Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mu Deng

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba divat: Rick Owens '15 2015.01.23 09:25:12
Divat fenegyerek Rick Owens acskólengető kollekciója mindent visz, remélem mindneki ezt fogja hordani, mert, hogy olcsó is. Rick egyébként nagyon jó arc, a kriptaszökevény feleségével, Michele Lamyval együtt röhögik pofán a világot, kúrnak kentaúrokkal és kersik rommá…..
Mu Deng 2015.01.25 19:56:33
   Van még az országban olyan csaj, aki letudja írni a nevét a pinájával? Akkor az küldjön fotót!..
Mu Deng 2015.01.15 16:22:59
Subba Szegény ember L.A Beastje 2015.01.12 14:02:04
A magyar mindenevő balfasz, mocskos, penészes falú szobában bizonyít: És olyan is. :(      ..
Mu Deng 2015.01.13 11:02:49
  A Blikk értesülései szerint Czippán Anett lesz a reggeli Mokka új műsorvezetője a TV2-nél. Czippán a FEM3-ról, a TV2 egyik testvércsatornájáról lehet ismerni, ahol a FEM3 Café nevű élő beszélgetős műsort vezette, de az Aktívban is látható volt már, vagyis nem tapasztalat…..
Hajdú Péter cége vette át az Aktív gyártását a TV2-nél és ez egybe esik azzal, hogy a csatorna úgy vélekedik, Papp Gergő elfáradt az Aktív műsorvezetőjeként, és egy darabig pihenni fog. A Blikk szerint biztos, hogy négy év után eltűnik a képernyőről Pimasz úr, bár…..
Még valamikor két éve ellopták Tóth Vera telefonját a moziban, ami ugye baromira nem érdekelne senkit. A cikk szerint az énekesnő kifakadt a rendőrségre, a Blikk újságírója a rendőrséget is megkereste a kérdéseivel, aztán tegnap megjelent. Ez még mindig nem lenne említésre…..
Mu Deng 2015.01.08 13:05:38
A sztoritól függetlenül: nekem az Andrássy úton lopták el 2 éve nyáron délután 4-kor a nagy értékű, többszörösen lezárt kerékpáromat, a lopást felvette az irodánk biztonsági kamerája, melynek alapján jól beazonosítható az időpont, helyszín, sajnos a két elkövető arca nem. Viszont mivel láthatóan a Hősök tere irányába kerekezett a fickó a bringámmal, bevittem a felvételt a Szinyei Merse utcai rendőörsre, hogy az alapján a nagyfelbontású térfihgyelő kamerák segítségével be tudják azonosítani az elkövetőket, mert arccal a térfigyelő kamerák felé tekertek el (az egyik a biciklimmel, a másik, aki csak "biztosított" a sajátjával.)
4 órát vártam miután a nem fegyveres, gyakorló egyenruhás ostoba kopasz leültetett az üres folyosón. Senki nem ment be sehova, nem is jött ki sehonnan senki, mindössze 3x egy fiatalabb civil ruhás nyomozónak kinéző fickó ment ki az utcára egy fiatalabb civilruhás csajjal cigizni.
Végül megkérdeztem, meddig kell még várnom, mire azt a választ kaptam: "majd szólunk, ha sorra kerül, ne zavarja a munkánkat!" Mondtam neki ismét, hogy van nálam egy felvétel a gépemen, letöltöttem, esetleg a térfigyelő kamerák, meg ilyesmi...Erre kioktatott, hogy a térfigyelő kamerák nem azért vannak, hogy biciklik után nyomozzanak. Nyilván nem, hiszen a tilosban parkolókat figyelik, az Andrássy-Káldy sarkán 4 perc alatt ott vannak, ha hülyén áll meg az ember.
Erre felhúztam magam és elindultam kifelé, mire a portásszolgálatos rámförmedt, hogy mit képzelek, hova megyek? Mondtam, hogy vissza dolgozni, mert szerintem ennek itt semmi értelme. Mire ő (kiabálva): "Ezt nem teheti meg, már felvettem az aatait, szórakozik velünk? Csak úgy ki-be mászkál a rendőrségre?"
Nem válaszoltam, leléptem. Egyébként nem raszta biciklisfutár vagyok (nem mintha ez különbséget kellene tegyen), 40 éves, normálisnak mondott irodai alkalmazott, ennek megfelelő öltözékben jelentem meg.

