Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SomeSeed

0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert gyülekezni mindenkinek joga van… Alaptörvény VIII. cikk (1) Mindenkinek joga van a békés gyülekezéshez. Diszklémer 1.: mindannyian tudjuk, hogy a rendezvény nem a gyülekezési jog gyakorlása. Akit a gyülekezési jog érdekel, klikk ide. Hátha megembereli magát a…..
SomeSeed 2012.03.26 18:53:31
@chipanddale74: Nem csak IRC nem lesz Pécsett, hanem Európa kupa futam sem...
Ma reggel beütött a mennykő: elmarad az Eger Rallye. Bár a hír nem volt teljesen előzmény nélküli, mindenképp fájt. Több fórumon is a sportvezetők fejét követelték a szurkolók (FB oldalunkon is akadtak moderátori feladatok.) Csak meg kellene kérdezni az ügyről az MNASZ…..
SomeSeed 2012.03.21 16:42:37
@Bermuda: Miféle látvány? Egyrészt lásd Dragon válaszát feljebb. Másrészt csak a legkeményebb szurkolói mag megy ki KIZÁRÓLAG az autók miatt... Ha azt akarja bárki is, hogy oda apu kilátogasson a kisfiával, vagy egy családi program legyen aznapra, akkor nem mehet az, mint ami most megy. Én is szívesen kivinném mind a két fiamat, de nem viszem. Nem kell, hogy az ott lévő "közönségről" bármilyen példát vegyenek. Mert a néhány normális, igazi szurkolótól eltekintve a többi néző kocsmában (vagy ki tudja, hol) érzi magát, iszik, hangoskodik, kötekedik, szemetel, kis híján oldalba hugyoz, sorolhatnám. Ki a f@sz kíváncsi így az egész műsorra? Meg utána a mocsokra, amit otthagynak maguk után?
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
Csodálatos motorostúrát követek napról-napra: Ikládi András Sydneyből tart hazafelé, jelenleg Thaiföldön néz körül, majd hamarosan továbbutazik Kambodzsába. Akit érdekelnek rövid, de olvasmányos beszámolói, kövesse Facebook oldalát – szép képek, pontos helyzetjelentés…..
Már korábban is posztoltunk az Eger rallye körül kialakult helyzetről. Itt a folytatás: Tisztelt Sporttársak!Mint mindenki előtt ismeretes, március elején a Laroco MSC, az Eger Rallye rendezője, lemondta a rendezvényt. Az RSB, annak érdekében, hogy a verseny megtartásra…..
Az FIA egyértelmű állásfoglalását és a szabályok tisztázását követeli a Red Bull és a Lotus a Mercedes által bevetett, újfajta DRS-megoldás ügyében. A brackley-i gárda egyfajta negatív F-csatornával jelentkezett Melbourne-ben, amely a DRS-sel párhuzamosan működik,…..
hagyma Egyedül 2011.10.03 00:52:00
Végre egyedül. Nem magányosan, de egyedül. Kis lakás Tampa történelmi belvárosában, tulajdonképpen magyar szemmel nézve nem is lakás. A lakótelep betoncölöpökre állitott faházakból áll, amire azért van szükség mert nagy esők vannak és hát tulajdonképpen egész florida…..
Slovakiaring, Dunaszerdahely, TC-pályanap. Közel hat kilométernyi pálya, hajtűk, dombok, húzós, hosszú ívek, három hosszú egyenes, a célnál konkrétan hosszabban, mint a Hungaroningen. Profi pálya, profi időjárás, profi szervezés - utóbbiért ezredszer is óriási köszönet a…..
Vroom Jöttek, láttak, .... 2012.03.12 11:40:00
 Újabb CRT csapat fedte fel a 2012 külcsínt az Aspar után, igaz az Ioda Racing némileg elegánsabb bemutatkozást választott: a velencei kaszinóban rántották le a leplet az idei motorjaikról.A csapat felépítése azonban még hasonlít is az említett spanyol kollégákéhoz, ugyanis…..
TComment Astra plusz, Manta mínusz 2012.03.12 06:15:00
Ez valami egész más, mint aminek látszik. Csodás, áramvonalas kupé, elöl, az orrban, bőséges mennyiségben lóerők… Mégis, ez igazából egy tisztességes családi autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
SomeSeed 2012.02.29 12:58:19
@uniball: Most csak hobbimotoros vagyok, mivel a nagyobbik fiamat én hozom-viszem óvodába munkába menet-jövet. Ha a kisebbik fiam megy bölcsődébe és a feleségem meg dolgozni, ismét "megélhetési" motoros (is) leszek, mert az ovi és a bölcsi is a nejem munkahelyétől néhány száz méterre van, míg én onnan még úgy 5-6 km-re dolgozom, a város másik felén. Evidens, hogy a nejem fog autózni a gyerekekkel, én pedig motorozom, ha épp nincs hó, vagy mínusz 5 alá nem megy a hőmérséklet.

