Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kammatty

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb dokumentum szerint Orbán kijelentette, nem kell odafigyelni arra, amikor azt mondja, hogy nem kell odafigyelni arra, amit mond. „Pay no attention to what Wikileaks will say about me telling you not to pay attention” - hangzott el a kiszivárgott dokumentum szerint egy…..
kammatty 2011.09.07 07:55:15
Válság ide, kirúgott munkatársak oda, a köztévé úgy szórja a pénzt továbbra is, mintha kötelező lenne, informátoraint szerint hamarosan négy vagy öt tévésorozatot is indítanak, melyek közül az egyik egy napi szappanopera lesz, és ha mindez nem lenne elég a tartalékok…..
kammatty 2011.08.25 14:41:42
Szűcs Lajos, a QUAESTOR szakértője a kérésünkre egy exkluzív elemzést készített az Appleblog olvasóinak arról, hogy mire lehet számítani a következő néhány évben, illetve hogy a piacnak milyen félelmei vannak a lemondással kapcsolatban. Sokkolni fogja-e a piacokat…..
kammatty 2011.08.25 14:40:44
Hét hónappal ezelőtt lamentálgattam azon, hogy gyakorol-e valamilyen hatást Steve Jobs betegsége az Apple-re. Az akkori következtetést, miszerint rövid távon semmilyet, azt hiszem igazoltnak tekinthetjük, főként a gyorsjelentésekből tükröződő fundamentumok alapján, de azt se…..
Börtönszleng Laondáskodás 2011.08.24 21:29:00
Laondáskodás: megalakult társaság illegális tevékenysége, mások fenyegetése, kizsákmányolása, zsarolása (utalás a Vér kötelez című film börtöngengjére, a La Ondára) – Ha olyan pöpec volt Sándoron minden, mér jöttél el, Hirceg? – Eluntam. Meg voltunk alakulva így…..
kammatty 2011.08.25 14:36:25
Varánusz Free Gyurcsány! 2011.08.25 05:43:00
Új platform alakult a Demokratikus Chartán belül, a Free Feri. Nem csoda, lassan közeleg a szeptember és a Mentelmi Jog Visszavonásának Napja, mikor is a kormánypárt végre eldönti, lesz-e vér a pucájában kedvére tenni igazhitű híveinek, hülyét csinálni saját magából és…..
kammatty 2011.08.25 14:35:37
Az alábbi "törvényjavaslat" a minap érkezett a Zugügyvéd postaládájába, mintegy a jelenlegi jogalkotási módi karikatúrájaként. 2015. évi I. törvény 1. § A Btk. a következő alcímmel és 139/B. §-szal egészül…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
kammatty 2011.08.25 14:32:59
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
kammatty 2011.08.08 15:15:33
@sötétvödör: az ezotéria, jóslás más, az is lehet kamu, de a placebo hatás miatt a lelket gyógyíthatja.

ilyen erővel a szerencsejátékot is be kell tiltani....

ezeket a készítményeknél viszont tényleg az a baj, hogy a placebóra építkeznek, mégis a hatóanyagra hivatkoznak.

ha annyit mondana, hogy "ettől a szertől jó lesz" még beleférne, de hogy konkrétumra, és laboratóriumi vizsgálatokra építkezik már sok
Ha létezik olyan, hogy politikai tudás – márpedig létezik -, akkor politikai tanulásra (okulásra) is van lehetőség. Minden jelenség, amit a politikai élet produkál, alkalmas lehet arra, hogy abból tanuljunk, hogy máskor tudatosabban viselkedve jussunk el ugyanoda, vagy kerüljük…..
Nagyon gyorsan szögezzük le az elején: ez bizony nem gourmet reggeli. Még csak jónak sem nevezném, már gasztronómiai értelemben. Nem is terveztem, hogy beülök a Noirba, de épp arra jártam, volt fél szabad órám, nagyon éhes voltam a kora reggeli edzés után, úgyhogy átnéztem az…..
kammatty 2011.08.08 15:05:40
Régi igazság, hogy az a termék, ami igazán jó, tényleg megéri, azt előnyösebb nem reklámozni, sőt, egyenesen titkolni szokták. Pont ezért különösen gyanús - sok minden más mellett - az is, amikor különböző reklámcikkekben "megsúgják", csak nekünk, csak most, hogy…..
kammatty 2011.08.05 12:14:36
@Uzi: 1 apró bibi, hogy az e10 2012 euro standard 95 lesz :)

tehát a németek egy félévvel hamarabb behozták azt, ami 2012-től minden tagállamnak kötelező
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
kammatty 2011.08.05 11:54:34
„3 hónap múlva Attila kirúgott azzal a szöveggel, hogy a próbaidőn belül indoklás nélkül elbocsáthatja azt, aki nem jól teljesít” – nehéz a munkakeresés, de ha egy nő mégis megcsíp valamit, lehet, hogy őt is megcsípik hamarosan. Mai Levélírónkat felveszik egy…..
kammatty 2011.08.05 11:46:52
lol
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
Mentsd meg a tojásokat! Az Angry Birds az utóbbi évek egyik legnépszerűbb mobilos játéka, így szerintem senkinek nem kell magyarázni, miről szól. Már nagoyn sok offline klónját láttuk a játéknak, most elkészítették a társasjátékot is. Apró építőkockákból fel kell…..
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
A CNBC készített egy nagyobb összeállítást Steve Jobs-ról, az Apple, meg még ki tudja, mi minden vezéréről. Próbáljunk eltekinteni attól, hogy a cikk a vége felé mintha összegezni, egyszersmind lezárná Jobs életét, és tekintsünk inkább úgy a képekre, mint egy gyors…..
kammatty 2011.06.23 16:18:14
  Amíg mi két kósza gótikus templom korhű felújításának örvendünk, addig a határ keleti oldalán már igazán kortárs gesztusra készül az egyház, a politika és az üzleti élet: ortodox óriáskatedrális épül Bukarestben, plázával, luxuslakásokkal, kilátóval…..
kammatty 2011.06.23 16:15:45
A gyerekekkel csak a baj van. Mindenbe belemásznak, mindent letörnek, és közben még mindenféle artikulálatlan hangot is kiadnak. A modellkiállítók rémei. De a szüleik is, akik ezt hagyják, vagy esetleg épp ők próbálják a gyerekre kenni a pusztítást. A Vasúttörténeti Park…..
Na kérem ennek is eljött az ideje, már elég régóta tervezgetik. Nincs mese, elavult, életveszélyes miegymás, pedig nagyon szeretem, mert szép. Egy sportstadion nem olyan, mint egy szerelőcsarnok, hogy ha régi és szép, akkor csinálok belőle lakóházat vagy kocsmát. Egy stadion…..
kammatty 2011.06.23 16:08:01
@Gazuzem: +1 :)