Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanos nyúl

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan csendőrpertu fílingem támadt, amint az indexen végignéztem a vágatlan felvételét Gyurcsány Ferenc nyomozóügyészségi gyanúsítotti kihallgatásának. Aki nem tudná, a csendőrpertu azt jelentette egykoron, hogy amikor a kakastollasok peckesen végigvonultak a főutcán és…..
  Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság volt miniszterelnöke arról a négy alapkérdésről ír, amelyek helyes megválaszolása képessé teheti az Európai Uniót a jelenlegi válság megoldására. Ám a válságból kivezető út is hosszúnak és fájdalmasnak ígérkezik, a…..
Ma Gyurcsány Ferenc az ügyészség előtt, az Index szerint azt mondta:  „rá kellett jönnünk, hogy évek óta más zajlik, nevezetesen az, hogy a jobboldal, annak a radikális szárnya rátört a hazára”. És akkor lehet sajnálni, szeretni, utálni, szopni, nyalni, ütni,…..
kanos nyúl 2011.10.03 21:14:25
@vakapad: A demokrácia nem pont azt jelenti, hogy a kiszes szarjankóknak mindig kell juttatni a hatalomból, csak mert ők azt kérik. A demokrácia azt jelenti, hogy a nép szavaz, a bukott kiszes pedig húz a faszba dolgozni.
Proszektúra A Bayer-stílus 2011.10.01 10:43:00
Bayer Zsolt megint elemében van. Olyan jelzőket használ Nyugdíjban címmel a Magyar Hírlap  Álláspont rovatában közreadott cikkében az ujjtörős Vágó pere kapcsán, hogy „rohadt szadista állatok”, „szemétládák”, „ Vágó nevű disznó”, stb.…..
A tematizálás kulcskérdés a politikában Mielőtt Gyurcsányoznánk egy egészségeset, vagyis beleböffentenénk a magyar média és közbeszéd amúgy is zűrzavaros levegőjébe, vegyük szemügyre Shanto Iyengar és Donald Kinder kísérletét.A két megátalkodott politikai pszichológus eltérő tartalmú szerkesztett…..
kanos nyúl 2011.09.29 15:05:14
Kötöttségek nélkül Pax Orbán 2011.09.28 12:15:00
A Magyar Hírlap "Álláspont" rovatában megjelent egy cikk Máté T. Gyula billentyűzetéből Orbán Viktorról. A trükk az, hogy egyszer sem írja le se a miniszterelnök nevét, se a pártjáét, hisz felületesen olvasva az írás főszereplője a mai Putyin, a témája pedig a az elnöki…..
kanos nyúl 2011.09.28 16:11:04
  „Gyurcsány mentelmi joga kiadva” – jelezte tegnap Twitter-csatornáján mind a 273 követőjének Rétvári Bence, forradalmi érzésünk közel teljes. Ám pörgessük vissza a politikai órát péntek estére, amikor történelmi pillanatként maga Haza&Haladás…..
kanos nyúl 2011.09.13 12:30:16
@tarackos: Hol, mikor, pontosan mit is? Forrás? Remélem, nem Kálmán Olga vagy netán Szanyi Tibor!
kanos nyúl 2011.09.13 12:39:51
@jan: Kicsit lerontja ezt a propagandadumát, hogy Schiffer és az LMP jelentette fel. Schiffer tegnap a Hír Tv-nek azt nyilatkozta, hogy ő csak azt nem érti, mi tartott egy évig az ügyészségnek, amikor annyira, de annyira nyilvánvaló és egyszerű, hogy Gyurcsány bűncselekményt követett el.
kanos nyúl 2011.09.13 12:42:40
@neeskens: Az viszont oké volt, hogy évi 60-70 milliárdot működési költség címén lenyúltak belőle. Mi is kerül évente 60-70 milliárdba abban, hogy részvényeket és állapapírt veszünk más pénzéből?
Telik az idő, minden változik, főleg az álláspontok. Más ellenzéknek, és megint más kormánypártnak lenni. Köszönjük a szemléltetőpéldát a Zinternetnek! Szijjártó Péter, 2009. március 22.   "Kiderült, hogy ugyanaz a játék zajlott, mint eddig bármikor - jelentette ki…..
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
Emiksz 51. Elszállott 2011.08.25 09:25:00
A pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán "Fölszállott a páva vármegye házára" kezdetű dalát és az abból készült zeneművet, mondván sértené Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot.Valójában tiltásról szó sincs, csak időbe…..
A parlagi viperát egészen az ötvenes évekig rákosi viperának hívták. Aztán jött a kis kopasz nagy hatalommal, és az akkori tudományos élet dörgölődző elitje megtette azt a szívességet, hogy egy gyors átnevezéssel megszüntette az áthallást. Hogy miről jutott ez eszembe? A…..
A nap izéje Virág elvtárs rulez! 2011.08.25 09:31:00
A pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán egyik művét, mondván: a Fölszállott a páva vármegye házára kezdetű dal és az abból készült zenemű sértené Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot – írja a Blikk. Horváth Zsolt szerint „a…..
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Örülünk, Vincent? Sz@rbor 2011.07.22 11:24:00
Strasbourg megvédte a borszarozáshoz fűződő alapvető emberi jogunkat. Ennyivel is beljebb vagyunk. Mégis csak volt értelme csatlakozni az EU-hoz. Ha a médiatörvényt, a munkavállalói jogokat, az ombudsmant, a népszavazást, a független bíróságokat és az Alkotmányt nem is, de…..
Itt a Vincenten már csinos gyűjteményünk van az orbáni állam saját zsebre  törvénykezésének bizonyítékaiból. Egyszer majd talán lesz Wikipedia-cikk a Lex Haverokból (bár ha ilyen ütemben teljesedik ki Magyarországon a sajtószabadság, akkor lehet, hogy Wikileaks lesz az).…..
kanos nyúl 2011.06.11 14:21:14
@Kettes: Szóval figyelsz, mint a luki nyúl! :D Akkor hát egy kis emlékeztető:

"Addig lopjunk, amíg lehet" - jelentette ki a budapesti legendárium szerint a ciklus valamelyik estéjén egy asztaltársaságban Magyar Bálint. Fene tudja, hogy így volt, vagy sem, de tulajdonképpen mindegy, hiszen szabad szemmel is jól látható, hogy Magyar Bálint és köre szarrá lopta magát az elmúlt négy évben. Márpedig "az anyagiasság, a pénzbálvány imádatának"

matula.hu/index.php?section=article&rel=43&id=528
kanos nyúl 2011.06.11 14:30:59
@Pelso..: Csüggedésre semmi ok, van idő bőven, mire az eszdész feltámadása esedékessé válik. :) Addig is, ha sokat gyakorolják, akkor itt is lesz olyan poszt, amin nem csak simán szánalmas. De hát ezeknek a vin-szenteknek nem megy így: "Nincs az az Isten, amely feloldozná Kóka Jánost, az SZDSZ dinamikus arcát, a torkosság bûne alól. A habzsolás bûvöletében élõ fiatalember nem elégedett meg a hálapénz lehetõségével, amivel a SOTE kecsegtetett, kése alá így senki sem feküdhetett. A sógora cégét eladó, visszavevõ és viszonteladó üzletember olyan nyalánkságon töri a fejét, hogy õ lehet a jövõ Gyurcsány Ference, de legalább Demszky Gábora, ami a politika jól megpakolt asztalánál meglehetõsen vitatható ambíció. Az életet nagykanállal habzsoló politikus ezért még azt is vállalta, hogy 2006-ban (talán egyedüliként az országban) belépjen az SZDSZ-be, és ez bizony olyan, mintha disznózsíros kristálycukrot kanalazna valaki, hogy tartalmasabban kosztoljon." :DDD
kanos nyúl 2011.06.11 14:36:02
@maroz: Trollbamondott trollbloggerek trollblogjában trollhozzászólók trollkodnak. Nem fog fájni, nem kell félni.
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
kanos nyúl 2011.06.08 17:08:58
@ürügyminisztériumi álamszitkár: Lám! :) Láttál te már olyan rabbit (hitszónokot, hittérítőt, vallásalapítót, prófétát stb.) akinek nem volt igaza?
kanos nyúl 2011.06.08 17:14:58
@ürügyminisztériumi álamszitkár: Jee! For a better Tótavé!
kanos nyúl 2011.06.08 17:36:45
@knausz: A materializmus összecsapott a vallásos bigottsággal és az ész győzedelmeskedett? :) És ez a vicc is erősíti a sztereotípiákat. Költözzél mihamarabb haszid zsidók közé és meglátod, hogyan működik ez! :)
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..