A motoros ingázás már azért nem annyira romantikus, viszont célszerű és költségkímélő is. :)
SomeSeed 2012.02.29 13:37:32
@uniball: Meg aztán nem is indulhatna kellemesebben egy munkanap, mint egy szép, napos reggelen motorra/bringára ülni. Ha meg épp esik, akkor meg: Na, ezután csak jobb jöhet... :DDDD Széles utat neked is! :)
Állítólag mindjárt itt a tavasz, de a távoli északon, ahol Pontonok várnak az optimista magyarra, még javában tart a tél. A lapp fiatalok népviseletben moonwalkolnak, a lányok vidámak, a hosszú éjszakák és rövid nappalok meghatározzák a hangulatot. Isznak, mulatnak, autóval és…..
SomeSeed 2012.02.23 16:22:19
@B-road: Nem, nem utálják, de a lappokat sem büntetik meg sehol, ha használják az anyanyelvüket, nem utálják, nem közösítik ki őket a "többségi társadalom" tagjai csak azért, mert lappok. Nem hoznak progromokat velük szemben, sorolhatnám.

Nem azért utálják a magyarok a bocskorosokat, a tótokat, az oláhokat, mert bocskorosok, tótok, oláhok, hanem azért, mert ha egy bocskoros, tót, vagy oláh rámutat egy magyarra, azt mondja pl, hogy bozgor, azaz hontalan. Ez mindent elmond. Trianon a történelem időszámítását tekintve szinte tegnap volt, mit vársz?
SomeSeed 2012.02.24 09:05:13
@Majdénmegmondom: Majd ha úgy reagálsz a kommentjeimre, hogy el is olvasod és meg is érted őket, akkor válaszolok. :)

@mt-03: Azért depisek ott fent, mert rohadtul ráérnek. Nem nagyon kell küzdeni, főleg nem a túlélésért. Mondhatni, jó dolgukban nem tudják, mit csináljanak. Unatkoznak, össznépileg.
Motorkerékpár-világbajnokunk jövője nem kérdéses többé: 2012-re lett csapata, és indul a bajnokságban, igaz, nem pont olyan szinten, és olyan járművel, ahogy a rajongók elvárnák. A részleteket alant olvashatjuk a csapat és a versenyző megfogalmazásában.   A Maricsek Team…..
SomeSeed 2012.02.24 08:57:09
A magyar autósport örökös bajnoka a Sportérdemérem arany fokozata és a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje után ezúttal a „NSSZ - A Magyar Sportért” Különdíjat kapta meg, amelyhez a RallyeDream csapata gratulál az örökös bajnoknak Ferjáncz Attila:…..
SomeSeed 2012.02.22 13:09:41
A szörnyű motorosfilmek, ugye. Mindig azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, de aztán újra meg újra belefutok valamibe, ami benyúl a szemhéjam mögé, kirántja a szemgolyómat és összeroppantja azt. Pont ilyen lehet ez is, ám hála az égnek nem kell végignéznünk az egészet. A Co.fee…..
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
SomeSeed 2012.02.16 11:00:17
@depi vol.2: Van igazságod. Ettől függetlenül ez még nincs rendben, egyáltalán nincs. Viszont ez kivételesen nem magyar virtus, mindenhol ez megy.

Sajnálom, hogy abbahagyja, de meg is értem. Sok sikert neki a mindennapokban.
SomeSeed 2012.02.16 11:32:53
@depi vol.2: Dehogy felejtem el. Ezért írtam, hogy ez nem magyar specialitás, mindenhol így van a világon. Egy bizonyos szint felett ha nincs szponzor lé, mész a süllyesztőbe, kutyát sem érdekli, hogy mennyire tehetséges vagy. És ugyanúgy, a világ boldogabbik részein is 10 cégből 8 átb@sz az ígérgetéseivel, hülyére vesz, ha tud, lehúz, kihasznál.

