:17:42
@mrasid: "hogy kik és miért adták oda". Ezt kifejtenéd nekem bővebben, mert nem mélyültem bele a témába. Vagy valami összeesküvés volt különböző érdekcsoportok között, akiknek a nép teljes lebutítása és a figyelemelterelés a célja?
Engem aztán formálhat a média, szerencsére rádiót sem hallgatok, nincs rám nagy hatással egyik adó sem. De ez én vagyok...Persze
D.S.K. 2011.07.22 12:27:01
@Urban Gorilla: ""Nem kötelető nézni", egy nagy ál-entellektüel, sznob butaság,"- ezt az állításodat cáfolnám, mert lehet úgy este eltölteni az időt, hogy ne nézd, amit nem akarsz. Mivel ismerem (korábbi tapasztalatok)a kereskedelmi bulvárcsatornák színvonalát, oda sem kapcsolok. Sőt, sehova nem kapcsolok, a tévémen van egy ogyan gomb, hogy "Media P.", azt nyomom meg, beindul egy 1,5-es HDD, és azt nézem meg, amit kiválasztok magamnak. Persze ebből nem tudom meg, kire törtek rá aznap a kommandósok, de legalább kevesebb bulvárszennyet kapok. Most lehet vitatkozni, hogy mit nézek helyette a HDD-ről, de azt én választom, az kicsit más kategória.
D.S.K. 2011.07.22 12:30:00
@MosoMasa: Ez így van, egyet értek veled. Sőt, azok a hangsúlyok, amit megtanítanak nekik, hogy fokozzák a feszültséget.
Kevés emberrel találkozott a Homár, aki azon akadt ki, hogy nem engedik részt venni egy 50 ezer forintos termékbemutatón. Marianna mondjuk először csak a wellness részét hallotta az ajánlatnak, aztán viszont meglepődött, hogy a szervezők szerint túl fiatalok ahhoz, hogy bedőlnének…..
D.S.K. 2011.07.21 14:02:56
@gelsystem: a 43.900 két főre vonatkozó ár, vagyis ez derül kia levélből.

"Hétköznap 2 fo részére 43.900 Ft-ért"
Természetesen Maldív szigetek..
D.S.K. 2011.07.13 10:02:35
@Radnóti Bori: hát az angolnyelvű wiki szerint: "Maldives has no hills, but some islands have dunes which can reach 2.4 meters / 8 feet above sea level".
Természetes geológiai magasságról van szó, az tény, hogy a fővárosban van egy-két magasabb épület. Jártam arrafelé....
D.S.K. 2011.07.13 11:29:37
@oázis: A képek láttán most több kedvem lenne leruccanni Francia Polinéziába, LA-ből csak egy "ugrás" az egész.
Különben nincs semmi új hír, az ügyvédeim dolgoznak keményen a pénzükért. A végén én leszek, akit meg akartak erőszakolni!
Napi autós posztunk szerencsétlenül járt alanyának készséggel cserélte le az Opel Maxabo az alkatrészt - a baj csupán annyi, hogy nem azt, amelyiket kellett volna. A többszörös ráfizetés ellenére a cég a megbánás legkisebb jelét sem mutatja.Történt ugyanis, 2011 áprilisában,…..
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
D.S.K. 2011.07.07 13:35:03
@elwood: fáradj el a helyi önkormányzathoz az aranyeres tintahuszárokhoz, és kérj birtokvédelmi eljárást. Ugyan lófasz sem fog történni, de legalább tettél valamit.
Bent két óra után végül a tűzoltók szabadították ki a liftből, miután a szakbrigádnak nem sikerült:Munka vége, chill and relax. Gazdagréti panel, lift, negyedik emelet. Gomb megnyom, indulunk, gyorsulunk, megyünk, lassulunk, megállunk. Liftajtó krr. He? Megnyomom tenyérrel... Az…..
Subba Meki plank 2011.06.29 14:03:00
Stíl! Állítólag a mai Tények-ben (TV2) látható lesz egy anyag a Budapest Plankerzről és a planking hazai helyzetéről, akit érdekel (és az is akit nem), feltétlenül nézze meg!  Aki már nem bírja ki estig, azoknak itt egy fasza anyag a témáról és az őrület hazai…..
Az elmúlt hetekben többször előjött a zebra téma, G B is ezzel kapcsolatban küldött nekünk egy levelet. A cím az Ő érdeme, de szerintem találó, és passzol a témához.Most olvastam a szegedi zebrás sztorit, gondoltam megírom én is a minapi élményemet. Nos. Krisztina krt.,…..
Sziasztok!   Mindig szörnyülködve olvasom a blogot és rengeteg olyan poszt volt már, ahol teljesen padlóra kerültem mások tragédiája miatt. Nekik sok erőt kívánok, hogy sikerüljön csak a szépre emlékezniük. Az én sztorim nem tragikus, viszont annál kellemetlenebb volt…..
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
D.S.K. 2011.06.21 12:55:10
Őszintén szólva erről a helyről indult az egész sorozat ötlete, mert pár éve olyan reggelit ettem itt, hogy azóta is emésztem. Jó volt az íze, benne volt minden, aminek bele kellett kerülnie, és olyan laktató volt, hogy délutánig nem éheztem meg tőle. Delejes étel a Stex Alfréd…..