Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S8 Phantom

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
S8 Phantom 2012.12.27 19:29:46
na?
Kell ezt részletezni? Remélem, nem. Nem kell elmagyarázni senkinek sem, hogy az autósiskolák nem Nigel Manselleket képeznek, hanem olyanokat, akik kezelni tudják az autót és képesek a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedni. De az autó ismerete, maga a vezetés, a krízishelyzetek…..
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
S8 Phantom 2012.12.03 11:48:19
@Ylim: Igazad van de valahogy normális emberi tulajdonság ez ma még. A rendőr is tudományosan ki és helyreigazít egy ellenőrzéskor, ugyanakkor már civilben ugyan úgy viselkedik mint egy átlag magyar autós. Telefonál vezetés közben, nincs bekötve, utó xenonja van, fólia még a szélvédőn is nem használ irányjelzőt és szembe parkol a forgalommal. Más tudni az elméletet és más az azt alkalmazni gyakorlatban, főleg úgy, hogy magunk nem tesszük de másoktól elvárjuk.
Számos rémtörténetet hallani stopposokról, de rengeteg pozitív példa is kering. Gondolom nem vagyok magam azzal, hogy éveken át közlekedtem kezemet felemelve, egy kedves autósra várva a főutak padkáján. Máig gyakran felveszem azokat, akik fuvarra várnak – igaz, a hátizsákos…..
Belsőség Heti merítés 2012.11.25 10:46:28
Sport Lego Egy Panda 100HP vásárlásához nagy szerencse kell. Egyszerűen nincs eladó. De ha van is, akkor sem tudsz válogatni, mert egynél több egyszerre nincs fent. Egy évnyi használat után teljesen meg tudom érteni ezt az állapotot, hülyeség eladni. Annyira jó kis autó, és…..
S8 Phantom 2012.11.26 13:53:16
@Didergo: Egyet értek veled az évjárattal kapcsolatban. Nem tudom mi az oka de a németek is egy bizonyos év után nem tudtak tartósan jó autót csinálni. Öthengeres A6 TDI-im a mai napig is hibátlanul üzemel (800 000 Km) míg újabb V6-os társa már az utánam harmadik gazdájánál is motorgenerálozva volt. S8 D2-esem is hibátlanul, ill. kisebb gondokkal üzemel, viszont fiatalabb 8-as társától szintén megváltam mert (fent)tarthatatlan volt. Ami viszont elpusztithatatlan az a V8-asom, kár, hogy ma már egy kicsit korszerűtlen. Vallom. hogy ha azt az Audi tovább gyártja csődbe ment volna mert annyi anyag van benne, hogy nem tudták volna rentábilisan gyártani és ez igaz a korabeli többi német vezető márkákra is.
Az elmúlt 10 évet velünk töltötte. Komoly optikai megjelenésű külföldön is többszörös szépségdíjas demó autó lett eladó. Abszolút egyedi komplett body-kit, ilyen nem jön szembe veled sehol. Csoki barna metál, lakk fekete utas tetővel, pattanós ajtókkal, átalakított…..
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..
Tudjon meg mindent az autósokat riogató tervről, hogy ne érje váratlanul amikor életbe lép, vagy nem lép életbe. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..
Megér vajon nem egész 182 ezer forintot minden egyes zöld kilométer? Hollywoodban mindenképp. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
S8 Phantom 2012.08.31 18:00:23
Ezek után csak az a kérdés, naponta hány autóst büntetnek feleslegesen a parkolóőrök. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
S8 Phantom 2012.07.25 17:47:26
TComment Az utolsó rock'n'roll 2012.06.21 06:18:00
Rémülten tudatosítottam, hogy nem fogom tudni megindokolni, miért éri meg minden kilója a 12 600 forintot, amibe kerül. Ha létezik tökéletes és haszontalan dolog egyben, akkor ez az. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment 250, kis fordulaton 2012.04.25 06:10:00
420 ló az amerikai piacra, ahol a felét is ritkán használják - hülyeség, felesleges, kéne! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A márkaszervizben visszahőköltek a bedöglött motorú, cserébe vészesen vijjogó és a tetejét fenyegetően nyitogató, beteg Astra kabrió láttán. Hozzám került. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
S8 Phantom 2012.03.15 17:19:42
@bonifac: Részemröl semmi akadálya, de ilyen posz már régen nincs a TC-n. Így csinálnod kell egy internetes autós lapot pl. HAT néven. (Használt Autó Teszt) Sok sikert!
Úgy látszik, egy BMW-től még mindig azt várja a nép, hogy a fémmunka legyen pazar, az elektronika csak a bónusz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Több, mint 40 kiosztott díj, amiből a hajtáslánc is kapott kettőt. Valóban az Insignia 4x4 az elérhető legjobb négykerékhajtás a középkategóriában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..