Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szárnyas

3 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása.   Kedves Újságírók, kedves Véleményvezérek, kedves Érdeklődők! Az alábbi tíz kérdésből álló tesztsor segítségével megtudhatjuk, van-e elég ismeretünk ahhoz, hogy véleményt fogalmazzunk meg az iszlámról. Az elmúlt időszakban…..
Az egy dolog, hogy Semjén Zsolt még nem látott buddhista „hátterű” terroristát, vagy hogy a kormány szerint biztonságos az a Szerbia, ahol ha éppen nem felgyújtják a befogadó-állomásokat, akkor csak megverik a menekülőket. Mondom ez egy dolog. A másik oldal szerint viszont…..
szárnyas 2015.06.18 12:20:30
@freehckr:

Prejudikálsz!
szárnyas 2015.06.18 14:33:59
@freehckr:

"megszokott 20-40%-os közpénzlenyúlást az ugyancsak szokásos két-háromszoros felülárazás mellett... "

Lehet, hogy számodra ez megszokott, nekem nem az. A kerítés még tervezési szakaszban sincs.
Mindig is volt egyfajta munkásromantikája a város peremének. A helyben élők törődött kívülállása, az értelmes létezésért folytatott küzdelem mindig felszínre dobta a maga korának bárdjait. A rakendrollógusok körében egyetértés mutatkozik abban, hogy Nagy Feró óta Őz…..
Az elmúlt időszakban sokat szerepeltek a hírekben pártunk belső konfliktusai. Blogunk olvasói közül biztosan sokan hallották már, hogy az LMP XXI. kongresszusa után a párt tagságának körülbelül a 10%-a az LMP elhagyása mellett döntött.  A Lehet Más a Politika azonban teljes…..
Érdekes helyzet áll elő XVI. Benedek pápa lemondásával, ugyanis nincs szóba jöhető precedens pápai lemondásra – a középkor már odébb van. Nézzük, mi következik február 28. után, s vegyük sorra, milyen liberális álmok megvalósulása marad majd el szokás szerint, akárki…..
szárnyas 2013.02.12 13:21:31
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Nénike válasza. * Reményt keltő? Minden bizonnyal kell hozzá némi sportújságírói optimizmus, hogy…..
szárnyas 2013.01.03 13:47:42
@Robinzon Kurzor:

Most jön az ereszkedés...
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
szárnyas 2012.12.07 11:28:32
@Horváth Gyula:

És te melyik vagy? Ki dönti el, hogy az elkövetett bűn milyen súllyal esik latba?

Szerintem ennél összetettebb az emberek megítélése.
Bornai Tibor Ki volt az? 2012.11.08 09:25:46
Minden olyan embertől, akit előző írásom megbántott, bocsánatot kérek. Nem ez volt a szándékom, és ha pontosan végigolvassák még egyszer, ez talán ki is derül. A mocskolódóktól pedig azt kérem, gondolják végig, biztosan én idegesítettem fel őket ennyire, vagy már előzőleg…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Ramóna és öt sorstársa kivételezett helyzetben van. Az Alföldi tej csomagolásán kereken egy éve néznek bizakodóan a vásárlók szemébe. Ők hatan azok az elveszett gyerekek, akik a jó érzésű tejvásárlók segítségében reménykednek. Vagy egyszerűen csak reklámarcok, akik az…..
szárnyas 2012.09.24 13:28:14
szárnyas 2012.09.25 16:24:22
@Axel Westhoven:

Jó nagy barom hozzászólást írtál. Miből gondolod, hogy bűnözők? Sokkal inkább áldozatok. A 16 év körüli intézetis cigány lányokból lesz a legtöbb prostituált. És ne gyere azzal, hogy ezt ők akarták!

Az arcáról meg senki sem tehet.
  Miért kapnád ingyen, ha fizethetsz is érte? Ez lehet a szlogenje annak az üzleti filozófiának amellyel a mai napon piacra lépet a Vitézy Tamás érdekeltségébe tartozó, kéthetente megjelenő Helyi Téma fizetős heti változata. A már megvásárolható lap a Helyi Téma…..
szárnyas 2012.06.07 15:04:53
@elGabor:

Csontos János főszerkesztette Nagyítás c. lap.
  Tegyük fel, tudni akarom, hogy ki az a Rába Tímea, mert hallottam már valahol a nevét. Elsőre félceleb húsra tippelnék, de azért jobb, ha utánanézek. Kicsi guglizás, alap. A legfontosabb infók, fotók egy perc alatt ingyen megvannak. Sokan tematikusan keresik a csak…..
  Mára evidenssé vált, hogy mennyire fontos egy szakmai szöveg írásakor a források pontos megjelölése és a korrekt irodalomjegyzék. Egy emberként ítéli el a plágiumot az egyetemi professzor, és az, aki már bekötött, védésre kész formában találkozott először saját…..
szárnyas 2012.04.03 12:22:45
@sisszi:

Miért ne közpénzből? A Schmitt bizottságot a Motim Kádkő Kft. finanszírozza?
A tisztánlátás közérdek.
  Korábban írtunk már arról, hogy tavaly az összeurópai seregszemle keretében Romániában is megszámolták az istenadta népet. Az Országos Statisztikai Intézet (INS) múlt csütörtökön ismertette a tavalyi népszámlálás nem végleges adatait. A lényeg: Románia lakossága a…..
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Közeli ismerőstől kapott információ szerint a IX. kerületben lakók postaládáiba az elmúlt napokban a "kerületi tanács" címerével díszített nagy borítékot gyűrt be a postás. A levél adóbevallásra szólít fel. Kiderül belőle, hogy "2012. január 1-jétől új…..
szárnyas 2012.02.02 10:02:03
@Rick Astley:

Miből gondolod, hogy visszamenőleg?
Abból, hogy 25-én postázták az értesítést?
A jogszabályt már az előző évben meghozták.
  Ma újabb felvonásához érkezik a 2008 áprilisa óta tartó közös történetünk Tomcattel, délelőtt 10 órától folytatódik az ősszel megkezdődött polgári pörös tárgyalás a Fővárosi Bíróságon. Az egész a Tomcaték nem szolgálják ki a MAGYART című poszttal…..
szárnyas 2012.02.01 09:58:45
@Tilikov:

Nem te vagy, aki itt mindig helytartózni szokott?
Amíg nem jönnek értékelhető szakítóstörténetek, a régieket fogom újraposztolni. A téma a közelgő szakítósbulira való tekintettel a takony. (Volt már!)A story nagyon tömören és röviden, bár szerintem még ennyit sem ér meg, de ezt persze döntsétek el ti. Életem nagy…..
Probléma volt, h miért nincs saját lakásom, autóm, miért nem viszem 2 havonta a szubtrópusra, miért nem vágunk bele a baba projektbe. Elégedetlen volt, nem volt neki elég az ígéret, h néhány éven belül a csillagok az égről a gardróbban lesznek.RSVPPontosan egy éve,…..
szárnyas 2012.01.26 14:54:08
Képgalériánk a mai napról:http://kettosmerce.blog.hu/2011/11/11/tuntetok_foglaltal_el_kocsis_mate_irodajat_kepgaleriaMintegy 30 civil tüntető foglalta el Kocsis Máté józsefvárosi polgármester irodáját és a körülötte lévő folyosót a VIII. kerületi polgármesteri hivatal…..
  Pénteken, a Sziget harmadik napján a HVIM tüntetett a fesztivál helyszínén, az ellen tiltakozva, hogy az egyik tagjuk januárban bejelentett tüntetését a Sziget szervezői figyelmen kívül hagyták és nem tárgyaltak vele. A tüntetők a Sziget bejárata elé vonultak, hogy…..
szárnyas 2011.08.15 09:47:19
 Csúnyán rászúrtál a frank hiteleddel? A panel tizedik emeletén töltöd a vakációt? Úgy érzed, rászedett a Geszti Péter ezzel a haknival? Szar ügy – mondhatnánk tettetett magabiztossággal, de ne csüggedj. Vannak nálad is nagyobb lúzerek, és persze ott vannak az ab…..
szárnyas 2011.08.12 08:06:36
@megbecsültorvos:

Esetleg még a nevét is tudod?
Alsóörsöt minden évben megszállják a motorosok, ilyenkor az egész település zeng a chopperek utánozhatatlan dörgedezésétől. Aki viszont azt hiszi, hogy a Harley-fesztivál egy ötnapos, vég nélküli sörszagú Edda-koncert, bizony téved: az idei esemény nem csupán az üszkös rock…..
A magassarkúja árulta el. Nyilván az irodából vezényelték a közúti forgalom teljes leállítására azt a rendőrlányt, aki közvetlenül Székesfehérvár előtt közölte, nincs tovább, bombát talált a markoló. Ez elgondolkoztatott. A Mezőföld, a Sárrét, a Bakony, a…..