Így megy ez a profi sportban. Ez nincs/sincs rendben.
SomeSeed 2012.02.16 11:52:34
@tök mindegy: Látom a másodikra te tartasz igényt, :DDDDD
Vroom Eladó a Ducati? 2012.02.13 22:47:00
"Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" - tartja a mondás. A Ducati hivatalosan nem kommentálta a pletykákat, a Financial Times mégis arról cikkez, hogy eladósorba kerülhet az olasz gyár. A tulajdonos Investindustrial állítólag egymilliárd fontért árulja a…..
SomeSeed 2012.02.14 11:52:27
@leven: Na ja, olyanok a német autók, mint a német nők. Jobb esetben semmilyenek...
TComment Útdíj? Észnél vagytok? 2012.02.01 11:10:47
Imádkozzatok, hogy ne szálljon minden autós BKV-ra, mert a gatyátokat is ráfizetitek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
SomeSeed 2012.02.01 12:02:43
@éppcsakkérdem: @akira2: Nem baj, ha ezekkel az országokkal jöttök, hogy mi mennyibe kerül, csak akkor kérem a viszonyszámot az itteni meg az ottani átlagkeresetek közt. Mindig ez a baj, hogy jönnek a bezzegországokkal, csak a legfontosabbat felejtik mindig el, hogy konkrétan például a holland melós hány liter üzemanyagot tud megvenni a havi fizujából, meg a magyar melós mennyit. Vagy hogy a londoni pógárnak egy 10 000 ft-os (28 GBP) útdíj hány százaléka a fizujának és ehy magyarnak hány százaléka... Ugyeugye, hogy előbb gondolkodni kéne, aztán beszélni...
WTCC Hírblog Norbi második lett! 2012.01.31 10:10:00
Bár itthon ahhoz szoktunk hozzá, hogy Michelisz Norbi megnyeri a közönségszavazásokat, ez a második hely mégis felér sok itthoni elsővel. Mert Norbi ezúttal egy elismert nemzetközi túraautós oldal, a TouringCarTimes voksolásán lett második, megelőzve Gabriele Tarquinit, Yvan…..
W16 / 7.993 cm3 / 1.001 PS / 1.250 Nm @ 2.200 - 5.500 / quad-turbo / 4WD / 0 - 100 km/h: 2,7 s / Vmax: 407 km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
SomeSeed 2012.01.26 16:33:20
Januárban változott a sportról szóló 2004. évi I. törvény. A változás a hazai amatőr autósportot is igen komolyan érinti. Szigorodnak ugyanis a sportrendezvények megrendezésének feltételei. Ennek a szigorításnak viszont örülünk, mert a szabályozásra szükség van. "65.…..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
SomeSeed 2012.01.24 11:22:22
@becsületesnepper: Egy kivételével az összes autómat kereskedésből vettem (saját káromon tanultam), nekem nem kell "bemutatni" ezt a vonalat. Ha majd a zasszonynak második autót kell szerválnom, felkereslek és cáfolj rá arra az UTÓÍTÉLETRE, amit az évek során "felhalmoztam".

@scheerti: Ha így tennék, nem nagyon tudnék autót venni kereskedőtől, szinte mindenhol sarkon fordulhatnék...
SomeSeed 2012.01.24 11:34:49
@AUTÓNEPPER: Honnan tudod? :DDDDDD
SomeSeed 2012.01.24 11:40:48
@AUTÓNEPPER: Ki beszél már itt a kocsiról... ;) :))))
A nyolcvanas évek szemcséssé másolt nyugatnémet pornó VHS-kazettáin felnövő nemzedéknek talán félrevezető lehet a bejegyzés címe. Úgyhogy tisztázzuk gyorsan: nem, nem Heidiról, a szende szöszke bajor lánykáról lesz szó, akit Jürgen a szénaboglyában tett boldoggá. Hanem…..
SomeSeed 2012.01.23 15:58:21
@Rocko-: Kéne bizony! Meg a Schnellaster is! :)
Amikor ősszel Koppenhágában jártam, többször eszembe jutott, hogy csak meg kéne keresni a Wrenchmonkees garázsát. A dán motorépítő cég négy év alatt a semmiből tört fel: nincsenek jelen a világbajnokságon, nem törekednek nyelvükkel celebek feneke felé, mégis egyre híresebbek…..
SomeSeed 2012.01.18 16:10:49
@Breacher: Nekem jó, ha a feleségem is azt csinálhatja, amit imád és hálát adok a Jóistennek, hogy ilyen feleségem van. Hogy neki is fontos az, ami nekem, hogy ő is élvezi, hogy ő is várja, mikor megyünk gurulni, akárcsak én.

Na meg - nem utolsósorban - ha mögöttem van az asszony, akkor ritkábban gurul el a gyógyszerem... :DDDDD
SomeSeed 2012.01.19 15:07:27
@Breacher: Mer' te önző kötschög vagyol... :DDDDD

@janoszeged: Csak az maszturbál, akinek nincs nője, vagy van, de frigid/látens leszbi. Akinek van, az párosan nyomja... ;) Mer' azért egy nővel hemperegni csak jobb, mint magányosan polírozni a bohócot vigyázva, hogy nehogy a monitorra fröccsenjen, amin valamelyik xxx oldalt nézegeted... :D
SomeSeed 2012.01.20 10:30:12
@Breacher: Igazad van, végül is köztársaság sem vagyunk már... :legyintő szmájli: ;)