Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falconup

18 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1976. The Human Fly, azaz az légyember egy alacsonyan szálló DC-8-as tetején állva repül el a nézők előtt...
falconup 2014.08.19 04:04:35
@butyko: Vadászkép az is ahol Erzsébet a férjével egy tigris teteme előtt pózolnak :D Itt erről van szó.
A múlt heti feliratnál annyira bekómáztam, hogy "asse tuttam", melyik részt fordítottuk. Aztán meg persze szabadkozhattam. Ezért aztán most sokkal jobban odafigyeltem a címválasztásnál, nehogy bárkit megkeverjek. (Bár lehet, hogy már az is gyanút ébreszt, ha véletlenül eltalálom…..
Mielőtt belevágnánk, először is szeretném megköszönni azt a rengeteg támogatást, amit a 4. rész kiposztolása után kaptam tőletek. Három olvasómtól is kaptam könyvajánlatot (mármint kölcsönadásra, nem úgy, mint J.K. Rowling :D), kettőtökkel találkoztam is, és annyi…..
FIGYELMEZTETÉS! Még soha nem írtam olyan posztot, ami szerintem korhatárosnak minősülhet, de most előre szólok, hogy ezt a fejezetet – mivel a benne levő szöveg és néhány kép egyesek számára felkavaró lehet – gyengébb idegzetű olvasóimnak, valamint 16 éven aluliaknak nem…..
Sziasztok! Akkor jöjjön az új rész, unalmas hétfő reggeli melóhoz, előadáshoz, körúti és autópályás dugóhoz! :D Ott hagytuk abba, hogy a Lusitania felkészült a még ki sem tört háborúra; előkészítették a fegyverzetet, megrendelték az ágyúkat. Az átalakítások…..
falconup 2014.02.14 12:11:54
@walter sobchak: Félre ne értsd, a cliffhanger-t nem rosszból írtam, csak teljesen belelendültem az olvasásba és paff vége lett. Ez olyan igazi szezonzáró hangulatot ébresztett bennem, hogy most várhatok 3 hónapot a történtekre. És sürgetni sem szeretnélek ezzel, inkább megköszönöm, hogy ennyi időt rááldozol egy ilyen jó minőségű munkára. Élvezet olvasni az írásaidat.

Viszont beszereztem egy Lusitania-ról szóló dokumentum filmet, de addig nem vagyok hajlandó végignézni, amíg véget nem ér a sorozatod :D Utána érdekes lesz összehasonlítani.
Cikkünk nagy port vert fel, ideje egy kicsit csillapítani a kedélyeket és eloszlatni egy-két tévhitet. És telefonáltunk is! Az Égéstér 104. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
falconup 2014.02.07 12:22:07
@kerokaa: Ez engem is érdekelne vagy egy egy bocsi ezen a héten nem lesz! Már tikkelek az eheti adag hiánya miatt :D
HamPLÓ A Doctor Who és én 2013.12.05 13:00:00
Nem tipikus dolog Magyarországon Doctor Who rajongónak lenni, hiszen a sorozat nálunk a rétegműsorokat szolgáltató csatornák kínálatához képest is rétegműsornak számít. Az persze érdekes, hogy annyi angol sorozat (Forsythe Saga, Alfa holdbázis, Aprodité öröksége, Ki fizet a révészt, Halló, halló,…..
A mai napi Enn szösszenet: - Én már volt, hogy olyan szinten beszéltem németül, hogy angolul gondolkodtam...
Húsevő-Virág Óda a Durexhez... 2013.04.24 16:47:29
Érdes istenem!..
Én tudom sajnálni a szegényeket, akik annyira lecsúsztak, hogy az utcán kell élniük és kéregetni. De mostanában egyesek annyira szemtelenek lettek, hogy az emberből minden jóérzést kiölnek, még az igazán rászoruló és a segítséget megérdemlő társaik iránt is. Az, hogy nem…..
Gyakran előfordul sajnos a művészet világában, hogy az alkotók keze meg van kötve. Sokszor ül a nyakukra az eladhatóság minden fölöttiségét hirdető céges ember, aki nem hagyja a művészeket tenni a dolgukat (ez filmek esetében a leggyakoribb), vagy csak pusztán döbbenetesen…..
