Regisztráció Blogot indítok
Adatok
styal

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már sokan rebesgették azok közül, akik a képek készítésében részt vettek, hogy meg fogok lepődni, hogy milyen hihetetlenül színes és élénk világot vizionált Tomcsányi Dóri a 2011-es Color Project névre keresztelt kampányképeihez.Talán azért meglepő ez, mert a Kepp Showroom…..
Június közepe van, így a vásárlásmániások -köztük én is- tudják, hogy naponta érdemes figyelniük a kedvenc üzletük kirakatát az árulkodó százalékjelekért és óriási SALE feliratokért, ugyanis mostantól naponta várható, hogy egy-egy márka elkezdi a tavaszi-nyári…..
Ezek az első kismama polók amik nagyon tetszenek. Általában nem kedvelem a feliratos, "cukizós" dolgokat, de egy kismamának kénylemes dolgok kellenek, így el tudom képzelni, hogy felvenném ezeket az atlétákat.Egyébként a poszt írása közben jöttem rá, hogy egyetlen…..
OurFashion Cannes 2011 vol.2. 2011.05.18 12:15:00
Már megmutattunk nektek pár ruhát a cannes-i vörös szőnyegről ITT, most pedig jöjjön 3 újabb összeállítás a fesztiválról.Angelina Jolie visszatért a kedvenc sötét darabjaihoz és egy csokoládébarna, vállpánt nélküli Atelier Versace darabot választott, amely látni engedte a…..
styal 2011.05.18 20:46:49
Tegnap nyitott meg, és szombat este 8 óráigvárja a vásárlókat a Coinban az OurStyle Pop-up Store, ahol magyar tervezők (Annaeva, TothBori, Mojzes Dóra, Abodi Dóra, Lokalwear, Vágó Réka, stb) csodás tavaszi-nyári ruhái közül válogathattok. Az itthon is egyre divatosabb pop-up store…..
OurFashion Cannes 2011 2011.05.13 15:32:00
Elkezdődött a filmfesztivál, és persze a hozzá tartozó folyamatos premieráradat, vörös szőnyeges felvonulásokkal egybekötve. Nézzük, ki mit viselt a jeles alkalomra. Nektek melyik színésznő ruhája tetszik a legjobban?Salma Hayeknek már tavaly is bejött a Gucci, idén is emellett…..
Az gondolom senkit sem lep meg, hogy a pink különböző árnyalatai és a fekete csíkozás dominálnak a kollekcióban némi naranccsárgával megbolondítva, hiszen mégiscsak a Sonia Rykielről beszélünk. A párnákból, takarókból és szőnyegekből álló kollekció a lehető…..
1. Az oldalfonat, ami lehet laza, mint Audrináé, vagy szoborszerűen megkomponált mint Rihannáé?2. A pihés konty, amit Camilla Belle-en vagy a Marchesa kifutóján láthattunk?3. Az extranagy tupír, amit Cheryl Cole, Olivia Palermo és Sarah Jessica Parker demonstrál?4. A hajkiegészítők,…..