Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaDa77

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rogernyúl úgy gondolta, nem lehet nagy baj, ha hajlítanak egy keveset szemüvegje keretén a Vision Expresszben, saját felelősségére ugyan, de mégiscsak ebből élnek. Meglepetésére azonban nem a keret hajlott meg, hanem egy lencse tört ketté, amikor ki akarták venni. Rejtély, hogy…..
DaDa77 2012.07.27 14:46:55
@ColT: Hja, lehet kicsit megkavart, hogy "életében elöszőr járt" ott, de lehet, hogy az Allee-ban járt először...és nem a visionba
Az Ipon elnézést kér naiv ügyféltől, amiért a futárcég elkavarta a gépét, ami nem a DHL volt. A javítás a beérkezéstől számított 15 munkanapon belül bekövetkezik: Tisztelt Homár! Telkoe jól leírta a lényeget. A tippelőknek pedig ezúton üzenjük, hogy valóban a memória…..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Imádja Orbán Viktort, és közben azt gondolja, hogy jobb lenne, ha Európa visszavenne, hiszen itt arcoskodnak nekünk, miközben náluk verik a négereket? Ha azt hallja, "külföldi", rögtön az jut eszébe, hogy "holdudvar, szoknya, kettős mérce"? Önnek sosem…..
DaDa77 2012.02.14 12:16:13
A múlt vasárnapi Super Bowl félidejében látott Madonna koncert miatt álla bál Amerikában. Jó, nem Madonna kétségkívül látványos, de ettől még hakniszagú playbackje miatt, hanem egyik vendége, M.I.A. miatt (jézusom), aki egy nő, és énekel. Mondjuk, ha csak énekelt volna,…..
A Viszkissel forgat titkos tárgyalásokat az RTL Klub, mert egy valóságshow-t építenének rá, értesült a Bors. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója baromságnak tartja az információt, bár a C:c is értesült olyan hírről, hogy a Viszkis kizárólag az RTL-nek nyilatkozik egy…..
Tudjuk, hogy a Barátok közt csak egy fikciós sorozat, sőt, bizonyos tekintetben a Hacktion mögött a második legjobb újkori scifi-sorozat, és azzal is tisztában vagyunk, hogy a futószalagon gyártott forgatókönyvekben a felfújt gumibabákra hajazó szereplők szájába adott sorokat…..
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
Úgy látszik, már a Homárral fenyegetés is elég, hiszen, amire bekerült a rendszerbe Tibor panasza a Trófea Grill egy levesében talált bogárról, már kapott is egy ingyen ebédet, bár korábban a felszolgáló letagadta a jelenséget. Csak így tovább! A Trófea Grill újbudai…..
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..