Javában tart a német rali, a világbajnokság 9. futama, melyet nagyon nagy valószínűség szerint 9. alkalommal nyer majd meg Sebastien Loeb. Ha csak nem történik vele bármi váratlan, akkor szinte esély sincs arra, hogy bárki más nyerné a futamot. Martin Prokop, ha nem is az abszolút…..
Húsevő-Virág 40 lépés program 2012.08.24 00:10:47
Mai bejegyzésem témája a szelektív hulladékgyűjtés. Nem vagyok egy megrögzött környezetvédő, inkább egy jó közepes átlagembernek szeretném magamat gondolni. Itthon több utcányit kéne a műanyagos, üveges vagy a fémdobozos kukáig megtenni, úgyhogy a relatíve kis termelés…..
Mi az, ami nem hiányozhat a Doktor kedvenc ételeiből? Hát, a Tard-íz! De "komolyra" fordítva a szót, kevés kúlabb crossovert tudnánk elképzelni, mint egy Doctor Who - Star Wars változatot. A Doktor fenomenálisan el tudna játszadozni egy afféle wibbly-wobbly fénykarddal, bár, hogy…..
Szerintetek mi a legdühítőbb ami egy esküvőn vagy egy temetésen rendszeresen elő szokott fordulni? Igen az, megszólal egy telefon. Pénteken esküvőre voltunk hivatalosak barátnőmmel, amit relatííve szűk körben lett megtartva a Havihegyi templomban. Már a szertartás kezdete előtt…..
Húsevő-Virág Pálma 2012.07.27 12:05:59
Mindig is szerettem volna valami festéssel feldobni a szobám falát. Ez mindig az aktuális hangulatom szerint változott. Fiatalabb koromban biztos odáig lettem volna egy hatalmas Tankcsapda feliratért, aztán ezek az idők szép lassan elmúltak. Nem olyan régen egy kedvenc csapatomra utaló…..
Húsevő-Virág M&M'S logika 2012.07.20 00:23:00
Barátnőmmel egyetemben az életünk elég fontos részét képezi a társasjátékozás, ami egy kissé szürreális formában szivárgott át más területekre. Történt ugyanis, hogy vettünk egy csomag M&M'S utánzatot a Lidl-ben és szerintem mindenki fejében megfordult már a kérdés,…..
falconup 2012.07.23 21:08:30
@EnnVirág: Köszönjük ENNmese! :)
Bunkóóu ..
falconup 2012.07.22 12:12:19
SF.blog Álomháború - filmkritika 2012.07.05 13:00:00
Zack Snyder legújabb filmje, a 2011-es Álomháború eléggé szélsőségesre sikeredett. Az emberek két táborra szakadnak a filmet illetően: az egyik tábor a vontatottsággal, unalommal jellemezné a filmet, míg a másik egy teljesen jól felépített akció - fantasynak kiáltaná…..
Egy szimpla társasjáték élvezete nem követeli meg a közös érdeklődési kört egy baráti társaságtól. Ennek ellenére a játékgyártók igyekeznek minél több tematikus készletet a piacra dobni, hátha így sikerül bevonzaniuk az adott téma  rajongóit is. A scifi fanokra pedig…..
Kell szereznem egy települést, amit kényem kedvem szerint átnevezhetek. Ezután elkeresztelem a helyet Jed-re és átjelentem a lakcímemet. Innentől fogva elmondhatom magamról, hogy Jedi vagyok! Mi sem egyszerűbb.....
Húsevő-Virág Cylon szombat! 2012.04.03 08:08:00
Vasárnap reggel: Tegnap megittam egy csomó fekete teát (3dl lapsang souchong, 3dl english breakfast, 6dl assam) és 2 kv-t, úgyhogy pörögtem, mint egy zárlatos Bíró Ica. Most éppen a következő lapsangot szürcsölgetem, mert kelni kell és viva la coffein! Szerintem, ha most fedeznék…..
..
Húsevő-Virág Party arc! 2012.03.27 11:39:00
Tibi tegnapi születésnapján sikerült Torres Dani siralmasan felénekelt Tankcsapda - Mennyország Touristjára hamisan karaokezni.... Élni tudni kell XD..