Szal konkrétan bekaphatják a rendőrök is.
Subba Közben megy a kis buli 2015.01.08 11:45:49
Míg ti toljátok a melódiát, addig a Partyállatok Istene helyettetek is totál kilétbe helyezi magát, hogy megmutassa valójában miben is rejlik a maximális extázis csimborasszója    ..
Ő Brittany Furlan,ha kúrnád, itt a csatornája. ..
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Mu Deng 2014.12.08 11:55:36
@Baaah:

Igen, az a Mező Misi, kár, hogy sokan az alapján ítélik meg, hogy bevállalta pénzért(?) az a műsort, így lassan ciki leírni a nevét, pedig nagyon tehetséges, kiváló zenész.
Miattam különben nézze mindenki a Faktort meg a másikat, csak szerettem volna megjegyezni, hogy pár cover többé-kevésbé eléneklése még nem jelenti azt, hogy valaki zenész vagy énekes lenne. Azt a szerénységet, amivel a Budapest Bár és vendégei lenyomtak egy hihetetlen műsort (és show is volt benne, pont, amennyi kellett, se több, se kevesebb), az egyáltalán nem tettenérhető ezeknek a percemberkéknek a hozzáállásában, ami magasan a képességeik fölé helyezi az egójukat. Jönnek nagy tömegben, egyre többen, egyre szarabbak, és egyre komolyabban veszik magukat.
S mivel ez egy kommentelhető cikk itt, nem is kell, hogy mindenki (vagy bárki) egyetértsen velem.

De amúgy nézd meg őket a Müpában, be fogsz fosni, komolyan! :)
Ez az az adás, aminek semmi értelme nincsen, mert tulajdonképpen már vége az egész mókának - az esti bejelentkezés előtt lement a végső bátorságpróba, már csak az van hátra, hogy a nézők megszavazzák, ki nyerje meg ezt az évadot - ennek megfelelően a szórakoztató faktor…..
Mu Deng 2014.11.12 09:18:26
Igen, ékezet nélkül, emlékszünk, nehogy behisztizzen Mr. Helikopter. A hírt egyébként még nem erősítette meg senki az RTL részéről, még az is lehet, hogy csak pletyka, bár a Borsról nem feltételezzük, hogy ilyet leírna. A BeleValó ugye az a műsor, amit tavaly Csobot Adél és…..
Mu Deng 2014.11.07 12:11:12
A Costa Ricán hamarosan kezdődő Éden hotel-forgatásra igyekvő Berki Krisztián, aki ugye műsorvezető lesz Horváth T69-es modell Éva helyett, a következőket bírta mondani arról, hogyan készül a feladatra: Elkezdtem szoláriumba járni, masszíroztatok és találkoztam a…..
Rájöttem, hogy miért is nem tetszik nekem ez a második/negyedik etap, amiért az alekoszos, vvévás Való Világ sem tetszett (na jó, tetszett), hogy túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész…..
Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért,…..
Március 18-tól új műsorokkal, szignálokkal és hangzásvilággal jelentkezik a Kossuth, a Petőfi, a Bartók, a Dankó Rádió, valamint a Parlamenti közvetítések adója és a Nemzetiségi Műsorok csatornája - írja a mediapiac.com. A megújult hangzásvilág Kovács Ákos…..
Mu Deng 2013.03.12 15:03:11
@kamarti:

Akár egyet is érthetünk.
Full Moon partyról visszatért barát áradozott, hogy mekkorát változott Koh Phangan néhány év alatt, amíg nem járt arra. Fejlődés, építkezés mindenfele, meg egy rakás betonút. Na majd mit szólsz egy év múlva, amikor Koh Phangan repterén fogsz landolni – reagált röviden…..